Onumu goremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgili gibi değil de arkadaş gibi yazışırdım ben. Birbirimizi tanımaya devam ederdim. Sonbaharda görüşünce de bakardım duruma. Yani önümüzdeki 4 ayda bu pandemi şartlarında yeni biriyle fiziken aynı ortamda tanışmak hayal gibi. Uzak mesafe işi de insanına ve ilişkiye göre değişiyor. Ben 3 senesini uzak mesafe geçirdim ki önce ülkeler sonra kıtalar değişti aramızda. Ama kimi ilişkilerde de bu denklem tutmaz. Bence kaybedeceğiniz bir şey yok bu muhabbette.

Evet, pandemi kosullarinda Turkiye'de de olsaydi durum degismeyecekti aslinda. Gorusmemiz cok zor olacakti. Bu biraz rahatlatiyor.

Deneyimlemek istiyorum.

Görüşmende bir sakınca yok bence. Şimdiden çok ilerisini düşünme. Önce bir buluşun, yüz yüze gelin. Ona göre geleceğinize karar verirsiniz.

Zaten evlere tıkıldık, insan gördüğümüz yok. Konuşun, yazışın... Hayatınızda bir değişiklik olur işte. Anı yaşamak en güzeli:)

İlk tanıştığımızda bu uzaklık yoktu, sonra oldu ya. Eski videolara bakıyorum, her akşam sahilde gezicez, evimiz şöyle olcak, hayatımız böyle olcak diye atıp tutmuşuz, hiçbir şey de öyle olmamış. :KK70:

Uzaklik neden var şuan? Genelde işle ilgili ayri sehirlerde yaşayan ciftler duydum hep. Bu da bir tercih tabi.

bu oldukça realist bir bakış açısı aslında, kendini kandırmayan,aklı başında birisin canım summer.

hayatta yaşadıkların, gördüklerin, seni garantici ve realist yapmış. altı boş çıkacak herhangi bir iş ve ilişkiye girişmek istemiyorsun,bu çok mantıklı ve sağlıklı bir tutum aslında.

ancak işte bazı şeyler 2X2=4 olmuyor hayatta. bazen akışa uyum sağlamak ,anı yaşamak ve ilerisi için endişelenip durmamak gerekiyor. :)

eğer sonbaharda olacaksa ilk görüşmeniz,bence de biraz mantıksız. sonuçta ergen değilsin,ne istediğini biliyorsun,işi gücü,sorumlulukları olan bir kadınsın,sosyal medyadan aylarca chatleşmek isteyecek birisi değilsin,seni az buçuk tanıyorum artık :)

eğer daha erkene çekebilme şansınız varsa bu görüşmeyi, kesinlikle çekin.

farklı şehirlerde olma konusu ise,iş sektörleriniz aynı veya benzer anladığım kadarıyla,eğer ilişkinizde ciddi adım atmak isterseniz (yani illa evlilik değil,evet birbirimizi seviyoruz galiba, sevgili olabiliriz vb) şehir değiştirmeye çalışırsınız.

pandemide şehirler arası seyahat biraz sıkıntılı,evet istediğiniz zaman görüşemezsiniz doğru,bu da flört dönemini sıkar,soğutur, o iş olacaksa da olmayabilir.

o yüzden sana tavsiyem,eğer gerçekten bu adamdan elektirk aldıysan,hoşlandıysan, evet ya tanıyabilirim bence diyorsan,bir süre devam et, en yakın zamanda ilk görüşmenizi gerçekleştirin (yüz yüze), sonrasında ise oluşan izlenim ve duygularına göre karar vermeni tavsiye ederim.

her zaman mutlu olmanı isterim,gerçekten can-ı gönülden istiyorum bunu :KK200:

Canim Otrera Otrera , karakterimi ne guzel cozumlemissin. 😊

Evet, cok garantici ve gercekci bir insanim. Bos heyecanlarla veya onumu goremedigim iliskilerle zaman kaybetmek istemiyorum hic. Su an bile diken ustunde gibiyim, bu da anin tadini cikarmama engel oluyor.

Ilerisi icin endiselenmeden akisina birakma durumunu hic beceremedim ben. Olmayan gelecek iliskilerimi golgeledi hep ama simdi bunun farkinda olarak ve biraz daha farkli dusunerek ilerlemek istiyorum. Yillarin dusunce yapisini degistirmek kolay degil biliyorsun ama kendimi biraz guncelleme zamanimin geldigini ve hatta geciyor oldugunu dusunuyorum.

Yasadigim sikintilari biliyorsun biraz. Bu adam bu surecte renk katiyor hayatima. Hayata bakis acimiz cok benzer. Olgunlugu ruhumu besliyor. Ses tonundaki o cocuksu tini cok hosuma gidiyor. Gucleniyorum Otrera.

Frekanslarimiz bu kadar tutmusken ihtimaller uzerinde durarak elimin tersiyle itmek istemiyorum da bu cocugu. Hoslaniyorum cunku. 🙈

Gorusmeyi daha erkene cekme konusu zor gibi. Cok uzakta ve de pandemi belirsizligi var biliyorsun.

