onunla tanismak istiyorum

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
kizlar selam benn..

cok cok kötü günlerin ardindan kendimi cok daha iyi ve özgür hissediyorum..

onun ismini anmak istemiyorum, midem bulaniyor, yabanci damat diyelim, o gitti ve kendine yeni bir dünya kurdu hemde duyduguma göre hayatinda baska birisi bile var.. mutlu olsun.. eylülde bosaniyoruz zaten 2aya yakin ayri yasiyoruz.. geri dönmesini zaten istemiyorum, döndügünde sadece ne kaybettigini görsün yeter.. neyse

beni ailem istemiyor, iletisim 0, görüsmek istemiyolar, onlarin rizasini almadan, onlara uymayan bir evlilik yaptim diye..

gemiye fln gitmeyi düsündüm calismaya ama gözüm kestirmiyor, bu sehirde yeni bir Hayat kurmak istiyorum, tertemiz, yalansiz, dolansiz..neyse face sayfami yeniden actim, kapatmistim..yanliz kalmamak adina.. okuldan arkadaslarimin profillerini gezerken onu gördüm, ayni okuldaydik ama hic konusmadik, benden 1yas büyük.. zaten sokakta da nadirde olsa karsilasiyoruz, cok yakin oturuyor bana..ailesini, annesini taniyorum, gecmis zamanda ailemle gittigim dügünlerden fln, ordulu bir aile, biz egeliyiz, neyse..

profilini incelerken ne kadar güzel seyler paylasmis diye düsündüm hep..saatlerce baktim resimlerine, profiline..

arkadas listemde ekli degil ama sayfasi herkese acik.. bu arada is yerinide biliyorum, 20dklik bir yerde, (evet takip ettim) oto galeride calisiyor..

ben bu insana asik degilm, yada sevmiyorum, ama yakindan tanimak istiyorum, arkadas olarak .. yani düsüncem hemen iliskim olsun, sevgilim olsun degil..sadece tanimak.. ama nasil tanisabilirim hic bilmiyorum..

Garip bir sekilde cok isindim ona.. keske bu Kadar kör olmasaydim..yanlislarin pesinden kosmasaydim..

uyaniyorum ve onunla nasil iletisim kurabilirim diye düsünüyorum.. belki bazi seyler güzel giderse, ailemlede aram düzelir.. ?? cokmu sacma hersey?

Çok acele ediyorsun, neden kendi kendine kalmayi düşünmüyorsun,arkadaş olarak diyorsun git kız arkadaş bul, şimdi değil ama ilerisi için duygusal birşeyler olur diye umuyorsun.

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Çok acele ediyorsun, neden kendi kendine kalmayi düşünmüyorsun,arkadaş olarak diyorsun git kız arkadaş bul, şimdi değil ama ilerisi için duygusal birşeyler olur diye umuyorsun.

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

faceden var bir tane kiz arkadasim ama evlenmisler.. bir mesaja yüz saatde cvp veriyolar..

kendimleyim zaten.. evet tanimak istiyorum.. belki birseyler olur, ama olmayadabilir..

Daha dur bacım bismillah yani.
Hele bir boşan, kendine gel. Sonra yeni ilişkilere yelken açarsın.
Yağmurdan kaçarken doluya da tutulma:9:

Ben sana kizmiyorum çünkü sevgiye acsin ama lütfen biraz daha bekle herşey daha çok yeni:50:

E tanışınca ne olacak.

Bence kendine zaman ayır KENDİNLE TANIŞ bir önce,

kendini keşfet ,

bırak erkek milletti şöyle dursun azıcık.:20:

sadece tanismak istiyorum.. anlamadiniz mi :33:

evlenmek istiyorum demiyorum

Yok anlayışım gayet yerinde, zira evlenmek istiyorsun demedim.
Sadece yeni biri ile tanışıp, arkadaşlık etmek için bile erken olduğunu düşünüyorum.
Ben boşanıyor olsam ve daha 2 ay olsa, ve seninki gibi kötü bir ilişkiden çıkmış olsam toparlanmam zaman alırdı.
Demek ki senle bayağı farklıyız. Hayat senin hayatın tabi, nasıl istersen öyle yaparsın. :ssz:

