• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onunla hergün telefonlaşıyor musunuz?

kızlar sevgilinizle hergün konusur musunuz?? daha cok uzun süreli ilişkilerde konusma süreleri düşüyomu ne ??:26:
ben bu konuda biraz sorun yasıyorum da şimdilerde.daha bikaç gün önce bile bütün gün yanımda oldugu halde yinede yanımdan gittikten sonra arardı biraz da olsun konusurduk.şimdi ise bikaç gündür ses seda yok .yogunum diyo:2:hep
1dakika bile ayıramaz mı insan ya.. ne oldu birden bire anlamadım:14::14::14:

çok muhabbet tez ayrılık getirir derler katılıyorum ama uzaktayken günde bir kere olsun konusmalısınız. yada bir msj. max 10 dakıkasını alır ve bunu yattıgı yerden dınlenırkende yapabilir.

bugün evli erkekler üzerinde yapılan bir araştımayı okudum. sonuçlardan birinde şöyle yazıyordu: kadınlar ilişkilerini konuşarak geliştirmek isterken, erkekler birşeyler yaparak bunu gösteriyorlardı. yani konuşmaktan öte birşeyler yapmak, paylaşmak, beraber olmak erkeklerin daha çok tercih ettiği bir yöntem. sevgilerini böyle gösteriyor ve artması da bu şekilde oluyor.

nişanlının konuşma konusunu değerlendirirken bunu da hesaba kat perimle =) ve sabırlı ol. ilerde evlendiğinizde ve daha fazla şey paylaştığınızda herşey daha güzel olacaktır inşallah.

bugün evli erkekler üzerinde yapılan bir araştımayı okudum. sonuçlardan birinde şöyle yazıyordu: kadınlar ilişkilerini konuşarak geliştirmek isterken, erkekler birşeyler yaparak bunu gösteriyorlardı. yani konuşmaktan öte birşeyler yapmak, paylaşmak, beraber olmak erkeklerin daha çok tercih ettiği bir yöntem. sevgilerini böyle gösteriyor ve artması da bu şekilde oluyor.

nişanlının konuşma konusunu değerlendirirken bunu da hesaba kat perimle =) ve sabırlı ol. ilerde evlendiğinizde ve daha fazla şey paylaştığınızda herşey daha güzel olacaktır inşallah.

inşallah canım:38: çook sagol

Başka iletişim aracımız yok mecburen konuşuyoruz :1:
Bazen az bazen çok.
İkimizin de isteğine göre değişir...
Sizin durumunuza gelince o yoğunluğun altından başka yoğunluklar çıkmaz umarım... :31:
Hiç normal değil... :19:

her gün telefonda konuşmasak bile her dakika mesajlaşırız, her gün kamerada 5 dk bile olsa görürüz birbirimizi.
telefonda konuşmak da güzel oluyor da çok uzayınca saçmalamaya başlıyosunuz hatta bazen kavgalara kadar gidebiliyor :50: o yüzden arada bir telefonda konuşmak yeterli oluyor bizim için, birbirimizin sesini özlediğimiz zamanlarda.

Her gün mesajlaşırız mutlaka. Günün akışına göre değişiyor mesajlaşma sayımız.
Arada da telefonlaşırız. Genelde de o arar zaten. İlerde bu durum değişir mi bilmiyorum.
:54:

Kızlar yanlış anlamayın ama şu "yoğunum" masalına kanmayın bence.
Gün içinde hiç mi yemek yemiyor,sigara içmiyor bu vatandaşlar?
Hiç kimse saatlerce dedikodu,geyik yapılsın demiyor.
Ancak arayıp "nasılsın aşkım?" demek o kadar zor değil.
Çok açık söyleyeyim beni aramayan,merak etmeyen bir adamla ben görüşmem.
Sevgilim de olamaz öyle biri.

kusura bakma canım ama ağzını öpeyim diyesim geldii yaa :1::1::1::46::46::46::46::46::46:

cnm erkekleri anlayana aşkolsun sana tavsiyem sevgisinded eminsen telefon msj olaylarında birden baskı yapma yavas yavas farkettırmeden süreleri artır ama aşırıyada kaçma sakın o zamanda çok şımarıyorlar kendilerini vazgeçilmez sanıyorlar..

bizim 1 sene 3 aylık bir ilişkimiz var.
yatmadan mutlaka konuşuruz. onun dışında da gün içinde de bir kez konuşuruz.
aslında ünide aynı sınıftayız ona rağmen konuşacak bişeyler buluyoruz :)
onun sesini duymadığım bir gün olmuyor allaha şükür.

