Annemle tartıştık az önce cok kötüyüm bir daha bahsetmicem konuyu kapattım dedim.Vazgectim dedim.
sebep benim daha once actigim konuyla ilgili sevdigim insanı tanımak istememeleri ve bize izin vermemeleri.Engel olmaların sebebi,Mesafe ve çevremizden degil ,maddi durumu iyi degil ,Memur degil.
Nerdeyse bir yıl oldu tanımıyorsun uzaktan tanimakla olmaZ diyorlar.Ben ona cok güveniyorum.Güvenmesem niye boyle bir ris alayim ki maddiyata takılmıyorum evet maddiyattan daha önemli seyler var paranın alamadıkları.. Arkadaslar akıl fikir verin Allah aşkına neden yol alamiyorum.Benim istedigim çabalamak vazgecmemek.Sevdigim insanla bir yola girebilmek.
Ailem karsi önyargılı maddiyata bağlıyor.
İnsan sevince güvenince karın tokluguylada gecinemez mi?
Memur olanlar evi arabası olanların evliligi dort dortluk mu?sıkıntı yaşamiyorlar neden benim ailem Memur olsun derdinden vazgecmiyorlar.tek rahatlik maddi sıkıntı çekmemek mi.
Bir iliskide kafa denginden daha önemli birsey var mı?
insan sevdiği ve aynı duyguları paylaşıp aynı hayalleri kurduğu birisi ile aynı yastığa baş koymak ister...
Bunda mantık barındırmayan bir sey var mı?hatalımıyım?

Nerdeyse bir yıl oldu tanımıyorsun uzaktan tanimakla olmaZ diyorlar.Ben ona cok güveniyorum.Güvenmesem niye boyle bir ris alayim ki maddiyata takılmıyorum evet maddiyattan daha önemli seyler var paranın alamadıkları.. Arkadaslar akıl fikir verin Allah aşkına neden yol alamiyorum.Benim istedigim çabalamak vazgecmemek.Sevdigim insanla bir yola girebilmek.
Ailem karsi önyargılı maddiyata bağlıyor.
İnsan sevince güvenince karın tokluguylada gecinemez mi?
Memur olanlar evi arabası olanların evliligi dort dortluk mu?sıkıntı yaşamiyorlar neden benim ailem Memur olsun derdinden vazgecmiyorlar.tek rahatlik maddi sıkıntı çekmemek mi.
Bir iliskide kafa denginden daha önemli birsey var mı?
insan sevdiği ve aynı duyguları paylaşıp aynı hayalleri kurduğu birisi ile aynı yastığa baş koymak ister...
Bunda mantık barındırmayan bir sey var mı?hatalımıyım?