Onumu goremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnternette tanışmak normal artık tuhaf değil, aralarda bi yorum gördüm görüntülü görüşme yapmamışsınız bu tuhaf geldi sadece. görüntülü de görüşün derim ben. onun dışında başka ülkede ise ve henüz gelme imkanı yoksa, siz de görüşmeyi devam ettirmekte istekliyseniz beklemekten başka bir yol yok şu an için.

size inanamıyorum.
şaka yapıyorsunuz sanırım.
insan o kadar zaman harcayıp irtibat kurduğu biriyle bir kez olsun görüntülü konuşma yapmaz mı?
siz bir nevi kumar oynuyorsunuz.
bu durum size ayrı bir heyecan veriyorsa onu bilemem ama bu tarz durumlar içindeyken insan konuştuğu kişiyi hayalinde yaratır ve aslında ondan hoşlanır. yüz yüze gelince de o kişi hayalinde yarattığı kişiye oturmadığı için hayal kırıklığı yaşamış olursunuz.
belki de bundan hoşlanmıyorum dediğiniz görüntülü görüşme yapmamanın altında yatan şey o kişinin hayal kırıklığı yaratma korkusu.
bunu bi düşünün derim.
kaç yaşındasınız?
bugüne kadar hiç psikolojik destek aldınız mı?
yanlış anlamayın ama içinde olduğunuz durum, konu hakkındaki düşünceleriniz yetişkin bir kadın için biraz garip.
millet size burada anı yaşamaktan bahsetmiş siz de onlara katılmışsınız ama an dediğiniz de tamamen sanaldan ibaret bir şey. yüzünü görmediğiniz insanla anı yaşama fikri... gerçekten bu kadar mı boşluktayız topyekün, anlamadım.
konu başlığı önümü göremiyorum... yani, konuşurken yüz şeklini görmediğiniz adamla tabii ki göremezsiniz önünüzü.

bunları kırma ya da incitme maksatlı söylemiyorum gönül koymasın kimse bakın altını çiziyorum.

Görüntülü konuşmanızı bende öneriyorum. En azından 3 boyutlu görürsünüz. Diksiyonuna, ses tonuna, mimiklerine bakarsınız. Kafanızdaki epeyce soru işareti kalkar.

Karşı taraf bu “ben görüntülü konuşma sevmiyorum” tavrınıza nasıl tepki verdi

Yani bunu bir erkek dese ve konu açılsa sen beğenmeyeceksin diye kaçıyor denir, seni oyalıyor denir, denir de denir

Evet sevmeyebilirsiniz, ben de telefonda konuşmayı sevmem ama işim gereği konuşurum

Sevgilimle kanlı canlı kucak kucağa oturmayı isterim ama araya mesafe girdiğinde gayet telefonla ilişki de yürüttük ki o zamanlar daha cep telefonunu icat edilmemişti

Evlerin salonlarında tüm aile otururken o telefon ile konuşurduk vs

Karşı tarafı da düşünüp parça parça online iletişimi ilerletmek lazım

Anaokulu öğrencileri online okula gidiyor, çağ artık bu aşamada

Goruntulu konusma hic soz konusu olmadi desem? Haklisiniz, ileride olmali.

O kadar zamandan kasit, 1 aycik. Bircok fotografini gordum. Hic gormeden kafamda olusturdugum bir profil yok.

Goruntulu konusup fiziksel ozelliklerine gore yargilamadan once karakterini, bana yaklasimini degerlendirmek istiyorum. Bu daha muhim benim icin.

Psikolojik destek niye? Boslukta olmak ne alaka? 1 aylik sureden bahsediyoruz.

Goruntulu konusma hic soz konusu olmadi desem? Haklisiniz, ileride olmali.

O kadar zamandan kasit, 1 aycik. Bircok fotografini gordum. Hic gormeden kafamda olusturdugum bir profil yok.

Goruntulu konusup fiziksel ozelliklerine gore yargilamadan once karakterini, bana yaklasimini degerlendirmek istiyorum. Bu daha muhim benim icin.

