Onun için gitmiş gibi mi olurum?

Evet onun icin gidiyor olursun ama bence cok da onemseme illa gitmek istiyorsan. Ne dusunurse dusunsun, bakma onun yaninda durma. Sen gelince bi poposu kalkar heh aksama arar mesaj atar falan der atma da kalkan poposunu da indirmeyi unutma

Sadece totosunu iyice kaldırmış olursun. Hele bir de süslenir gidersen iyice havaya girer. Ya akşam git ya hiç gitme.

Kızlar gidiyorum
Haklısınız gitme fikri girdi bir kere girdi aklıma. Gitmesem içimde kalicak rahat etmiyicem. Gidip sadece arkadaşlarımla ilgilenicem onun olduğu kısma bakmiyicam ve süslenme kısmını abartmamaya karar verdim. Gitsem benim bir kaybım olmayacak ne düşünürse düşünsün. Sonuçta mesaj arama gibi bir adım atmayacagima eminim o da onun icin olmadığını anlayacak. Ve gidiyorum çünkü sonunu düşünen kahraman olamaz

dışarda görüş arkadaşlarınla. gitmen çok saçma olur. onların gel gel diye ısrar etmesi yok süslen gel diye gaz vermesi de çok çocukça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…