Onunla evlenmeli miyim?Akıl verin okuyun :(

denizzelda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
477
2
96
İstanbul
bir süredir beaber olduğum biri var ortak yakın arkadasımız var o gecve hayatını haddiyle yasamıs artık bundan sıkılmıs uzun süreli ve son ebraberrlık kurmak ıstıyordu ve benımle kurdu..o nazık kıskanc iyi kalpli ve duygusall bi erkek..buraya akdar hersey cok gusel dimi değil annesiyle tanısmamı beraber yemek yememizi istiyor bense çekiniyorum yanı nebilm uff nasıl olucak o?asıl soruna gelıorm en yakın arkadasımın ağzını ağrıo kimlerle cıktı nerele takıldılar madem benımle gelecek düşünüor neden benimle konusmuo arada benıde sıkıstrdı 2 kere ama istediği ceevab alamayınca arkadasıma sormaya basladı ,yanı onun yasadığı ortamlardakı kızları bayanları az cok tahmn edersiniz şimdi herkese o yargıyla yaklasan bir erkekle gelecek kurulabılır mıufacık birşey olduğunada evlilik yada nişanlılık döneminde......sonra daha cok üzülmez miyiz yada iyiye gider mi ona her defasında hayatım ne öğrenmek istiyorsun onu sölersen sana dahah iyi yardımcı olabılırım.takmıs eskı sevgılımın ısmıne ısmı ne ısmı ne_??solesem bitürlü sölemeesen bintürlü:çok üzgünüm: ((işin diğer yanı eski erkek arkadasımla kuzenim ortaklar ortak iş yapıolar ve arada yemekler oluo azda olsa ktılmak durumunda kalıyorum sımıd o bunu yanlıs değerlendircek ama aramızda hıc bısı yok. önyargılı bı erkekle beraberım)) ama onu cok ta sevıorm

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ya erkekler malesef evlenecekleri kişinin geçmişini kurcalamaktan zevk alırlar
sana soracak ama önce çevreden ön bigi edinme çabasında
ki sen anlarken kafasındaki bütün taşlar yerine otursun
bü geçiçi bi dönem yani senin geçmişini ögrendikten sonra seni tanımaya çalışır işte o zaman evlilik kara aşamasındadır
şimdi evlilik kararıyla ugraşma derim sonuçda bu konuda ilk adımını onun atmasını beklicen
umarım güzel bir flört dönemin olur

ben evlilik öncesi sevgililerin herşeylerini anlatması tarafındayım,
yarın öbür gün bişey duyulduğunda,yanlış anlaşılmasın diye,
birinci ağızdan duyulması daha iyi,
ayrıca insan hayatını paylaşacağı kişinin geçmişini bilmek ister,
bence sizde açık olun,
karşınızdaki açık olmuşkii onun hakkında bişeyler biliyorsunuz,
oda sizin hakkınızdaki herşeyi öğrenmek isteyebilir

Seninle ciddi anlamda birşeyler düşünüyorsa öğrenmek istemesi en doğal hakkı.
Sende açık açık herşeyi anlat. İsminide ver eski arkadaşının ne olacak ki adı üzerinde eski. Bırak seninle ilgili olan önyargılarını kendisi kırsın.

Herseyi acik yüreklilikle anlat bence..
Sen onun karsisinda sus pus kaldigin sürece o seni arkadaslarindan arastirmaya devam edecektir..
Baskasindan duyacagina senden duysun..

ben zten herseyı anlattım ısmını bıkere sordu ama içimde kadınca bi his onada taktığını sölüyoru uff evlenme teklif etti ama ben kabul ettım((daha ailsiyle tanya ısmaya utanıorm ılkı bı atlatsam acılıırımda)
ya ben ona merak ettği seylerın cevabını verdım ama arkadasıma neden soruo hala hangı ortamlarda takılı ya bıraz acık olucak ama yazmak ıstıyorum kızmayın yeşilköyde de gittiğimiz mekanlar oldu taksimdede nişnatasında da diyince benim eski kız arkadasımda sürekli yeşilköyde takılıodu sürekli yalan söylerdı şimdi onunn bunun altına yatıor işte dedi sok oldum bu lafı dyunca snra kendımı tutamadım ozür dılerım dedı ilk defa onun ağzından küfür cıktı düşünün maç izlerken bile küfür etmeyn biri ya demek istediğimi anlatabildim mi eski kız arkadasyla kötü ayrılıdlar ve şimdi bi kızda onun hareketlerıne benzer bi hareket görünce şüpheci olmaya baslıo ama benım cnaım acıo cunklu ona hıc yalan söylemedım