Psikolojik destek niye? Boslukta olmak ne alaka? 1 aylik sureden bahsediyoruz.
görüntülü konuşmak fiziksel özelliklere göre yargılamak değildir ki?
karşınızdaki insanı görmektir.
sanal da olsa göz göze bakarak konuşunca ne hissettiğini değerlendirmek demektir.
bakalım onunla yüz yüze yarım saat konuşmak karşılıklı bir heyecan uyandıracak mı? bunu anlamak demektir.
bence asıl sizinle sanal da olsa yüz yüze geldikten sonraki yaklaşımı daha önemli.
1 ay konusu da kişiye göre değilir. benim için uzun bir zaman mesela onca işimin gücümün arasında. yüz yüze bir şekilde iki sohbet edince karşılıklı bir heyecan, keyif, beğeni (genel anlamda) olmayacaksa 1 ayımı harcamam. o yüzden o tarz şeyleri en başından yapıyorum ki benden etkilenmeyecekse ya da ben etkilenmeyeceksem zaman kaybı olmasın diye.

bazı çekinceler varsa ayrı konu tabii.

görüntülü konuşmak fiziksel özelliklere göre yargılamak değildir ki?
karşınızdaki insanı görmektir.
sanal da olsa göz göze bakarak konuşunca ne hissettiğini değerlendirmek demektir.
bakalım onunla yüz yüze yarım saat konuşmak karşılıklı bir heyecan uyandıracak mı? bunu anlamak demektir.
bence asıl sizinle sanal da olsa yüz yüze geldikten sonraki yaklaşımı daha önemli.
1 ay konusu da kişiye göre değilir. benim için uzun bir zaman mesela onca işimin gücümün arasında. yüz yüze bir şekilde iki sohbet edince karşılıklı bir heyecan, keyif, beğeni (genel anlamda) olmayacaksa 1 ayımı harcamam. o yüzden o tarz şeyleri en başından yapıyorum ki benden etkilenmeyecekse ya da ben etkilenmeyeceksem zaman kaybı olmasın diye.

bazı çekinceler varsa ayrı konu tabii.

Cok haklisiniz ama zamanlama konusunda ayrisiyoruz sizinle.

Bu 1 ayda yalnizca 3 defa telefonla gorustuk biz. Hizli yol almiyoruz yani cunku vaktimiz var.

Dan goruntulu konusmak da tuhaf bana gore. Gerek gormuyorum demiyorum ama oncelikli degil su an icin. Mesajlarinda imla kurallarina dikkat ediyor mu, egitimi, vizyonu, kilit konularda hayata bakis acisi... Bunlar cok onemli benim icin. Bunlari kesfetmeden goruntulu arama yapmayi ve o anki etkilesime gore degerlendirmeyi dogru bulmuyorum.

Bence yuz yuze gelmeden adi konmamali ve o yuz yuze gorusme icin de 5 ay uzun zaman
Sahsen ben de hic bir konuda önümü göremiyorum başlığa ithafen :) belirsizligin tam merkezindeyiz pandemi yüzünden 😐

Zamana bırak.
Görüntülü konuşmuyor musunuz?
Yazışarak da gayet tanınır ayrıca.
Ayrı şehirler de olmanız şu an düşünülecek bir konu değil.
O da biliyor ayrı şehirlerde olacağınızı.
Hele bir buluşun da.

Yazışarak iki insanın birbirini tanıması pek uygun değil:)
Uygun mu değil? Mümkün değil mi demek istedin? Nasıl tanışsın bu insanlar artık hem pandemi hem teknoloji cağının göbeğinde...

Summer-girl Summer-girl bence nötr kal bir süre daha ve görüntülü konuş,cok utangaç biriysen sadece ondan rica et sen görünme 😬😁 belkiiii kabul eder şansını dene...bi incele 😁

Bence yuz yuze gelmeden adi konmamali ve o yuz yuze gorusme icin de 5 ay uzun zaman
Sahsen ben de hic bir konuda önümü göremiyorum başlığa ithafen :) belirsizligin tam merkezindeyiz pandemi yüzünden 😐

Her iki taraf da gorusene kadar isim koyma taraftari degil zaten. Korkutan sey sure zaten de gorecegiz neler olabilecegini. 🙄

Benim de uzaktan ilişkim var. Her gün görüntülü göeüşüyoruz. Farklı illerdeyiz ama işte pandemiden bir tek yazın 20 gün görüşebildik. Farklı sıkıntılarda var tayin durumu gibi ben akışa bırakmaya çalışıyorum. Sen de öyle yap canım. Aklında kalmasın ilerisi için. Sen ya da o döndüğünde şehir değiştirebilir mi? Bunları konuşmalısınız. Ama görüntülü görüş bence süreç içinde. Sevmesen de şu aşamada yapcak bir şey yok.

Zamana bırak.
Görüntülü konuşmuyor musunuz?
Yazışarak da gayet tanınır ayrıca.
Ayrı şehirler de olmanız şu an düşünülecek bir konu değil.
O da biliyor ayrı şehirlerde olacağınızı.
Hele bir buluşun da.

