Onun tanışma sitelerine gizlice kayıt olmasi ayrılma sebebi mi?

Zomzom3535

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
761
518
103
40
oradan kadınlarla gizlice görüşüp, sonra inkar edip yalan söylemesi...sanki yattım kadınla sadece sohbet ettim diyip suçunu bastırması...artık güvenim sıfır ve devam etmekte bir anlam göremiyorum. Abartıyor muyum...Böyle herkesi elersem etrfımda kimse kalmazsa?

Son düzenleyen: Moderatör:
oradan kadınlarla gizlice görüşüp, sonr şnkar edip yalan söylemesi...sanki yattım kadınla sadece sohbet ettim diyip suçunu bastırması...artık güvenim sıfır ve devam etmekte bir anlam göremiyorum. Abartıyor muyum...Böyle herkesi elersem etrfımda kimse kalmazsa?
Abartmıyorsun ayrıca bu tarz kişileri(karaktersizleri)de ele zaten.

oradan kadınlarla gizlice görüşüp, sonr şnkar edip yalan söylemesi...sanki yattım kadınla sadece sohbet ettim diyip suçunu bastırması...artık güvenim sıfır ve devam etmekte bir anlam göremiyorum. Abartıyor muyum...Böyle herkesi elersem etrfımda kimse kalmazsa?
Tabi ki ayrılma sebebi. Etrafınızda böyle bir adam kalacaksa hiç kalmasın daha iyi.

Böyle insanlara ihtiyacın yok zaten, bırak kimse kalmasın. Sen de aç konuş bakalım ne diyecek?
Söyledim. Hep yalan söyleyip inkar etti. Çok incindim...fakat öylesine sürdü bu iliski. Bu yaz 3 ayligina birden ara vermek istedi ben bitti sandim. Sonra tekrar bana döndü..Simdi ise birlikte gelecekten felan konusuyor. Ben ise hayal bile edemiyorum. Fahatsiz oluyorum o birlikte gelecekten konusunca.

bana göre aldatma olması için illa kadınla yatması gerekmez. seninleyken başka kadınlarla konuşmaya niye ihtiyaç duyuyor ki?
bu dediğin arkadaşı olsa neyse. ama değil
bence abartmıyorsun gayet haklısın böyle şeyler sineye çekilmez

Söyledim. Hep yalan söyleyip inkar etti. Çok incindim...fakat öylesine sürdü bu iliski. Bu yaz 3 ayligina birden ara vermek istedi ben bitti sandim. Sonra tekrar bana döndü..Simdi ise birlikte gelecekten felan konusuyor. Ben ise hayal bile edemiyorum. Fahatsiz oluyorum o birlikte gelecekten konusunca.
Ne arası reklam arası mı? İlişkide ara ne oluyor acaba ya? Sen de neden kabul ediyorsun? Sal ipini gitsin yani

oradan kadınlarla gizlice görüşüp, sonra inkar edip yalan söylemesi...sanki yattım kadınla sadece sohbet ettim diyip suçunu bastırması...artık güvenim sıfır ve devam etmekte bir anlam göremiyorum. Abartıyor muyum...Böyle herkesi elersem etrfımda kimse kalmazsa?

Aldatmak biri ile yatmak demek değil.yalan söylemek, hiçbir şey söylememek, birine iç geçirerek bakmak, gizli şeyler yapmak (araba satmak ev almak vs) hepsi aldatmaktır.

Konuyu okuyunca sizi aldatan ve üstüne pişkinlik yapan birini görüyorum. Koşarak uzaklaşın...

Yok canım ne ayrılması ne sebebi. Erkeğin elinin kiri böyle şeyler. Hem aldatma bile denmez sevişmemiş ki.

Aldatma sayılmaz ya tabi ki abartıyorsunuz, nolmuş iki sexting yaptıysa flörtleştiyse? Hem kadın öyle konuşmuştur sadece, sevgiliniz cevap vermek zorunda kalmıştır hep kibarlıktan. Yatakta bassanız da tam aldatma sayılmaz zaten. Kendiliğinden geliyor kadınlar yatağa, haberi olmuyor erkeğin yanında kadın yattığının, fark etmeden sevişiveriyorlar ki zaten suç onların değil şeytanın, uyduruyor kendine iblis! Bunlar hep olağan şeyler zaten, bundan ayrılınmaz.

Back
X