• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onun bu endiselerden nasil kurtarabilirim?

Cok iyi huylari olan ama kotude yanlari olan bir sevgilim var. Kiskanc ve guven eksikligi var. Ben okuyorum bir universitede ikinci sinif ogrencisiyim o calisiyor, farkli sehirlerdeyiz. Her gun telefonda, goruntulu konusuyoruz surat 5 karis her gun cocuk teselli eder gibi ona dil dokuyorum, biri birsey dedii mi, erkek var mi yaninda, ne giydin vs vs hep bu tarz biktirdi beni..Cok sevdiginden kiskaniyor kim sorarsa birinin bana bakma yaklasma fikri onu deli ediyormus
Arkadaslarla ders aralari falan oldugunda kafeye gidiyoruz mesela, senin her gun ne isin var kafede cok geziyosun vs vs halbuki sevgilim boyle diye ben her gittigim yere dikkat ediyorum kimlerle olduguma dikkat ediyorum herseyime dikkat ediyorum ama ona yaranamiyorum.. nekadar dil doksemde her gun ayni seyler
Lutfen bu iliski yurumez demeyin cunku cok seviyorum
ne yapabilirim ne etsem ne desemde normallestirsem bu cocugu, tam cocuk ya buyumemis resmen :/ bu endiselerinden nasil kurtarayim zaten sozunden cikmiyorum daha ne yapayim, anne babami dinlemedim bukadar ama beyefendiye anlatamiyoruz
yardim please, simdiden okuyan yorum yapan herese tesekkur ederim

bu arada kendiside asla kiz olan ortamlara girmez cunku bende ayni kiskancim hatta ben onu daha cok kisitliyorum is-ev sadece arkadaslariyla gorusmuyor bile dogru durust yani karsilikli ama o cok abartiyor iste kendisinide benide uzuyor kiskancliklariyla

Erkek arkadaşının kız versiyonuyuum
:3::3:

Gerçekten sevgide oluyo bu kaybetme duygusunun yoğunluğundan oluyor.
Başka birinin olabilme düşüncesinden oluyor.
Bende çok karışırım oda şu anda ünide farklı şehirlerdeyiz ve daha 2 hafta oldu okullar açılalı ama son 4 gündür her gece bu muhabbet açılıyor tarafımdan.
Bana güven diyor ama korkumu atamıyorum.
Bu sevgilimden öncede aldatıldım onun etkisi olduğunu düşünüyor.
Ben onlar değilim onların yaptıklarını yapmam falan diyor tamam yapmaz ama içim dinlemiyor.
Okula gittiğinde kalbim boğazımda atıyor sankiya olursa ya birine gönlü kayarsa diye.
Beni beğenmezse falan diye kuruyorum.

Onunla sakin konuşun anlatın ben yanlış bişey yapmam falan diye eminim anlatıyorsunuzdur ama bazen öyle bi ruh haline giriyoruz ki o konuşma tüm korkularımı alıyo ne salakmışım diyorum kendime 1 gün sonrakısır döngüyü yaşıyorum yine korku endişe..
Her gün sevdiğinizi söyleyin özlediğinizi alan ayrılmıcağınızı hissettirin.
Daha iyi olur inşALLAH.

erkek arkadaşının kız versiyonuyuum
:3::3:

Gerçekten sevgide oluyo bu kaybetme duygusunun yoğunluğundan oluyor.
Başka birinin olabilme düşüncesinden oluyor.
Bende çok karışırım oda şu anda ünide farklı şehirlerdeyiz ve daha 2 hafta oldu okullar açılalı ama son 4 gündür her gece bu muhabbet açılıyor tarafımdan.
Bana güven diyor ama korkumu atamıyorum.
Bu sevgilimden öncede aldatıldım onun etkisi olduğunu düşünüyor.
Ben onlar değilim onların yaptıklarını yapmam falan diyor tamam yapmaz ama içim dinlemiyor.
Okula gittiğinde kalbim boğazımda atıyor sankiya olursa ya birine gönlü kayarsa diye.
Beni beğenmezse falan diye kuruyorum.