Ne olursa olsun 3.kisilere eski kiz arkadasiyla ilgili bu tarz konusmasi cok itici ve düsündürücü

valla ben hiç haz etmem bu durumlardan sanane benim geçmişimden...sen benim bu günüme bak..
benim eşimde aynı seninki gibiydi, gerçi tanıyabileceği kimseyle çıkmamıştım ama yinede ne olur ne olmaz diye başka isim sallamıştım.
gerçi bizde çok büyük problemler yaşamıştık, ama çok şükür aşıldı.
evlilik arefesinde hep yapıyorlar bunu..
bence al karşına ama anlatma bişi ne gerek var de bugünü yaşayalım de...
baktın çok ısrar ediyor.kuzeninin ortağını söyleme ama başka bir isim söyle
ama tabi yarın bir gün duyulursa kötü olur haberin olsun...

ya kuzenimlede falan gecen gün hepberaber aile yemeğindeydik kesın duyucak ben zaten ona sölücem ilk fırsatta cnkü kesinlikle yalanıc yerine konmak isitemıorm ben...ama ya o bana geçmişini anlattı hemde ben hiç sormadan cok ayrıntıla değil ama nebilim bana bıraksa ben anlatırımm ama arrkadasıma sorması benı kırıo ya bide demın arkadasımla konustum demdıs kı ona denıze soramam kırılır eee zaten soruosn daha ne kadar kırılcam bide burdakı yorumları okurorm dertli olanları falan güven cok büyük sorun ben sırf bu konunun tedirginliğinden hala kafamda tonla sorun var????yani içimde bişiler bole tuhaflasmaya basladı ya acaba onun psikola mı ihtiyacı var yoksa karakteri mi bu?benim annemle babam zaten bosanmıs ama bende ilerde yanı seyi yasamak o sıkıntıları yasamk kesinlikel istmem

Ne olursa olsun 3.kisilere eski kiz arkadasiyla ilgili bu tarz konusmasi cok itici ve düsündürücü

heh limoni'cim içimdekini okudun yaa uff bide ben ble selere cok önem veririm eğer ortada yanlıslık varsa kesilmeli bitirilmeli yanı acımıda cekerim ama gerekirse giderim biras serttım ben ama ona karsı daha yumusak davranmaya basladım .benneyaptımki

sen anlattığın halde arkadaşına soruyorsaa düşün derim ozaman,
çünküü sana inanmayıp bide ikinci ağızdan dinlemek istemiş sanırım,
bence otur açık açık konuş,
anlattığın halde arkadaşına neden sorduğunu ona sor

canım bu çok normal yani erkekler svdikleri kadınlarını daha önce ne yaşadıklarını didiklemk istiyor ama üzgünüm en ufak bişeyde yanlış düşünebiliyo bence söyle o eski erkek arkadaşının kuzeninin ortağı olduğunu çünkü söylemezsen daha ilerde öğrenirse sorun daha büyür usulünce anlat senin için hayırlısı tatlım=)

oncelıkle yazılarını daha okunaklı ve dogru bır sekılde yazarsan cok sevınıcem arkadasım
yazdıklarını anlamakta zorlandım cunku
erkek arkadasının eskı sevgılısıyle senı kıyaslaması cok yanlıs
ama bellıkı sevgılının guven sorunu var sende onu karsına alıp herseyı anlatkı aklında suphe kalmasın ve sana guvenebılsın canım ucuncu sahıslardan duyması ılıskınızı daha cok zedeler

ya normal sartlarda anlasamamzı içn hiç bi sebep yok biz aynı dılı konuurosz arkadas olarakda durmayı becerebılıorz yanı dertlesme faln,ama işte düşündürücü yaptığı davranıslar zten sölücem kuzenimin ortağı olduğunu..ya biz sevgilimle(artık onun yüzüğünü takıtğma göre ne demem lazım bılmıom)aama biz bişeyleri yasamıs hissetmiş insanalrız bende tecrübesiz değilim yanı..onun davranıslarını çözümlemek cok ta zor olmuo benım için..ortak kültürden gelıorz onunda yasadıkları var benimde ama güven sorunu en kokrtuğum seydir ki basıma mı geldi ????????((bide kuzenimle eski erkek arkadasım bizim ilişkimiz sırasında tanısıp birbirlerini cok sevdiler benzer işi yaptıkları için ortak oldular ticrat fln..bunu duyarsa yanlıs anlar mı yanı))

