• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

önümde 2 yol var..şarampole yuvarlanasım var, kamyon benim değil :(

Gayet de para kazanırsın kanka hiç yabana atma. Enerjin de miss gibi temiz paranı da sonuna kadar hak edersin. En leş tipler bile ne paralar kazanıyor haksız yere.

hak etmediğim parada gözüm yok, danışanlarımdan çok güzel geri dönüşler aldım, allaha şükürler olsun
bu dönemde, evime jeep yollayıp beni aldıranlar, toplu seans düzenlemiştim.. hak ettiğim ücretin yarısını geri bırakıp çıkmıştım :) düşünüyorum şu aşamada ist dönünce bunula ilgili düşüncelerim var..

Valla ben taa eski konuları okudum adam tam bosamalik.
Hatta keşke hiç çocuk yapmadan ilk etapta bosasaydin hak etmiş bu adam.
Çocuklar için katlanayim edeyim dersen hayatın biter yani sen telef olursun .
Çok doğru bi karar vermissin .
Evlatlarında gün gelir seni anlar merak etme.
Sen yeter ki sevgini ilgini onlardan eksik etme .

Belki de devam etmeniz maddi olarakta sizi ve çocuklarınızı etkileyecek baksanıza sizin adınıza kredi çekmiş sizi ve çocuklarını düşünmemiş kurtulun bence eşinizden çocuklarınız küçük tabiki duygusal davranacaklar babalarını çok seviyorlar sizi suçlayacaklar ama inanın 5 yıla kalmaz sizi anlayacaklar ve hak verecekler. Ama çok zor olacak sizin için bu da bir gerçek ama değer bence onurlu gururlu yaşamaya değer tüm güçlüklere rağmen

beni aldattığına inandığım bir eş, bir kaç gün içerisinde bankanın el koyacağı evim, durumlar o kadar karışıkki.
ve benim önümde 2 yol var..
aldattığını asla kabul etmiyor, bana yeniden deneyelim, temiz bir sayfa açalımla geldi..
annesi yalvarıyor, yapma kızım etme kızım, 2 çocuk var vs vs

geri dönesim var yolu yarılamışım, şarampole yuvarlanasım var kamyon benim değill ooff offf..

ya çocuklar için, barışıp yeniden birleşeceğiz..
ya da çocuklarla birlikte ailemin yanına döneceğim..

oğlum ağlama krizlerine giriyo hergece, allahım neden ben, neden benim annem babam ayrılıyor,
zor sakinleştiriyorum. 11 yaşında daha, kızım ise durup durup anne babamla küssün biliyorum,
artık hiçmi gelmeyecekmi babam.. 6 yasında

maddi manevi hem bana hem aileme o kadar çok zarar verdiki
ona inanasım gelmiyor artık..
ben barışmak istemiyorum dedim, konuşmayı bu şekilde sonlandırdık..
oğlum bu konuşmaya şahit oldu, büyünce beni suçlamasından korkuyorum ama
herne olursa olsun affetmeyi düşünmüyorum. kendime yeni bir yol çizmek istiyorum..
Karsinizda buyuk insan var gibi cocuklarinizla surekli konusun anlatin anlarlar.

Aksine buyudugun de sizi suclamaz, babasinin aldattigini kavrayabilir. Onemli olan cocugunuzun degil siin ne hissettiginiz. 2. Bir sans siz isterseniz verin yada artik migdenizin almadigi bir adami ilerde cocugum kizarsa diye omrunuze almayin.

Valla ben taa eski konuları okudum adam tam bosamalik.
Hatta keşke hiç çocuk yapmadan ilk etapta bosasaydin hak etmiş bu adam.
Çocuklar için katlanayim edeyim dersen hayatın biter yani sen telef olursun .
Çok doğru bi karar vermissin .
Evlatlarında gün gelir seni anlar merak etme.
Sen yeter ki sevgini ilgini onlardan eksik etme .

tüm konulara vakıfsın o halde, düşün bunca şey yaşadım
adam dönüp bana şunu dedi, yıllarca işkence çektim elin :D
ben değilde o çekmiş işkence :)
benimde hatalarım vardı elbette, birlikte akşamları yemek yemek istedim,
eşimi evde istedim, ailemden arkadaşlarımdan uzak farklı bir ilde yaşıyoruz sevgi istedim hataylım tabi ben

Allah yardımcınız olsun ama hayat sizin hayatınız o çocuklar büyüyecek ve gidecekler. Bıraksanızda bırakmasanızda sizi suçlayacaklar biliyorsunuz değilmi?