Onunla sakin konuşun anlatın ben yanlış bişey yapmam falan diye eminim anlatıyorsunuzdur ama bazen öyle bi ruh haline giriyoruz ki o konuşma tüm korkularımı alıyo ne salakmışım diyorum kendime 1 gün sonrakısır döngüyü yaşıyorum yine korku endişe..
Her gün sevdiğinizi söyleyin özlediğinizi alan ayrılmıcağınızı hissettirin.
Daha iyi olur inşallah.

okul biter çiftler kavuşur ve sorun biter...

bu hiç sağlıklı bir ilişki değil. sizi dinliyor die hoşunuza gidiyor fakat gidiş bence iyi değil.insanların arkadaşları,ortamları olabilir neden kısıtlıyosunuz ki aldatan her yerde her daim aldatır.

Benim de erkek arkadaşım şehir dışında ve ben onu çok kıskanıyorum, elini saçına atsa keşke o el onun değil benim olsa ben dokunsam sadece gibi düşünün kıskançlığın boyutlarını :52:
Ama dönüp de bir kızdan onu zerre kadar kıskanmam çünkü o hatun kişilerle farklı kulvarlardayız benim sevgilim bakmaz kızlara demem erkek milleti bu ama ona çok bakıyorlar eminim ona güveniyorum ve eeeeeenn önemlisi kendime güveniyorum. Biliyorum ki sevgilim benim yerimi biliyor ve çok beğeniyor çok seviyor çok saygı duyuyor.
Haaa ben çok mu güzelim hayır çirkinim belki de çoğunuzla kıyaslayınca ama erkekimi tanıyorum o yüzden onun için en güzeli de en iyisi de benim :16:

Sen de canım, sevgiline onun yerine asla başkası olamayacağını hissettir içini rahatlat, ama hala psikopatça kıskanmaya devam ediyorsa pek ruh sağlığı yerinde değildir ya da sana güvenmiyordur ikisi de iyi bir durum değil...

Ben bunun daha berbat versiyonuyla ciktim okulda kiz arkadasima numarami versem bagirirdi biri seni gorup begenirse o kizdan numarani isterse diye adam gelmis 25 yasina ama hastalikli bi ask yasiyodu.suan 28 ve gordugum kadariyla hala ergen asik.ne oldu, yurumedi tabi ki. Hayattan soguttu insan iliskilerim sifirlanmisti nerdeyse.

cok seviyosun, ben de seviyodum ama taviz tavizi doguruyo ben cok uzuldum. beni aglatirdi bagirirdi yolda yururken asagi bak derdi popomu belimi kapatmaya calisirdi bu insanlar omur tuketir kopmak kolay olmuyo ama iyi karar ver. su cazgir halimi goren hayatta inanmaz onunla ciktigima.

Stockholm sendromuymus benim yasadigim.ayrilinca sudan cikmis baliga dondum, onu herseye ragmen cok ozledim ama gecti.

suan esimle attigim saglam adimlarin sebebi o, onda korktugum ne varsa olmayan bi adam sectim. sukur cok da mutluyum, seviyorum :))) aahh ahh.

anca ameli bozuk olan bi insan psikopatlık derecesinde kıskaç olur. sizinki bencillik. sevmiyorsunuz sadece mal edinir gibi sahiplenmişsiniz birbirinizi. sosyal ortamlarınıza bile müdahale ediyorsunuz