Yorumundaki kalp oyle sicak geldi ki... ❤

Görüntülü görüşme yapmış olmanız lazım illa ki.
Pandemi zamanı zaten aynı şehirde bile görüşememe durumunu normal karşılarım ama eğer hep uzaktan devam edecekse ben olsam zaman kaybetmezdim. Bu kişiyle sevgili gibi değil normal yazışmak lazım. Hatta bu dönemde size daha yakın mesafede olanlara da şans verebilir, başkalarıyla da tanışmalar başlatabilirsiniz. Hiç acımayın yani dünyaya bir kez geliyoruz. Her fırsatı değerlendirebilirsiniz.

Hayir, goruntulu gorusme yapmadik. Hem bundan hoslanmiyorum hem de bunun hic konusu gecmedi.

Ama o kadar yogun iletisim halindeyken baskalarina sans vermek biraz haksizlik olmaz mi? 😔

Bence flört olarak değil arkadaş olarak düşün. Madem ortak noktalarınız varmış kaybetme riskinin olmadığı, hayat boyu bir köşede tutup, iletişim kurabileceğin birini kazanmışsın gibi davran. Üzerindeki baskı da kalkar.
Yüz yüze görüşünce elektrik alırsan kaymaklı kadayıf olur.

O kaymakli kadayifi oyle cok istiyorum ki... 😍

Bir noktadan sonra arkadas olarak devam edilemiyor ama. Kesmiyor yani.

Yüzyüze görüşmeden çok kaptırma kendini.

Ama çok düşünüp yıpratma da ilişkiyi.

Güzel uyum sağlamış gibisiniz. Bulmuşken kaybetme bunu 🙏💙

Farkli ülke zor ama farklı sehir artik pek de problem degil. Gelinir gidilir.

Dozunda ve akisina birakarak gorusmek en mantiklisi gorunuyor. Gercekten de bu frekansi insan hayatta ne siklikla yakalayabilir ki?

Sohbet etmek size iyi geliyorsa kestirip atmayın, arkadaş gözüyle bakın, tanımaya çalışın, bunda ne var ki?
Hiç kimse hayatımıza sebepsiz yere girmez, belki güzel bir dostluk olarak kalacak ilişkiniz, belki de güzel bir ilişkiye evrilecek, hiç bilemeyiz, sadece hayal kırıklığına uğramak istemiyorsanız fazla hayal kurmayın, anlam yüklemeyin.

Aynen oyle yapacagim. Sans artik. 😊

Simdi tamam, öyle insanlar var. Annemde hoslanmaz mesela 😅
ama siz su an birisini tanimaya calisiyorsunuz ve aranizda mesafe var. Tek yol görüntülü konusmak gibi.

Bir deneseniz? Aklinizda o kadar soru isareti varken, neyden cekiniyorsunuz?

Gercekten hoslanmiyorum ama. 😊

Adı görüntülü konuşma olmasın

Zoom açın senin işin varken

Yani sen yemem yaparken bir yandan da sohbet edin ya da benzer bir el oyalayan iş

Telefonu alıp yüzüne tutup görüntülü konuşma fikri bir garip geliyor olabilir hele de tanımadığın birisi ile

Hem göz göze hem uzak garip duygular

Ama zoom açıp olağan yaşarken sohbet her iki taraf için de hem hoş olur hem de gerçekçi olur

Kapı da çalsın evden birileri de seslensin sanaldan gerçeğe evrilsin yavaşça hayat

Mesela film izleyin biriniz açsın ekran paylaşsın bir yandan da o film hakkında konuşun bunu zorlama şeklinde değil de ne yapıyorsun deyince x filmi izleyeceğim birlikte izleyelim mi diye başlatıp spontane ilerlemek mesela güzel olur

O zaman görüntülü görüşme diye kasılmazsınız da

Her şey gönlünüzce olsun

Ilerleyen zamanlarda olabilir belki. Bunun icin biraz daha isinmak, biraz daha rahat olmak gerekiyor. Yoksa cekinirim ben. 😊

Guzel temenniniz icin cok tesekkur ederim. 🥰

Bu aralar biri ile gorusuyorum. Bir proje icin epey uzak bir ulkede su an ve sonbaharda donus yapacak. Donus yapacagi ve yasayacagi sehir de benimkinden farkli.

Profesyonel bir platformda tanistik. Bir vesile ile bana yazdi ve yazismaya basladik. Sosyal platformlarda eklestik. Ortak noktalarimiz ciktikca daha da siklastirdi yazmayi ve dondugunde muhakkak benimle gorusmek istedigini soyluyor her firsatta.

Bu adam ilgimi cekiyor ama gormedigim biriyle yazisiyor olmak hosuma gitmiyor. Kimdir, nedir, bunlari yazisarak anlamak cok zor. Aylarca yazis, sonra da gorustugunde elektrik alma, kalsin mi bana hayal kirikliginin alasi.