Marioya inat bence bu yaklaşımın. Onun hayatında biri olması belki de sende böyle bir isteğe yol açtı..Ailenle aranı düzeltmek içinde bunu bir çıkış yolu olarak seçme. Önce boşan kafanı topla, zamana bırak biraz. Öyle iyi olucam ben unuttum herşeyi psikolojisiyle düzelmiyor herşey, gerçekten acını çekerek , gerçekten iyi olarak toparlanıcaksın. Yeniden birini sever ailenle aranı düzeltirsin, her halukarda sen onların evladısın

Yok anlayışım gayet yerinde, zira evlenmek istiyorsun demedim.
Sadece yeni biri ile tanışıp, arkadaşlık etmek için bile erken olduğunu düşünüyorum.
Ben boşanıyor olsam ve daha 2 ay olsa, ve seninki gibi kötü bir ilişkiden çıkmış olsam toparlanmam zaman alırdı.
Demek ki senle bayağı farklıyız. Hayat senin hayatın tabi, nasıl istersen öyle yaparsın. :ssz:

tabikide farkliyiz, farkli ortamlarda, farkli sekillerde büyüdük..

yanlis bir iliskiden kurtuldum.. ben kendimi bir hastaliktan kurtulmus ve her gecen gün daha iyiye giden, iyilesen biri olarak görüyorum..

Kendini keşfetmek falan ,çok faydası olduğuna katılmıyorum.Ben kendimi keşfede keşfede bir hal oldum..Tabi karşıdakinin bu konuya bakışı da önemli.Boşanmadan bir ilşkiye başlarsan kötü düşünür mü.....Benim endişem ise yeni kişinin güvenilir olup olmamması...Bu yönden düşün ençok..Yağmurdan kaçarken doluya tutulmaman gerektiğini düşünüp dikkatli ol sadece..
Umarım sen evlenmişsin bik bik demez bir de..

Son düzenleme:
tabikide farkliyiz, farkli ortamlarda, farkli sekillerde büyüdük..

yanlis bir iliskiden kurtuldum.. ben kendimi bir hastaliktan kurtulmus ve her gecen gün daha iyiye giden, iyilesen biri olarak görüyorum..

Ama ya o da sandığın gibi biri çıkmazsa ne yapacaksın?
O da güvendirip, en can alıcı noktada yüzünü gösterirse?
Başlarda yine fark etmezsen, sonra yine parçalanırsan napacaksın? İkinci bir yıkımı kaldırabileceksen, hiç ruh halinin iyiye gitmesini bile bekleme, adımını at.

Bu foruma üye olduğumdan beri kimbilir kaç konunu okudum ama yorum yapmadım belki de diyecek bir şey bulamadım bilemiyorum

Bu konuya da şaşırmadım ama şaşırmadım diye yanlışa doğru diyemem.

Tuttun aşkının peşinden koştun, aileni sildin, ülke değiştirdin, yurtdışına taşındın, ama bu arada mario ile kavga etmekte de geri kalmadın, birbirinizi yediniz, adam şehir dışına ( yada y.dışı emin değilim) çıktı başkasıyla görüşmekte sakınca görmedin, sonra yine denedin yine olmadı şimdi boşanıyorsun, daha boşanmadın bile !

Bir dur bir nefes al bir kendini sorgula hata kimdeydi nerdeydi niye böyle oldu? Bi kendine çekil yaralarını sar ayaklarının üstünde dur ne istediğine hatta daha da önemlisi ne istemediğine karar ver ama yok eSmerimsin sen hatadan hataya koşmaya yemin etmiş gibisin.

Sana en büyük kötülüğü kimse yapamaz çünkü sen kendine yapıyorsun..

Kendini keşfetmek falan ,çok faydası olduğuna katılmıyorum.Ben kendimi keşfede keşfede bir hal oldum..Tabi karşıdakinin bu konuya bakışı da önemli.Boşanmadan bir ilşkiye başlarsan kötü düşünür mü.....Benim endişem ise yeni kişinin güvenilir olup olmamması...Bu yönden düşün ençok..Yağmurdan kaçarken doluya tutulmaman gerektiğini düşünüp dikkatli ol sadece..
Umarım sen evlenmişsin bik bik demez bir de..

ama dedigim gibi, ben hemen iliskim olsun demiyorum, zaten bu ayin 22.sinde türkiyeye gidiyorum, 2 hafta yokum, geldikten sonra bosanicam.. yavas yavas tanismak istiyorum, hemen evlilik hayalleri kurmuyorum.. ama koruyup kollanmak istiyorum ne biliym.. ya.. =(

Back
X