Onun niyetinini çözemiyorum

zencefre

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
9
0
16
Sakarya
kızlar benim hoşlandığım bir çocuk var.Geçen sene okulda sadece bakışıyorduk.Hiç konusmusluğumuz yoktu.sonra o 18 temmuz doğum günümde faceden ortak arkadaşımızdan benim tel numaramı almış mesaj attı biraz konuştuk o gece sonra bu konuşmamız devam etti yaz tatilinde de bir kere buluştuk.şimdi de konuşuyoruz okulda sürekli gözgöze geliyoruz.Hele şu 2-3 gündür ne zaman baksam bana bakıyor.Ortak arkadaşımızdan daha önce hiç bir kıza çıkma teklif etmediğini,biraz çekingen olduğunu öğrendim.Arada bir de böyle saçların çok güzel olmuş gibi şeyler söylüyor.Acaba gerçekten o da beni seviyor mudur.haa birde bu sene son senesi sınavları olduğu için çok yüklenmek istemiyorum ama niyetini de çözemiyorum çokk zor durumdayım.gidip bir erkeğe seni seviyorum diyebilecek bir kızda değilim ne yapmalıyım sizcee???

Asla ona gidip seni seviyorum deme :)
sonra havalanırlar onlar seviyosa gelir söyler boşver :)
zaten son senesiymiş söyler herhalde

benim nişanlandımda cok cekingendi ona ben açıldım ona kalsa hayatta olmazdı bu işşş

eger sevgisinden eminsen bence sen açıl

Sevgisinden emin degilim ki yani konuşurken bazen böyle çok yakın gibi bazen de uzak gibi çözemedim ben onu :(

bence senin telefon numaranı alması sana bakması ve iltifat etmesi
sana karsı bos olmadıgını gosterir biraz zaman ver
yeşil ışık yak sevgini belli et
bişeyler olcaktır mutlaka

beklemekten baska ne yapabilirsin ki
sakin gidip ona sevdigini fln söyleme belki onunkide sadece hoslantidir :)

Back
X