Onu unutmak icin beni kullandi ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yupo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana daha çok böyle eski Türk filmlerinden fırlamış replikler gibi geldi sözleri.
Hani esas oğlan esas kıza kendinden uzaklaştırmak, nefret ettirmek için söyler ya... bana hemen o sözleri çağrıştırdı.
Nedense hiç inanmadım ben söylediklerine....

bi cok üyenin böyle düsünecegi aklima gelmisti,ama ne yazikki aklimdan senaryolar uyduracak kadar muhtac duruma düsmedim,ben bu anlattiklarimi eksiksiz yasadim.zaten filmlere konu olan hikayeler gercek hayattan esinlenerek yazilmiyor mu,ama yine de bu sizin takdiriniz saygi duyuyorum,sonucta bir yorum yapmissiniz...

Çok afedersiniz ama başka kelime bulamıyorum, tam bir şerefsizmiş ki bunlardan çok var bu toplumda maalesef..Çok acı bir durum tabi keşke böyle bir deneyim yaşamasa idiniz, kişi ne yaparsa bu hayatta kendine yapar, o çok pişman olur başını taşlara vurur ama sizi bulamaz artık. Mutlaka anlar hatasını, hatta vicdan azabından uyku uyuyamaz, hiçbir işi rast gitmez, onu aşk, sevgi bulmaz bu yaşamında. Hak ta etmez zaten, zerrece de sizin ilginizi haketmemiş. Sizse elbet hakettiğiniz mutlulugu, dogru bir adamla yasarsınız, bu hep böyle olmuştur ve olacaktır, üzülmeyiniz, bu acı tecrübenin kırıntıları gectiginde, siz mutlu yasarken, o kişi belki hayatı boyunca mutsuz yasayacaktır...

Valla güzelim öncelikle seni elde etmesine izin vermediğin için verilmiş sadakan varmış süprizzzzz

Sonra sana birlikte olmuyorsan defol dediğinde bağrına taş basıp ona dönmemen gerekirdi, sana gerçek yüzünü göstermiş.

Şimdiki amacını bilemiyorum, senin aşkından eminse eğer onunla beraber olmayı kabul etmeni bile bekliyor olabilir :mymeka:

Ne kadar acı da çeksen bir daha asla yüzüne bakma, ne mal olduğunu görmüşsün, senin sevgini haketmemiş. Önüne bak, daha karşına neler çıkacak yerimseniben

bi cok üyenin böyle düsünecegi aklima gelmisti,ama ne yazikki aklimdan senaryolar uyduracak kadar muhtac duruma düsmedim,ben bu anlattiklarimi eksiksiz yasadim.zaten filmlere konu olan hikayeler gercek hayattan esinlenerek yazilmiyor mu,ama yine de bu sizin takdiriniz saygi duyuyorum,sonucta bir yorum yapmissiniz...

Yok siz beni yanlış anladınız. yasakkelime

Ben sevgilinizin söylediklerine, sözlerine inanmadım, sizinkilere değil.
Sizin sözlerinize inanmamış olsaydım bu topiğe yorum bile yapmazdım aman yanlış anlama olmasın yerimseniben

Bana sizden ayrılmak için söylediği şeyler sadece bir bahaneymiş gibi geldi, sanki altında bambaşka nedenler var da sizi kendinden uzaklaştırmak için böyle konuşmuş gibi.

çok şerefsizmiş diycem ama bir insan sevmediği kişiyle bir dakka bile bile vakit geçiremezki :( siz 9 ay birlikte gezmişsiniz şahsen sevmediğim kişinin yanında bir dakka bile kalmaya tahmmülüm olamaz bence kullnanılmış gibi düşünmeyin onu allaha havale edin belki böyle demesi gerekiyordu

ahhh yavruuum yaa cok uzuldum bu yazıyı okuyunca, ben de kendı durumumu kotu sanıyordum; guclu olmana hayran kaldım, helal olsun

way adi şerefsiz wayy kötükedihüso okurken sinirlendim yhaa :oklava: hiç düşünme güselimm.bırak ne hali warsa görsünn.yaptıklarıyla sewiyesini belli etmişş :teselli:

onun için üzülmeye bile değmez.adi bie adammış.zamanla acın tükenecek kötü bi deneyim kalacak kapanan sayfalarında canım.zararın neresinden dönsen kardır.allah sana çok mutlu günler göstersin sıkma canını adi bi adam için:kahve:

ayy bu ne yaa kafamçokkarıştı
çok güzel başlamıştı film gibi valla
ama sonu üzücü benneyaptımki
vay eşşek bide açık açık sölüyo sana :mymeka:

aklıma bişey takıldı.sen ona numaranı vermişsin yemek yiyelim demiş kabul etmemişsin.sonra hergün kapına güller bırakmış.evini nerden bliyordu peki?

aklıma bişey takıldı.sen ona numaranı vermişsin yemek yiyelim demiş kabul etmemişsin.sonra hergün kapına güller bırakmış.evini nerden bliyordu peki?

evet. sadece telefonlar verilmiş değilmi. nasıl ev adresi bulunmuş. nasıl takip başlamış.
aslında arabaların çarpışması hollandada ve birden çocuğun türk çıkması ne tesadüf değilmi. adeta film gibi. neler oluyor hayatta gerçekten,film deyip geçmeyeceksin demek.:delphin:

evet. sadece telefonlar verilmiş değilmi. nasıl ev adresi bulunmuş. nasıl takip başlamış.
aslında arabaların çarpışması hollandada ve birden çocuğun türk çıkması ne tesadüf değilmi. adeta film gibi. neler oluyor hayatta gerçekten,film deyip geçmeyeceksin demek.:delphin:

geçen gün böyle bi film vardı gülşen bubikoğlu ve tarık akanın.evcilik oyunu diye kız ingilizce konuşuyor tarık akanda kayıkla turistleri gezdiriyor bu kızda kayıkla geziyor ingilizce konuşuyolar.tarık akan birden kayığı sallayıp kızı denize düşürüyor.kız başlıyor küfür etmeye.aa diyor bu iyi oldu birden nasılda türkçe konuşuverdiniz :roflol: aynı o film gibi valla

geçen gün böyle bi film vardı gülşen bubikoğlu ve tarık akanın.evcilik oyunu diye kız ingilizce konuşuyor tarık akanda kayıkla turistleri gezdiriyor bu kızda kayıkla geziyor ingilizce konuşuyolar.tarık akan birden kayığı sallayıp kızı denize düşürüyor.kız başlıyor küfür etmeye.aa diyor bu iyi oldu birden nasılda türkçe konuşuverdiniz :roflol: aynı o film gibi valla

hea.:delphin:
yeşilçamdan esintiler sanki.:kahve:.
. bak reelde de oluyor böyle şeyler demek....:delphin:zemuszemus

niye sorularımıza cvp verilmiyo :delphin:

yazık olmuş...
sonra gel de erkek denen mahlukatlara güven :mymeka:

:) Asmalı konak diye bir dizi vardı ordaki Seymen ve Bahar'ın tanışma sahnesi (nerdeyse) aynen alınmış, ikisinnde birbirlerinin türk olduklarından haberi yok, sora seymenin aynen bahara yaptığı gibi kapılara gidilip beklemeler yok yemeğe çıkalım falan ısrarlar :) sonunda değişiklik yapılıp bizlere sunulmuş! mu?! :)

Bana pek inandırıcı gelmedi bu anlattıklarınız. Ama eğer samimiyseniz üzüldüm Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
Back
X