Ne qüzel herkes bol bol konusuyor:) ya bizimkide iyi hoş.bazı qünler olur saat basi arar.ama bazen de neoluyo anlamıyrm :( deqisiyo bazen bu durum

Eğer aramaya veya mesaj atmaya kontör falan varsa yani öyle bir imkan varsa. Ve olduğu hala arayıp sormaması çok mantıksız ve ben bu işin altında bir şey ararım. He her dakika da öyle zırt pırt mesajlaşıp, konuşmayada gerek yok. Ama en az günde 2-3 kere arayıp konuşulması gerek. Gerekliliği bırak bunu ister insan. Sonuça normal bir arkadaşın değil. SEVGİLİN. Hayatını paylaştığın insan. Hadi bunlarıda geçtim. İnsan merak ederde arar yahu. İyi misin nasılsın diye.

Eğer aramaya veya mesaj atmaya kontör falan varsa yani öyle bir imkan varsa. Ve olduğu hala arayıp sormaması çok mantıksız ve ben bu işin altında bir şey ararım. He her dakika da öyle zırt pırt mesajlaşıp, konuşmayada gerek yok. Ama en az günde 2-3 kere arayıp konuşulması gerek. Gerekliliği bırak bunu ister insan. Sonuça normal bir arkadaşın değil. SEVGİLİN. Hayatını paylaştığın insan. Hadi bunlarıda geçtim. İnsan merak ederde arar yahu. İyi misin nasılsın diye.

Bu benim konuşmayla ilgili düşüncemdi. Kendi ilişkime gelincede: Evet hergun mesajlaşıyoruz. 10-15 dakikada bir mesaj atarız birbirimize. Okuldaysak yada işlerimiz varsa o aralar atmayız bir kaç saat sonra tekrar konuşuruz. bla bla bla...

Ne qüzel herkes bol bol konusuyor:) ya bizimkide iyi hoş.bazı qünler olur saat basi arar.ama bazen de neoluyo anlamıyrm :( deqisiyo bazen bu durum

belkide gerçekten yoğundur.. mesela bizde hep konuşurz.. her dkk herkez ne buluyosunuz bu kadar konuşcak der.. bağzen biz bile şaşarız.. ama bu sene okadar sık msjlaşamıyoruz.. konuşamıyoruz.. ben çalıştığım zamanlar msj atamıyorum pek.. belki oda yoğun olduğundan msj atamiyodur..

4. yıla girdi ilişkimiz ama hiç konuşmazsak 4-5 saat konuşuyoruz.
Gün içinde en az 10-15 kez haberleşiyoruz arada da nostalji olsun diye mesajlaşıyoruz ama mesajlar eskisi gibi kalmadı ..

Hiç azalma olmadı bizim ama etrafımda yıllar geçtikçe hiç mi hiç aramayan ya da aksine arttıran çiftler de mevcut.. :/

1 buçuk sene oldu bizde her gün 2-3 saat arayla konuşuruz bazende arar...

kızlar sevgilinizle hergün konusur musunuz?? daha cok uzun süreli ilişkilerde konusma süreleri düşüyomu ne ??:26:
ben bu konuda biraz sorun yasıyorum da şimdilerde.daha bikaç gün önce bile bütün gün yanımda oldugu halde yinede yanımdan gittikten sonra arardı biraz da olsun konusurduk.şimdi ise bikaç gündür ses seda yok .yogunum diyo:2:hep
1dakika bile ayıramaz mı insan ya.. ne oldu birden bire anlamadım:14::14::14:

1 ay sonra 4. senemiz dolucak 5. senemize giricez nasip olursa, askere gitmeden önce mesajlaşırdık sürekli olarak öğrenciydik ayrıca ailelerin yanındada rahat konuşamadığımızdan dolayı neredeyse günde 60 70 msj atardık parmaklarım nasırlanmıstı artık :9: askerde telefonla konusmaya alıştık askerden sonrada acıkcası msj atmayı ıkımızde unutmustuk (uzun donem askerlik) bu aveanın 2000 dk kampanyası var, 2000 ondan 2000 benden zar zor yettiriyoruz iştee arada ev telefonunada sarıyoruuz tabii:61:ikimizinde çenesi düşüük maşallaaahh

Son düzenleme:
sevgisinden emınsen buna fazla takılma....
onlar bayanlar gıbı dusunmuyor 2-3 gunde bır arasada farketmıyor nasılsa orda duruyorsun onun ıcın e bir sorunda yok konussa nolu konusmasa nolur..odun oluyolar işte...

hergun saatlerce konusup mesajlasan çiftlere gelince yasları 15 ile 25 yas arasında değişir genc enerjık öğrencı yada işten cok aşka yogunastıkları donem....
yası buyuk işi yoğun oldugu halde sevgilisine yada eşine telde vakıt ayıran erkekler warsa %10 luk kısım romatntık olanlardır kiiiii onların sayısıda cok cok az malesef.....

Back
X