Su siralar konusmaya da basladik. Tirmalayan bir sey olmadi hic ama rahat degilim nedense. Olumsuz bir seyler hissediyor olma durumum falan yok hic ama bu tip gorusme sekli riskli ve cocuksu geliyor bana. Kesmiyor da.

Gormedigim biriyle ilk defa yazisiyorum. Ilk oldugu icin yadirgiyor olabilirim ve anin tadini cikarmak ile yasayabilecegim en kotu senaryo olan hayal kirikligini deneyimleme ihtimali arasinda yuvarlanip duruyor olmak yoruyor beni.

Gorusmuyor surdurdum ve korktugum senaryonun aksi oldu diyelim. Bu sefer de yasadigimiz sehirlerin farkli olmasi bir sorun olarak devreye girebilecek. Uzak mesafe iliskisi yasamadim hic ve boyle bir iliskinin surdurulebilir olup olmadigini cok kestiremiyorum.

Onumu goremiyorum ve zihnim de bulanik. Acele mi ediyorum? Zamana mi birakmaliyim?

Durumumla ilgili deneyim ve dusuncelerinizi paylasabilir misiniz?
Yakın.mesafe ilişkileriniz de bitmiş. Ne sürdürülebilir ne biter belli değil ki hayatta. Bu kadar düşünmek yerine bence yaşayın. Hayırlısı olsun. 🤲

Görüşmende bir sakınca yok bence. Şimdiden çok ilerisini düşünme. Önce bir buluşun, yüz yüze gelin. Ona göre geleceğinize karar verirsiniz.

Zaten evlere tıkıldık, insan gördüğümüz yok. Konuşun, yazışın... Hayatınızda bir değişiklik olur işte. Anı yaşamak en güzeli:)

Evet, su an ani yasamaktan baska bir secenegimiz de yok maalesef. 😍

İnternette tanışmak normal artık tuhaf değil, aralarda bi yorum gördüm görüntülü görüşme yapmamışsınız bu tuhaf geldi sadece. görüntülü de görüşün derim ben. onun dışında başka ülkede ise ve henüz gelme imkanı yoksa, siz de görüşmeyi devam ettirmekte istekliyseniz beklemekten başka bir yol yok şu an için.

Hayir, goruntulu gorusme yapmadik. Hem bundan hoslanmiyorum hem de bunun hic konusu gecmedi.

Ama o kadar yogun iletisim halindeyken baskalarina sans vermek biraz haksizlik olmaz mi? 😔
size inanamıyorum.
şaka yapıyorsunuz sanırım.
insan o kadar zaman harcayıp irtibat kurduğu biriyle bir kez olsun görüntülü konuşma yapmaz mı?
siz bir nevi kumar oynuyorsunuz.
bu durum size ayrı bir heyecan veriyorsa onu bilemem ama bu tarz durumlar içindeyken insan konuştuğu kişiyi hayalinde yaratır ve aslında ondan hoşlanır. yüz yüze gelince de o kişi hayalinde yarattığı kişiye oturmadığı için hayal kırıklığı yaşamış olursunuz.
belki de bundan hoşlanmıyorum dediğiniz görüntülü görüşme yapmamanın altında yatan şey o kişinin hayal kırıklığı yaratma korkusu.
bunu bi düşünün derim.
kaç yaşındasınız?
bugüne kadar hiç psikolojik destek aldınız mı?
yanlış anlamayın ama içinde olduğunuz durum, konu hakkındaki düşünceleriniz yetişkin bir kadın için biraz garip.
millet size burada anı yaşamaktan bahsetmiş siz de onlara katılmışsınız ama an dediğiniz de tamamen sanaldan ibaret bir şey. yüzünü görmediğiniz insanla anı yaşama fikri... gerçekten bu kadar mı boşluktayız topyekün, anlamadım.
konu başlığı önümü göremiyorum... yani, konuşurken yüz şeklini görmediğiniz adamla tabii ki göremezsiniz önünüzü.

bunları kırma ya da incitme maksatlı söylemiyorum gönül koymasın kimse bakın altını çiziyorum.

Karşı taraf bu “ben görüntülü konuşma sevmiyorum” tavrınıza nasıl tepki verdi

Yani bunu bir erkek dese ve konu açılsa sen beğenmeyeceksin diye kaçıyor denir, seni oyalıyor denir, denir de denir

Evet sevmeyebilirsiniz, ben de telefonda konuşmayı sevmem ama işim gereği konuşurum

Sevgilimle kanlı canlı kucak kucağa oturmayı isterim ama araya mesafe girdiğinde gayet telefonla ilişki de yürüttük ki o zamanlar daha cep telefonunu icat edilmemişti

Evlerin salonlarında tüm aile otururken o telefon ile konuşurduk vs

Karşı tarafı da düşünüp parça parça online iletişimi ilerletmek lazım

Anaokulu öğrencileri online okula gidiyor, çağ artık bu aşamada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X