bu oldukça realist bir bakış açısı aslında, kendini kandırmayan,aklı başında birisin canım summer.
hayatta yaşadıkların, gördüklerin, seni garantici ve realist yapmış. altı boş çıkacak herhangi bir iş ve ilişkiye girişmek istemiyorsun,bu çok mantıklı ve sağlıklı bir tutum aslında.
ancak işte bazı şeyler 2X2=4 olmuyor hayatta. bazen akışa uyum sağlamak ,anı yaşamak ve ilerisi için endişelenip durmamak gerekiyor. :)
eğer sonbaharda olacaksa ilk görüşmeniz,bence de biraz mantıksız. sonuçta ergen değilsin,ne istediğini biliyorsun,işi gücü,sorumlulukları olan bir kadınsın,sosyal medyadan aylarca chatleşmek isteyecek birisi değilsin,seni az buçuk tanıyorum artık :)
eğer daha erkene çekebilme şansınız varsa bu görüşmeyi, kesinlikle çekin.
farklı şehirlerde olma konusu ise,iş sektörleriniz aynı veya benzer anladığım kadarıyla,eğer ilişkinizde ciddi adım atmak isterseniz (yani illa evlilik değil,evet birbirimizi seviyoruz galiba, sevgili olabiliriz vb) şehir değiştirmeye çalışırsınız.
pandemide şehirler arası seyahat biraz sıkıntılı,evet istediğiniz zaman görüşemezsiniz doğru,bu da flört dönemini sıkar,soğutur, o iş olacaksa da olmayabilir.
o yüzden sana tavsiyem,eğer gerçekten bu adamdan elektirk aldıysan,hoşlandıysan, evet ya tanıyabilirim bence diyorsan,bir süre devam et, en yakın zamanda ilk görüşmenizi gerçekleştirin (yüz yüze), sonrasında ise oluşan izlenim ve duygularına göre karar vermeni tavsiye ederim.
her zaman mutlu olmanı isterim,gerçekten can-ı gönülden istiyorum bunu