kizlar selam benn..
cok cok kötü günlerin ardindan kendimi cok daha iyi ve özgür hissediyorum..
onun ismini anmak istemiyorum, midem bulaniyor, yabanci damat diyelim, o gitti ve kendine yeni bir dünya kurdu hemde duyduguma göre hayatinda baska birisi bile var.. mutlu olsun.. eylülde bosaniyoruz zaten 2aya yakin ayri yasiyoruz.. geri dönmesini zaten istemiyorum, döndügünde sadece ne kaybettigini görsün yeter.. neyse
beni ailem istemiyor, iletisim 0, görüsmek istemiyolar, onlarin rizasini almadan, onlara uymayan bir evlilik yaptim diye..
gemiye fln gitmeyi düsündüm calismaya ama gözüm kestirmiyor, bu sehirde yeni bir Hayat kurmak istiyorum, tertemiz, yalansiz, dolansiz..neyse face sayfami yeniden actim, kapatmistim..yanliz kalmamak adina.. okuldan arkadaslarimin profillerini gezerken onu gördüm, ayni okuldaydik ama hic konusmadik, benden 1yas büyük.. zaten sokakta da nadirde olsa karsilasiyoruz, cok yakin oturuyor bana..ailesini, annesini taniyorum, gecmis zamanda ailemle gittigim dügünlerden fln, ordulu bir aile, biz egeliyiz, neyse..
profilini incelerken ne kadar güzel seyler paylasmis diye düsündüm hep..saatlerce baktim resimlerine, profiline..
arkadas listemde ekli degil ama sayfasi herkese acik.. bu arada is yerinide biliyorum, 20dklik bir yerde, (evet takip ettim) oto galeride calisiyor..
ben bu insana asik degilm, yada sevmiyorum, ama yakindan tanimak istiyorum, arkadas olarak .. yani düsüncem hemen iliskim olsun, sevgilim olsun degil..sadece tanimak.. ama nasil tanisabilirim hic bilmiyorum..
Garip bir sekilde cok isindim ona.. keske bu Kadar kör olmasaydim..yanlislarin pesinden kosmasaydim..
uyaniyorum ve onunla nasil iletisim kurabilirim diye düsünüyorum.. belki bazi seyler güzel giderse, ailemlede aram düzelir.. ?? cokmu sacma hersey?