Ne zamandir görüsüyorsunuz erkek arkadasinla?
Onu yeterince tanidigina emin misin?
En önemlisi ona ne kadar güveniyorsun.. ?
Yazdiklarindan bana öyle geliyor ki,sizinki biraz cabuk gelisen bir iliski olmus..
Evlilik teklifi falan, sanki hepsi icin cok erkenmis gibi geliyor.. CADIARZU

cabuk mu bilmiorum ki ya 1 sene dir tanıorduk birbirimiz grupça hep gezidoduk eğlenioduk ama ara sıra snra sıklasmaya basladı snra biz flört etmeye basladık aslında cok güzel zamn geçirioz onun 2 tane küçük kız kardeşi var 1 yasında annesi cok sevgiğ içn tekrar doğrdu pazar sabahları önce biz sporumuzu yapıorz snra onları alıorz kahvaltı edıorz beraber doktora gidioyrz ben yaklasık 3 ayıdr bulimia hastalığı ile uğrastım bazı seanslara katılmam gerekıodu benimle geldi kilo alıdm sayesinde:)ben kızılay ve lösev e üyeyim sırf ben istiyorum diye gelio bize fikirler verio bende onun istediği şeyleri yapıorm hoslanmasan bile biyerde durmam gerekıosa mekanda fln nun için duruorum o hak edıo bunları ama güvenmemesi canımı acıtııo birbirimiz bukadr iyi tamamladıktan snra pat die de evlenme teklifi geldi ama sevgilimn acaba psikoljk mi yoksa karakteri mı bu düşünüyorum annemde soruorm karakteri odur ayrıl dio babamndan bosanınc akadın feminist oldu bende size sorim dedimmirmirmirmir

bence anlatmalısın, ben de önceden bunların konuşulması taraftarıyım, başkasıyla eskiden olan ilişkin yüzünden sorun çıkarmaz umarım, tabi senin kendini nasıl ifade ettiğin de önemli.

canım daha 19 yasındasın öğrenciymişsin de
herseyi zamanına bırak
hemen öyle anneyle falan tanısılmaz
ciddi kararlar alın öyle tanıs annesiyle yerimseniben

bnde hemen tanısmak istemıorm dedim zaten daha cok gencim küçüğüm hatta yılbısnda daha 20 olucam uf:S :S :S zten direk evlenelim faln die bişi yok o teklif etti ben kbl ettim sadece kendi aramızda yüzük ama sua hadi artık annemle tanıs baskısı dğer yandan güven sorunu normal sartlarda 4 yılı alıcak evlenmek cnku okulumu bitirmek istiyorum ve mesleğimi yapıcam cok cok sevdiğim bi mesleğim var çocuk gelişimi:):) nesse konuyu dağıtmıyım flört edıorz ama ben güven sorununu asmak istiyorum ben acız bi insan mıyım bu kadar zamndır sorunu aşamadım ilerisini düşünüorm aklıma saadece annemle babam gelio bide beni hiç yasadığın zamnnı yasa olarak yetiştirmediler ki hep ilerisini düşünürüm ben calısırım kenarıma atarım aman yarın bigün lazım olur.yanı ben bişieyleri bugunden garanti altına almak isterim ilerde sevgilimle bişiyler olucaksada güveni sağlamalıyım niye diğerleri gibi yasadığım anın tadını cıkarmaya bakamıorm erken yasta bişileri yasamının görmenin etkisi mi bu ne kötü ya yas 20 ama sanki gördüklerimden 30 gibi:

cnm erkek arkadaşın çeşit çeşit kadın tanıdığı, son sevgilisindende kötü ayrıldığı için kadınlara karşı güvenini yitirmiş.herşeyi yaşarlar ama iş evlenmeye gelince en masumunu en gözü açılmayayanını isterler.bir erkeğin evlenmeden bazı şeyler yaşaması çok normal.normal olmayan kafasındaki tüm kadın modellerini aynı kalıba sokması.sorup soruşturması sana güvensizliğinden kaynaklanıyor da ona kim güvensin bilemedim ben bunu şimdi.geçmişini tabiki anlat ama en ince ayrıntısına kadar anlatman bu psikolojideki bir adama çok iyi gelmez.o yüzden tavrını koyarak,geçmiş yaşandı bitti.önümüze bakalım de.daha fazla kurcalamayada hiç hakkı yok.önemli olan ondan sonraki yaşamın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…