Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok iyi huylari olan ama kotude yanlari olan bir sevgilim var. Kiskanc ve guven eksikligi var. Ben okuyorum bir universitede ikinci sinif ogrencisiyim o calisiyor, farkli sehirlerdeyiz. Her gun telefonda, goruntulu konusuyoruz surat 5 karis her gun cocuk teselli eder gibi ona dil dokuyorum, biri birsey dedii mi, erkek var mi yaninda, ne giydin vs vs hep bu tarz biktirdi beni..Cok sevdiginden kiskaniyor kim sorarsa birinin bana bakma yaklasma fikri onu deli ediyormus
Arkadaslarla ders aralari falan oldugunda kafeye gidiyoruz mesela, senin her gun ne isin var kafede cok geziyosun vs vs halbuki sevgilim boyle diye ben her gittigim yere dikkat ediyorum kimlerle olduguma dikkat ediyorum herseyime dikkat ediyorum ama ona yaranamiyorum.. nekadar dil doksemde her gun ayni seyler
Lutfen bu iliski yurumez demeyin cunku cok seviyorum
ne yapabilirim ne etsem ne desemde normallestirsem bu cocugu, tam cocuk ya buyumemis resmen :/ bu endiselerinden nasil kurtarayim zaten sozunden cikmiyorum daha ne yapayim, anne babami dinlemedim bukadar ama beyefendiye anlatamiyoruz
yardim please, simdiden okuyan yorum yapan herese tesekkur ederim
bu arada kendiside asla kiz olan ortamlara girmez cunku bende ayni kiskancim hatta ben onu daha cok kisitliyorum is-ev sadece arkadaslariyla gorusmuyor bile dogru durust yani karsilikli ama o cok abartiyor iste kendisinide benide uzuyor kiskancliklariyla
erkek arkadaşının kız versiyonuyuum
Gerçekten sevgide oluyo bu kaybetme duygusunun yoğunluğundan oluyor.
Başka birinin olabilme düşüncesinden oluyor.
Bende çok karışırım oda şu anda ünide farklı şehirlerdeyiz ve daha 2 hafta oldu okullar açılalı ama son 4 gündür her gece bu muhabbet açılıyor tarafımdan.
Bana güven diyor ama korkumu atamıyorum.
Bu sevgilimden öncede aldatıldım onun etkisi olduğunu düşünüyor.
Ben onlar değilim onların yaptıklarını yapmam falan diyor tamam yapmaz ama içim dinlemiyor.
Okula gittiğinde kalbim boğazımda atıyor sankiya olursa ya birine gönlü kayarsa diye.
Beni beğenmezse falan diye kuruyorum.
Onunla sakin konuşun anlatın ben yanlış bişey yapmam falan diye eminim anlatıyorsunuzdur ama bazen öyle bi ruh haline giriyoruz ki o konuşma tüm korkularımı alıyo ne salakmışım diyorum kendime 1 gün sonrakısır döngüyü yaşıyorum yine korku endişe..
Her gün sevdiğinizi söyleyin özlediğinizi alan ayrılmıcağınızı hissettirin.
Daha iyi olur inşallah.
okul biter çiftler kavuşur ve sorun biter...
Cok iyi huylari olan ama kotude yanlari olan bir sevgilim var. Kiskanc ve guven eksikligi var. Ben okuyorum bir universitede ikinci sinif ogrencisiyim o calisiyor, farkli sehirlerdeyiz. Her gun telefonda, goruntulu konusuyoruz surat 5 karis her gun cocuk teselli eder gibi ona dil dokuyorum, biri birsey dedii mi, erkek var mi yaninda, ne giydin vs vs hep bu tarz biktirdi beni..Cok sevdiginden kiskaniyor kim sorarsa birinin bana bakma yaklasma fikri onu deli ediyormus
Arkadaslarla ders aralari falan oldugunda kafeye gidiyoruz mesela, senin her gun ne isin var kafede cok geziyosun vs vs halbuki sevgilim boyle diye ben her gittigim yere dikkat ediyorum kimlerle olduguma dikkat ediyorum herseyime dikkat ediyorum ama ona yaranamiyorum.. nekadar dil doksemde her gun ayni seyler
Lutfen bu iliski yurumez demeyin cunku cok seviyorum
ne yapabilirim ne etsem ne desemde normallestirsem bu cocugu, tam cocuk ya buyumemis resmen :/ bu endiselerinden nasil kurtarayim zaten sozunden cikmiyorum daha ne yapayim, anne babami dinlemedim bukadar ama beyefendiye anlatamiyoruz
yardim please, simdiden okuyan yorum yapan herese tesekkur ederim
bu arada kendiside asla kiz olan ortamlara girmez cunku bende ayni kiskancim hatta ben onu daha cok kisitliyorum is-ev sadece arkadaslariyla gorusmuyor bile dogru durust yani karsilikli ama o cok abartiyor iste kendisinide benide uzuyor kiskancliklariyla