Goruntulu konusmadik henuz. Biraz daha zaman var buna. 😊

Yazisma bence de onemli ve tanimaya olanak saglayabiliyor.

Her iki taraf da gorusene kadar isim koyma taraftari degil zaten. Korkutan sey sure zaten de gorecegiz neler olabilecegini. 🙄
Ben de senin gibi garanticiyimdir mesela böyle bir durumda direkt yuz yuze goruselim derdim ki dedim de kasımda biriyle tanismistim (arkadas vasitasiyla). Devamli telefonda konuşuyorduk ama ben oyle adi konmayan ne sevgili ne arkadas olan, arada kalmışlık hissini sevmediğim için direkt goruselim dedim (usengec erkekler deli eder beni 😃), görüştük ama sonunda iletişim devam etmedi (o bey aramadi sormadi). Yani bazi seyler akisinda güzel elbette ama ben emin olmadığım bir seye baslamazdim.sanirim, cok akista kalabilen biri degilim ya hep ya hic :)

Uygun mu değil? Mümkün değil mi demek istedin? Nasıl tanışsın bu insanlar artık hem pandemi hem teknoloji cağının göbeğinde...

Summer-girl Summer-girl bence nötr kal bir süre daha ve görüntülü konuş,cok utangaç biriysen sadece ondan rica et sen görünme 😬😁 belkiiii kabul eder şansını dene...bi incele 😁

Ahah, cok hossun. 😁 Utanmak degil de gerek gormedim su ana kadar. Aklima da gelmedi desem? 🙈

Selam; erkek arkadaşımla sosyal platformda tanıştık. Hatta Facebook ta. Sonuçta 80 kusagiyiz biz :) 4. Yilimiza girdik. On yargili bakmayın böyle şeylere.. nerden biliyorsunuz yüzyüze görüşüp sevgili olduğunuz birinin sizi pisman etmeyeceğini? Ayrıca sosyal platformun artık bir zorluğu kalmadi ki. Görüntülü görüşme diye bir şey var. Görüntülü bir şekilde gorusmekle, bir kitapçıda tanışmak arasında bence bir fark yok. Her ikisi de uzun süre görüşmeye bakar. Buradaki takilmaniz gereken nokta bence uzak şehirlerde olacak olmanız. Mesafeli ilişki her erkeğin harcı olmuyor maalesef. Kadın daha dayanıklı olduğu için söyledim erkeğin harcı değil diye.. bunu da başarırsanız mutluluklar dilerim :)) zaten ciddiye binerse daha radikal kararlar alabilirsiniz. Gönüller bir olsun :))

Benim de uzaktan ilişkim var. Her gün görüntülü göeüşüyoruz. Farklı illerdeyiz ama işte pandemiden bir tek yazın 20 gün görüşebildik. Farklı sıkıntılarda var tayin durumu gibi ben akışa bırakmaya çalışıyorum. Sen de öyle yap canım. Aklında kalmasın ilerisi için. Sen ya da o döndüğünde şehir değiştirebilir mi? Bunları konuşmalısınız. Ama görüntülü görüş bence süreç içinde. Sevmesen de şu aşamada yapcak bir şey yok.

Bugun aklima geldin desem? 😊

Benim sehir degistirmem daha kolay ama bunun icin yasadigim seyden cok emin olmam gerekiyor. Biz daha cok basinda oldugumuz icin bu konular oldukca uzak bize.

Goruntulu gorusme konusunda haklisin. Birazcik zaman sadece.

Her sey gonlunce olsun. 🥰

Ben de senin gibi garanticiyimdir mesela böyle bir durumda direkt yuz yuze goruselim derdim ki dedim de kasımda biriyle tanismistim (arkadas vasitasiyla). Devamli telefonda konuşuyorduk ama ben oyle adi konmayan ne sevgili ne arkadas olan, arada kalmışlık hissini sevmediğim için direkt goruselim dedim (usengec erkekler deli eder beni 😃), görüştük ama sonunda iletişim devam etmedi (o bey aramadi sormadi). Yani bazi seyler akisinda güzel elbette ama ben emin olmadığım bir seye baslamazdim.sanirim, cok akista kalabilen biri degilim ya hep ya hic :)

Ben de senin gibiyim ve bazen boguluyorum ne olacak diye ama kosullar normalden cok farkli ve bir de isindim bu cocuga.

Ayni ilcede, yani basindaki bir onceki sevgilimi ve yasadiklarimi dusundum. Mesafe ne kadar da anlamsiz ve bir de boyle denemek istedim.

Hayrola! 😉

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X