beni aldattığına inandığım bir eş, bir kaç gün içerisinde bankanın el koyacağı evim, durumlar o kadar karışıkki.
ve benim önümde 2 yol var..
aldattığını asla kabul etmiyor, bana yeniden deneyelim, temiz bir sayfa açalımla geldi..
annesi yalvarıyor, yapma kızım etme kızım, 2 çocuk var vs vs

geri dönesim var yolu yarılamışım, şarampole yuvarlanasım var kamyon benim değill ooff offf..

ya çocuklar için, barışıp yeniden birleşeceğiz..
ya da çocuklarla birlikte ailemin yanına döneceğim..

oğlum ağlama krizlerine giriyo hergece, allahım neden ben, neden benim annem babam ayrılıyor,
zor sakinleştiriyorum. 11 yaşında daha, kızım ise durup durup anne babamla küssün biliyorum,
artık hiçmi gelmeyecekmi babam.. 6 yasında

maddi manevi hem bana hem aileme o kadar çok zarar verdiki
ona inanasım gelmiyor artık..
ben barışmak istemiyorum dedim, konuşmayı bu şekilde sonlandırdık..
oğlum bu konuşmaya şahit oldu, büyünce beni suçlamasından korkuyorum ama
herne olursa olsun affetmeyi düşünmüyorum. kendime yeni bir yol çizmek istiyorum..

Allah yardımcınız olsun ama hayat sizin hayatınız o çocuklar büyüyecek ve gidecekler. Bıraksanızda bırakmasanızda sizi suçlayacaklar biliyorsunuz değilmi?

çok tş ederim..
bilemiyorum, onlara anlatmaya çalışacağım, umarım beni anlar ve affederler..
çok çabaladım çünki, ama yeter artık..
bende bir insanım, benmde kaldıramadığım şeyler var

Bence de en doğru kararı vermişsiniz. İkiletmeyin ayrılın. Kumar başka birşey çünkü ondan vazgeçeni görmedim duymadım ben. Kendinizide çocuklarınızıda kurtarın. Herşey dilediğiniz gibi olur inşallah.

çok tş ederim..

çok tş ederim..
Ayrildigimda oglum 5 yasindaydi. Ve felaket babaci bir cocuktu. Abartmadan babayi kotulemeden, babayi gormesini kisitlamadan hep anlattim olani biteni. Sonra ergenlikte sorular sordu cevapladim. 15 yasinada geldiginde artik bana karisma iyiyi kotuyu ayirt edebiliyorum babamla gorusmek istemiyorum dedi. Babasinada soyledi. Hic karismadim ondan sonra.

Tüm konularınızı okudum, evlilik ,yuva, çocuklar tabi ki çok önemli ve bir yuva yıkılacaksa çok ince düşünmek, son çare boşanma kararı almak gerekir . Sizin durumunuz çok farklı , gün geçmiyor ki eşiniz başınıza yeni dertler açmasın
Kumar bitiyor ,alkol başlıyor,kahveye gitme bitiyor,aldatma başlıyor, yalan soyleme, psikolojik şiddet, maddi sıkıntıya sokma, duygu sömürüsü, cinsel sogukluk...yani insan 5 kere kötü evlilik yapsa anca bunların tümünü yaşar, bu adam size tüm bunları tek pakette sunmuş...bir üye demişti; cocuk ilerde derse ki; anne ben daha 11 yasındaydım, benim aklımla mı kaldın babamla" ne cevap verceksiniz diye, cok hakverdim.. siz de bu dünyada bir ana baba evladısınız, kendi kul hakkınıza gırmeyin, ayrılın, mutlu olma ihtimaliniz olur hiç olmassa, aç mezarlığı yok memlekette, cocuklar da buyur adam olur, siz de ayakta kalırsınız merak etmeyin, neler gördüm bu yaşıma kadar, ümidinizi diri tutun..

tüm konulara vakıfsın o halde, düşün bunca şey yaşadım
adam dönüp bana şunu dedi, yıllarca işkence çektim elin :KK70:
ben değilde o çekmiş işkence :)
benimde hatalarım vardı elbette, birlikte akşamları yemek yemek istedim,
eşimi evde istedim, ailemden arkadaşlarımdan uzak farklı bir ilde yaşıyoruz sevgi istedim hataylım tabi ben
E öyle diyecek tabi ki.Zaten özeleştiri yapabilen bi adam olsaydı sana bunları yaşatmazdı.
Ne diyeyim inşallah bundan sonrası çok iyi olur senin için.
Nafaka yı falan da iste mutlaka ne hakkın varsa al.