Cok iyi huylari olan ama kotude yanlari olan bir sevgilim var. Kiskanc ve guven eksikligi var. Ben okuyorum bir universitede ikinci sinif ogrencisiyim o calisiyor, farkli sehirlerdeyiz. Her gun telefonda, goruntulu konusuyoruz surat 5 karis her gun cocuk teselli eder gibi ona dil dokuyorum, biri birsey dedii mi, erkek var mi yaninda, ne giydin vs vs hep bu tarz biktirdi beni..Cok sevdiginden kiskaniyor kim sorarsa birinin bana bakma yaklasma fikri onu deli ediyormus
Arkadaslarla ders aralari falan oldugunda kafeye gidiyoruz mesela, senin her gun ne isin var kafede cok geziyosun vs vs halbuki sevgilim boyle diye ben her gittigim yere dikkat ediyorum kimlerle olduguma dikkat ediyorum herseyime dikkat ediyorum ama ona yaranamiyorum.. nekadar dil doksemde her gun ayni seyler
Lutfen bu iliski yurumez demeyin cunku cok seviyorum
ne yapabilirim ne etsem ne desemde normallestirsem bu cocugu, tam cocuk ya buyumemis resmen :/ bu endiselerinden nasil kurtarayim zaten sozunden cikmiyorum daha ne yapayim, anne babami dinlemedim bukadar ama beyefendiye anlatamiyoruz
yardim please, simdiden okuyan yorum yapan herese tesekkur ederim

bu arada kendiside asla kiz olan ortamlara girmez cunku bende ayni kiskancim hatta ben onu daha cok kisitliyorum is-ev sadece arkadaslariyla gorusmuyor bile dogru durust yani karsilikli ama o cok abartiyor iste kendisinide benide uzuyor kiskancliklariyla

kırmızılı yer konusunda şunu diyebilirim yapabileceğin bişey yok çünkü düşündüğünün aksine bu çocukluk falan değil bir karakter yapısı
yeşil yaptığım cümlen konusunda afferim sana diyebilirim :46::46:
mavili yer ise hepten saçmalık nolur yani kız olan bi ortama girerse birilerinin üstünemi atlar ya da kızlar mı onun üstüne atlar hem diyosun ki ben onu daha çok kısıtlıyorum hem de o çok abartıyor diyosun, bu tip marazi ilişkileri hiç anlamamışımdır bir insan seni seviyorsa seninledir sevmekten vazgeçerse gider hayattan bezdirene kadar uğraşmanın sonunda birbirine küfrederek ayrılmanın alemi var mı?

Çok yakın bir zamanda böyle bir ilişkiden kurtardım kendimi ve şükür dedim, şükür ki bitti. Evdeyim dersin inanmaz, kızlarla kafeye gideyim dersin ya olmaz der ya da tamam der ama oradayken burnundan getirir. Ki ben ona hiçbir şekilde karışmazdım istediğiyle görüşsün. Çünkü ben rahat olmak isterim bi ilişkide. Zaten ilişki içindeysem diğer insanlarla olan hareketlerime dikkat ederim ben, ekstra bir kısıtlamaya gerek yokki. Fakat kişinin özgüveni düşük olunca, benden iyisini bulur beni bırakır korkusu olunca ölmeden cehennemi yaşatıyor işte.

Kaç arkadaşımla aram bozuldu bu yüzden ama şimdi yine yanımda olanlar da arkadaşlarım.

Tavsiyem bir an önce yolunuza bakmanız. Daha ikinci sınıfsınız, 2 yıl daha çekilmez bu eziyet. Seviyorsunuz falan ama bir müddet sonra bir şey olsa da bitse bu ilişki diyeceksiniz, sabrınız kalmayacak.

Son düzenleme:
çok sağlıksız bir ilişki. nasıl yani kız olan ortamlara girmemek için ev-iş ten başka bir şey yapmıyor adamı iyice asosyal yapmışsınız, o da sizi öyle yapmaya çalışıyor. ilerde cin başınıza kalırsınız sonra da birbirinizden de sıkılırsınız. insan kendini geliştirmeli biraz yani eve kapanıp her gün telefonda kıyafetine vs konusunda hesap verince ne oluyor ki

Back
X