- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
İnternette tanışmak normal artık tuhaf değil, aralarda bi yorum gördüm görüntülü görüşme yapmamışsınız bu tuhaf geldi sadece. görüntülü de görüşün derim ben. onun dışında başka ülkede ise ve henüz gelme imkanı yoksa, siz de görüşmeyi devam ettirmekte istekliyseniz beklemekten başka bir yol yok şu an için.
size inanamıyorum.
şaka yapıyorsunuz sanırım.
insan o kadar zaman harcayıp irtibat kurduğu biriyle bir kez olsun görüntülü konuşma yapmaz mı?
siz bir nevi kumar oynuyorsunuz.
bu durum size ayrı bir heyecan veriyorsa onu bilemem ama bu tarz durumlar içindeyken insan konuştuğu kişiyi hayalinde yaratır ve aslında ondan hoşlanır. yüz yüze gelince de o kişi hayalinde yarattığı kişiye oturmadığı için hayal kırıklığı yaşamış olursunuz.
belki de bundan hoşlanmıyorum dediğiniz görüntülü görüşme yapmamanın altında yatan şey o kişinin hayal kırıklığı yaratma korkusu.
bunu bi düşünün derim.
kaç yaşındasınız?
bugüne kadar hiç psikolojik destek aldınız mı?
yanlış anlamayın ama içinde olduğunuz durum, konu hakkındaki düşünceleriniz yetişkin bir kadın için biraz garip.
millet size burada anı yaşamaktan bahsetmiş siz de onlara katılmışsınız ama an dediğiniz de tamamen sanaldan ibaret bir şey. yüzünü görmediğiniz insanla anı yaşama fikri... gerçekten bu kadar mı boşluktayız topyekün, anlamadım.
konu başlığı önümü göremiyorum... yani, konuşurken yüz şeklini görmediğiniz adamla tabii ki göremezsiniz önünüzü.
bunları kırma ya da incitme maksatlı söylemiyorum gönül koymasın kimse bakın altını çiziyorum.
Görüntülü konuşmanızı bende öneriyorum. En azından 3 boyutlu görürsünüz. Diksiyonuna, ses tonuna, mimiklerine bakarsınız. Kafanızdaki epeyce soru işareti kalkar.
Karşı taraf bu “ben görüntülü konuşma sevmiyorum” tavrınıza nasıl tepki verdi
Yani bunu bir erkek dese ve konu açılsa sen beğenmeyeceksin diye kaçıyor denir, seni oyalıyor denir, denir de denir
Evet sevmeyebilirsiniz, ben de telefonda konuşmayı sevmem ama işim gereği konuşurum
Sevgilimle kanlı canlı kucak kucağa oturmayı isterim ama araya mesafe girdiğinde gayet telefonla ilişki de yürüttük ki o zamanlar daha cep telefonunu icat edilmemişti
Evlerin salonlarında tüm aile otururken o telefon ile konuşurduk vs
Karşı tarafı da düşünüp parça parça online iletişimi ilerletmek lazım
Anaokulu öğrencileri online okula gidiyor, çağ artık bu aşamada
Goruntulu konusma hic soz konusu olmadi desem? Haklisiniz, ileride olmali.
O kadar zamandan kasit, 1 aycik. Bircok fotografini gordum. Hic gormeden kafamda olusturdugum bir profil yok.
Goruntulu konusup fiziksel ozelliklerine gore yargilamadan once karakterini, bana yaklasimini degerlendirmek istiyorum. Bu daha muhim benim icin.
Psikolojik destek niye? Boslukta olmak ne alaka? 1 aylik sureden bahsediyoruz.