Film senaryosuna benzeyen bir hikayem var...
Bundan tam bir sene önce 20 Haziran 2008 Cuma günüydü,Avrupa Sampiyonasi vardi,ve o gün Türkiye Hirvatistani yenip yari finale yükselmisti,mac bittikten sonra ben ve arkadaslarim kutlamak icin konvoya katildik arabayla.Ve birden arabama arkadan biri carpti,sasirdim,indim arabadan sinirli bi halde,bagirdim cagirdim bana carpana,ben bagiriyorum kiziyorum,o ise bana gülümseyerek bakiyor,sagirmisin arabama carptin,suclu sensin dedim.Yok sagir degilim dedi,ve bana bakarak gülümsemeye devam etti,sanirim delisin galiba dedim,tabii konusmalarimiz hollandaca gecti,hollandada yasiyorum.Arabadan arkadasim indi,ne oluyor dedi,bende türkce konustum arkadasla ya gerzek ya,carpti arabayi pismis kelle gibi siritiyor birseyde söylemiyor dedim.Sonra bana bakip cok güzelsin dedi türkce konusarak.Sastim kaldim meger türkmüs.Hemen durumu toparlamaya calistim,sende türksün bende,aramizda halledelim,polis karismasin dedim,al numarami ara dedim.Bende tabii onun plakasini aldim,ne olur ne olmaz diye.Ertesi gün aradi,masrafi karsilayacagini söyledi,bir sartla dedi,yemek yemege cikalim dedi,hayir dedim,zorladi kabul etmedim,sonunda pes etti.Ondan sonra her gün kapima güller birakildi.Disariya ciktigim zaman resmen takip ediyordu.Ve bir gün ona asik oldugumu farkettim.O günden beri her gün beraberdik.En mutlu kisi bendim.Dokuz ay bu böyle sürdü,cok efendi cok dürüst biriydi.Onsuz asla yasayamazdim.Bizi görenler kiskanirdi,cok uyumlu bir cifttik.Ben hukuk bölümünde okuyordum oda gazetecilik bölümünde,ayn üniversiteye gidiyormusuz,ve okulda birbirimizi hic farketmemisiz.Kaza bizi tanistirdi.Birbirimizi cok seviyorduk,tabi ben öyle saniyordum.Evlilik lafi bile acilmisti.Ve aylar gectikce degisti,benden uzaklasti,aramiza sogukluk girdi,nedensiz yere.Ve bir gün bana adi bir teklifte bulundu,benim ol dedi,bende zaten seninim dedim.Öyle degil benimle yat dedi.Sacmalama dedim asla böyle birsey yapmam dedim.Beni sevmiyormusun dedi,Seviyorum ama asla böyle birsey yapmam evlenmeden dedim.O zaman defol dedi.Bende yüzüne bile bakmadan uzaklastim ondan.Sonra beni aradi ve cok pisman oldugunu söyledi.Bende onu affettim.Ve bir gün onu aradim askim sinemaya gidelim mi dedim.Beni rahat birak senden biktim dedi.Tartistik.Ve sonra ögrendim ki,eski sevgilisiyle tekrar barismis,yani ikimizi birden idare etmis.Neden bunu bana yaptin diye sordugumda,bana sana asla asik olmamistim,sevgilim beni terk etmisti,siginacak bir yer ariyordum dedi,seni kullandim,seninle vakit gecirdim,bana onu unuttur diye,sana duygusal anlamda hic birsey hissetmedim,seni hep bir arkadas gibi sevdim dedi,seni kandirdim kullandim anliyormusun,defol hayatimdan dedi.Artik sevgilim bana geri döndü sana ihtiyacim kalmadi dedi...2 ay gecti aradan.Olan bana oldu,mantigim ondan nefret ediyor,ama kalbim gönlüm onu hala seviyor...Aglamaktan artik biktim,bütün günüm onu düsünmekle geciyor,gözüm hic birseyi görmüyor...Unutmak cok zor,neyi unutayim ki ben ona karsi olan sevgimimi yoksa bana oynadigi oyunumu...