Ayrildigimda oglum 5 yasindaydi. Ve felaket babaci bir cocuktu. Abartmadan babayi kotulemeden, babayi gormesini kisitlamadan hep anlattim olani biteni. Sonra ergenlikte sorular sordu cevapladim. 15 yasinada geldiginde artik bana karisma iyiyi kotuyu ayirt edebiliyorum babamla gorusmek istemiyorum dedi. Babasinada soyledi. Hic karismadim ondan sonra.

ben boşandıktan sonra, ist ailemin yanına döneceğim...
çocukları göremeyecek, mahkeme nasıl bir karar verir bilemiyorum.
asla babalarını kötülemedim, sürekli anlatmaya çalıştım oğluma, babanız sizi çok seviyor
bazen anne babalar anlamaşamazlar vs vs diye ama, bazen bana hak veriyor çoğu kezde ağlıyor saatlerce, neden ben allahım diye :(

E öyle diyecek tabi ki.Zaten özeleştiri yapabilen bi adam olsaydı sana bunları yaşatmazdı.
Ne diyeyim inşallah bundan sonrası çok iyi olur senin için.
Nafaka yı falan da iste mutlaka ne hakkın varsa al.

çocuklar için nafaka alacağım, evimi kurtarabilirsem işlhh tek sıkıntım o..
şuan cebinde sigara parası yok heralde, bir zamanlar para babası olan adamın..
yeni iş teklifi almışmışta, yeni bir sayfa açalımmışmışta, zart zurtt..
babama olan borcunu ödese kafii, 100 bn borcu var babama.. maddi manevi yıktı bizi..

Tüm konularınızı okudum, evlilik ,yuva, çocuklar tabi ki çok önemli ve bir yuva yıkılacaksa çok ince düşünmek, son çare boşanma kararı almak gerekir . Sizin durumunuz çok farklı , gün geçmiyor ki eşiniz başınıza yeni dertler açmasın
Kumar bitiyor ,alkol başlıyor,kahveye gitme bitiyor,aldatma başlıyor, yalan soyleme, psikolojik şiddet, maddi sıkıntıya sokma, duygu sömürüsü, cinsel sogukluk...yani insan 5 kere kötü evlilik yapsa anca bunların tümünü yaşar, bu adam size tüm bunları tek pakette sunmuş...bir üye demişti; cocuk ilerde derse ki; anne ben daha 11 yasındaydım, benim aklımla mı kaldın babamla" ne cevap verceksiniz diye, cok hakverdim.. siz de bu dünyada bir ana baba evladısınız, kendi kul hakkınıza gırmeyin, ayrılın, mutlu olma ihtimaliniz olur hiç olmassa, aç mezarlığı yok memlekette, cocuklar da buyur adam olur, siz de ayakta kalırsınız merak etmeyin, neler gördüm bu yaşıma kadar, ümidinizi diri tutun..

yorumunuz gerçekten çok güzel, okurken kendime 1 kez daha acıdım :(
ne çok ödün verdim kendimden, ne çok düştüm dizlerimin üstüne
yinede evlatlarım babasız büyümesin, üzülmesinler diye diye geldiğim nokta bu ...
19 yaşındaydım daha, üni sınavlarına hazırlanıyordum, aşık olduğumu sandım, belkide oldum bilemiyorum.
tüm hayatımı geride bırakıp, yeni bir şehirde anadan babadan herkesten uzak...
gözünün içine baktım yıllarca, ve inanın güzel bir kadınım, 31 yaşındayım ama , teyzeler bana oğullarının resmini gösterir.düğünde, hastanede bekar zannederler.. çok sevdiğim manevi bir ablam var, aynı apartmandayız bana hep der ki
bir yüzün kız, bir yüzün gelin, sen bu adama 3 beden büyüksün..

