onun en çok hangi yönünü seviyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi beachbunny
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

beachbunny

Ziyaretçi
evet kızlar,sevgilinizin ya da eşinizin en çok beğendiğiniz yönü ne düşünün bakalımCADIARZU
ben eeeeeeeeeeeen çok tatlı serseri bi gülüşü var onu beğeniyorum,bitiriyo beni:asigim:
bide tartışınca önce kızmasını sonra çocuk gibi masumlaşmasını..:1hug:

Çözüm yolu aramasını:asigim:

En kötü anımızda bile gülmeyi baaşrmasını:1hug:

Veee en coktaaaa bana olan bağlılığını seviyorummmm

beni bebek gibi uyutmasını :asigim:

en çok gülüşünü seviyorum:1rolleyes: bide gamzesi var ya ahh ahh özledim ama yaa:çok üzgünüm:

ben eşimin en çok merhametını,hep benı dusunmesını ve gulusunu cok sevıyorum.kısacası o mükemmel bı erkek.ŞenizŞenizŞeniz

Herşeyi konuşabileceğim bir eşim var. En sevdiğim şey bu. Bazen kendi kendime bile konuşmaya çekindiğim, kendi içime ittiğim şeyleri onunla paylaşırken buluyorum birden kendimi. Sorunumuz biririmizle bile olsa, hep konuştuk. Kızgınlığımız birbirimize bile olsa, gene birbirimize anlattık.
Hiç unutmam... Her evlilikte vardır ya sorunlar, özellikle ilk yıllarda yaşanır. Biz de bir kere çok büyük bir kriz yaşadık. Konu çok ciddiydi ve ben çok kızgındım. O da çok suçlu hissediyordu. (Aldatma, dayak, içki gibi bir konu değildi, öyle olsa şu anda evli olmazdım herhalde.) İkimiz de ağlıyorduk, öfkeden ve üzüntüden. Uzandık yatağa. Biraz sustuk, biraz sakinleştik ve sarıldık birbirimize. Onca öfkeye rağmen. İzleyen beş-altı gün iş saatleri haricinde sürekli konuştuk. O anlattı, ben anlattım. Hislerimizi, nedenlerimizi, mazereterlerimizi, suçluluklarımızı... Aşmak zor oldu; ama, birgün gene böyle konuşurken -altıncı gün filandı sanırım olayın ilk patlak verişinden sonraki- bir kapı aralandı. İçimizi öyle döktük birbirimize, öyle yıkadık ki içimizi. Bir anda bir şarkı mırıldanmaya başladık ve geride kaldı onca gün sonra herşey. Üstelik herşeyi konuşmuş ve içimizdeki tüm duyguları ortaya koymuş ve bu yüzden de huzuru yeniden bulmuş olarak.
İşte bu yüzden onu çok seviyorum. Biliyorum ki her durumda eğer birbirimizden vazgeçmemişsek üstesinden gelebiliriz paylaşarak.
Ha bir de çocuk gibi bir yüz ifadesi var sevgilimin; heycanlandığı konularda konuşurken. O ayrı. O bakışı zaten hep cebimde taşıyorum.
naniknanik

off çok duygulandım yasenağlama inşallah bizde bitanemle evlenince sizin gibi oluruz:1hug:

benim kocam çok yardımseverdir en çok bu yönünü seviyorumkaydirigubbakcemile5

bende eşimin bana sadakatini ,bana takılmalarını, bazen çocukk gibi ilgi bekleyen hallerini ,her yemekten sonra eline sağlık diyip beni öpmesi , her gece uyumadan önce bana arkadan sarılıp seni çok seviyorum demesini...
evde o benim bebeğimm, arkadasım, sırdaşım, sevgilim, kocacımmm yaa kızlar ben kocamın her yönünü çok seviyorummm o benimm herşeyimmŞeniz Allah başımdan eksik etmesin onu.. AMiN

yardımsever merhametli vede çoookkk saf kalpli bu yüzden başına olmadık şeylerde gelebiliyo

Onun tatlış tatlış uyumasını,gülüşünüü,en sinirli moralimin bozuk anında bile beni güldürmesini,espirilerni ya ben onun herşeyini seviyorumm herşeyim o benimmm

anlayışına hayranım .. herzaman agzından güzel sözlerinin düşürmemesine..
erkekler aglamaz felsefesinde olmasına ragmen ben ağlarken gözünden yaş damlası akarken bunu gizlemek icin verdigi ugrasa ..
hatalardan ders almasına ,güzel günlerimizi unutmamasına ,vefakar olmasına ,merhametine ,ben rahat yaşayım diye didinmesine
hayranım kısacası .. seviyorum tek kelimesiyle..
gözlerime bir delici bakış atması yeterde artar bile.

sacmalasamda beni dinlemesini
sert görünüsü altindaki duygusalligini
bana sahip cikisini

seviyorum

bana olan ilgisini

beni şımartmasını

ben ağlarken benimle ağlamasını(erkekler ağlamaz derler ama benim bitanecik sevgilim benimle birlikte ağlar)

bana şarkı söylemesini

yemek yedin mi uyurken üstünü örttün mü diye sormasını

çevresinde olan insanlara saygısını,ilgisini...

kısacası herbişeyini

canım acıdıgında kendı canı acımıs gıbı telaslanması, merhametlı olmasını cok sevyrum. allahım herkese merhametlı ınsanlarla karsılastırsın. Adet oldugumda karnım cok agrır. hemen benı yatırır ayagımın altına sıcak su torbası koyar gobegıme masaj yapar benım aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…