İnsan sevince güvenince karın tokluguylada gecinemez mi?
Elbette maddiyat her şey değil ama ne yazık ki çok şey. İki insan sevince karın tokluğuna geçinemez mi demişsin ya hani. Maalesef geçinemiyor. Senin küçümsediğin detaylar öyle önemli bir hal alıyor ki evlenince. En basitinden sevdiğin bir kazağı alamamak, sinemaya gidememek, arada sırada dışarı çıkamamak, çocuğun olduğunda eksiklerini tamamlayamamak. Yani iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor. Tam tersi maddi açıdan yaşanan sıkıntılar aradaki sevgiyi saygıyı da götürüyor zamanla. Elbette insan sevdiği aynı duyguları paylaştığı insanla aynı yastığa baş koymak ister ama işte dediğim gibi bir süre sonra o duygular geçiyor be güzelim. Yerini bambaşka şeyler alıyor.Annemle tartıştık az önce cok kötüyüm bir daha bahsetmicem konuyu kapattım dedim.Vazgectim dedim.sebep benim daha once actigim konuyla ilgili sevdigim insanı tanımak istememeleri ve bize izin vermemeleri.Engel olmaların sebebi,Mesafe ve çevremizden degil ,maddi durumu iyi degil ,Memur degil.
Nerdeyse bir yıl oldu tanımıyorsun uzaktan tanimakla olmaZ diyorlar.Ben ona cok güveniyorum.Güvenmesem niye boyle bir ris alayim ki maddiyata takılmıyorum evet maddiyattan daha önemli seyler var paranın alamadıkları.. Arkadaslar akıl fikir verin Allah aşkına neden yol alamiyorum.Benim istedigim çabalamak vazgecmemek.Sevdigim insanla bir yola girebilmek.
Ailem karsi önyargılı maddiyata bağlıyor.
İnsan sevince güvenince karın tokluguylada gecinemez mi?
Memur olanlar evi arabası olanların evliligi dort dortluk mu?sıkıntı yaşamiyorlar neden benim ailem Memur olsun derdinden vazgecmiyorlar.tek rahatlik maddi sıkıntı çekmemek mi.
Bir iliskide kafa denginden daha önemli birsey var mı?
insan sevdiği ve aynı duyguları paylaşıp aynı hayalleri kurduğu birisi ile aynı yastığa baş koymak ister...
Bunda mantık barındırmayan bir sey var mı?hatalımıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?