ve beni en çok korkutan, babam...
babamçok farklı bir insan, hava gibi bir bakıyorsun günlük güneşlik, bir bakıyorsun şimşekler çalkıyo
şuan benm yanımdalar, sabahları oğluma kahvaltı hazırlar, yedirir güzelce okula yollar.
öğlende kumada için oğlumla tartışır, değişik biraz yanii uzun oldu kusura bakmayın

ben boşandıktan sonra, ist ailemin yanına döneceğim...
çocukları göremeyecek, mahkeme nasıl bir karar verir bilemiyorum.
asla babalarını kötülemedim, sürekli anlatmaya çalıştım oğluma, babanız sizi çok seviyor
bazen anne babalar anlamaşamazlar vs vs diye ama, bazen bana hak veriyor çoğu kezde ağlıyor saatlerce, neden ben allahım diye :KK43:
Cocuklar sizin bi kere. Onada haftada 1 gorme izni verilir herhalde. Bizim ki cocugunu dogru duzgun gormedi bile sayilidir. Ne maddi ne manevi hic bir zaman yaninda olmadi. Ta ki ne zaman duzgun bir meslek sahibi oldugunu ogrenince karsisina cikmak istedi yine bu kezde oglum kesinlikle istemiyorum dedi. Ben baba nasil bir sey hatirlamitorum bile bu yastan sonrada bana baba lazim degil dedi. Bu arada oglum 22 yasinda.

Çocuklar için evlilik devam ettirilmez. Onlar büyüyecek gün olacak gidecekler siz kalacaksınız basbasa.Hayatınızı sizi hak etmeyen bir adama adamayin..
Çocuklar mutsuz bir ortamda zaten mutsuz olacaklar.Büyüdüklerinde size hak verirler eminim.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

yorumunuz gerçekten çok güzel, okurken kendime 1 kez daha acıdım :KK43:
ne çok ödün verdim kendimden, ne çok düştüm dizlerimin üstüne
yinede evlatlarım babasız büyümesin, üzülmesinler diye diye geldiğim nokta bu ...
19 yaşındaydım daha, üni sınavlarına hazırlanıyordum, aşık olduğumu sandım, belkide oldum bilemiyorum.
tüm hayatımı geride bırakıp, yeni bir şehirde anadan babadan herkesten uzak...
gözünün içine baktım yıllarca, ve inanın güzel bir kadınım, 31 yaşındayım ama , teyzeler bana oğullarının resmini gösterir.düğünde, hastanede bekar zannederler.. çok sevdiğim manevi bir ablam var, aynı apartmandayız bana hep der ki
bir yüzün kız, bir yüzün gelin, sen bu adama 3 beden büyüksün..

ve beni en çok korkutan, babam...
babamçok farklı bir insan, hava gibi bir bakıyorsun günlük güneşlik, bir bakıyorsun şimşekler çalkıyo
şuan benm yanımdalar, sabahları oğluma kahvaltı hazırlar, yedirir güzelce okula yollar.
öğlende kumada için oğlumla tartışır, değişik biraz yanii uzun oldu kusura bakmayın
Sakın kendine acıma , kurban psikolojisine girersen zorbalar yaratırsın, sen 11 yıldır iyi bir eş, fedakar bir kadın olmuşsun, cocuklarım, yuvam diye sabır göstermişsin, eger güçlü ve sağlam karakterli bir insan olmasaydın bunları yaşamazdın ama kendi degerlerine ihanet etmiş olurdun, ama herşeyin bir sınırı var ve olmalı bu nedenle artık bu eşiği geçmeli ve bu adamla olan hayatını geride bırakmalısın, bu evlilik bir kalıcı bir travmaya dönüşmeden bu döngüyü sonlandırmalısın, silkinip kopmalısın ve silmelisin kafandan, tekrar ediyorum sakın kendine acıma.
Eger bunu yapmassan ıkı şeyden biri olacaktır; 1- ilerde başka bir adamla beraber olursun ama o adamda aynı kumaştan olur, sen bu döngüyü benzer şekilde yaşarsın.
2- veya kızın varsa kızın , yoksa 2. Nesil kız torunun aynı kafada bir adam bulur ,benzer şeyleri yaşar, ananın bahtı kızının tahtı//ön teker nereye arka teker oraya gibi atasözleri bunu ifade eder, bu döngüyü ne yapıp edip kırmalısın canım.
Sana " şimdinin gücü" adlı kitabi tavsiye ediyorum.

Mutlu anne, mutlu çocuklar demek...
Çocuklarım için affettim demek gercekten doğru değil, annesi babası ayrı çok ta mutlu büyüyen çocuklar var.
Sen çocuklarım için dersin, kavga gürültü, ihanet içinde büyüyen çocuklar büyüyünce sorunlu bireylere dönüşür, işte o zaman çocuklarım için dediğin şeyin ne kadar yanlış oldugunu anlarsın.
Aldattıgından emin değilsin anlaşılan, fakat sana hayatı da zehir etmiş.
Şiddet ve ihanetin oldugu bir yuvada sağlıklı çocuklar yetişmez

Back
X