onunla tanismak istiyorum

evet haklisin.. su akar yolunu bulur, ugrasmaya degmez degilmi..

Değmez değil.. İçinde kalmasın vakti geldiğinde ekle, selamlaş, okuldan tanışıyoruz diye gir muhabbete.
O da sana ilgi gösterirse neden olmasın, zaman ne gösterir bilinmez..

Ama önce boşan, karşısına çıktığında acabalar bırakma onun aklında..

ama ben kimseyi yari yolda birakmadim.. tesekkür ederim böyle birine benzettigin icin :19:

yok ya onun da şikayeti yalnızlıktı hep. Onu benzettim.
Ama bence de acele etme sen yine de. Yani şimdi boşanmadığını falan öğrenirse hoş olmaz. Türk toplumun genel kanısı budur, hala evliysen, kağıt üstünde de olsa, karşı cinsten arkadaşının olması pek hoş karşılanmaz. Maalesef bu böyle yani.

bence bı fırtına atlattığın ıcın sığınacak birini arıyorsun ailende yanında değilmiş yalnız olmak çok zor ben anlıyorum seni bende boşandım.ama yinede dikkatli ol yağmurdan kaçarken doluya tutulma

bütün bu yasadiklarimdan cikarttigim.. Allah korkusu olan biriyle bir beraberlik yasamak istiyorum..

gelecek icin düsüncem böyle.. dualarin gücüne inaniyorum, allahim beni Dogru yola yöneltsin ve Dogru yoldan ayirmasin..

yine yanlislar zincirine bagli kalmak istemiyorum..

keske keske.. ama keske.. böyle bir Hayati secmeseydim kendime.. keske bir gerizekalinin pesinden bu hallere düsmeseydim.. Tatli sözlere kanmasaydim.. seviyorum sanmasaydim.. keske hic selam bile vermeseydim, tanismayi birakin.. keske o sinsi gözlerini bastan görseydim.. allahimm :14: :14:

insallah gecmisim bir gün pesimi birakir.. unutmak istiyorum herseyi..

bence bı fırtına atlattığın ıcın sığınacak birini arıyorsun ailende yanında değilmiş yalnız olmak çok zor ben anlıyorum seni bende boşandım.ama yinede dikkatli ol yağmurdan kaçarken doluya tutulma

evet siginacak birisine ihtiyacim var, ve onun yakinlarinda kendimi Garip bir sekilde huzurlu hissediyorum...

mesala söyle anlatayim, ayni marketteyiz biz ikimiz tamam mi? birden birisi beni rahatsiz ediyor ve ben yardim istiyorum, sanki o hic düsünmeden yardim edecek bana.. anladinmi? koruyup kollayacak..

belkide böyle birisi degildir, tanimiyorum.. tanimak istiyorum..

[sıze=3]evet siginacak birisine ihtiyacim var, ve onun yakinlarinda kendimi garip bir sekilde huzurlu hissediyorum...

mesala söyle anlatayim, ayni marketteyiz biz ikimiz tamam mi? Birden birisi beni rahatsiz ediyor ve ben yardim istiyorum, sanki o hic düsünmeden yardim edecek bana.. Anladinmi? Koruyup kollayacak..

Belkide böyle birisi degildir, tanimiyorum.. Tanimak istiyorum..
[/sıze]

tabiyki tanımak en doğal hakkın.ama henüz boşanmamış oldğun için adımlarını dikkattli at.suçsuzken suçlu duruma düşme bence.doğru zamanı bekle.bu arada onun seni farketmesini sağlayabilirsen çok daha güzel olur böyle bi şansın varmı bilmiyorum

kizlar selam benn..

cok cok kötü günlerin ardindan kendimi cok daha iyi ve özgür hissediyorum..

onun ismini anmak istemiyorum, midem bulaniyor, yabanci damat diyelim, o gitti ve kendine yeni bir dünya kurdu hemde duyduguma göre hayatinda baska birisi bile var.. mutlu olsun.. eylülde bosaniyoruz zaten 2aya yakin ayri yasiyoruz.. geri dönmesini zaten istemiyorum, döndügünde sadece ne kaybettigini görsün yeter.. neyse

beni ailem istemiyor, iletisim 0, görüsmek istemiyolar, onlarin rizasini almadan, onlara uymayan bir evlilik yaptim diye..

gemiye fln gitmeyi düsündüm calismaya ama gözüm kestirmiyor, bu sehirde yeni bir Hayat kurmak istiyorum, tertemiz, yalansiz, dolansiz..neyse face sayfami yeniden actim, kapatmistim..yanliz kalmamak adina.. okuldan arkadaslarimin profillerini gezerken onu gördüm, ayni okuldaydik ama hic konusmadik, benden 1yas büyük.. zaten sokakta da nadirde olsa karsilasiyoruz, cok yakin oturuyor bana..ailesini, annesini taniyorum, gecmis zamanda ailemle gittigim dügünlerden fln, ordulu bir aile, biz egeliyiz, neyse..

profilini incelerken ne kadar güzel seyler paylasmis diye düsündüm hep..saatlerce baktim resimlerine, profiline..

arkadas listemde ekli degil ama sayfasi herkese acik.. bu arada is yerinide biliyorum, 20dklik bir yerde, (evet takip ettim) oto galeride calisiyor..

ben bu insana asik degilm, yada sevmiyorum, ama yakindan tanimak istiyorum, arkadas olarak .. yani düsüncem hemen iliskim olsun, sevgilim olsun degil..sadece tanimak.. ama nasil tanisabilirim hic bilmiyorum..

Garip bir sekilde cok isindim ona.. keske bu Kadar kör olmasaydim..yanlislarin pesinden kosmasaydim..

uyaniyorum ve onunla nasil iletisim kurabilirim diye düsünüyorum.. belki bazi seyler güzel giderse, ailemlede aram düzelir.. ?? cokmu sacma hersey?

çok saçma çilem.
seni üzmek istemem ama yanlış yaparsın.
bi dur lütfen.
her şeyi böyle acele yaşamayı çok seviyorsun.
önce eylül gelsin boşan.
o boşanmadan sonra bi süre tanı kendine.
sonra illaki karşına biri çıkacak.

sen şimdi eşin başkasıyla beraber diye içten içe intikam hırsı taşıyosun bilinçaltında.
annenler de seni affeder eğer müslüman türk biriyle olursan diye düşünüyosun.
ama bunları bi bırak, işine gücüne bak.
önünde tekrar sevecek sevilecek çok zamanın olacak inan ki.

kizlar selam benn..

onun ismini anmak istemiyorum, midem bulaniyor, yabanci damat diyelim, o gitti ve kendine yeni bir dünya kurdu hemde duyduguma göre hayatinda baska birisi bile var.. mutlu olsun.. eylülde bosaniyoruz zaten 2aya yakin ayri yasiyoruz.. geri dönmesini zaten istemiyorum, döndügünde sadece ne kaybettigini görsün yeter.. neyse

beni ailem istemiyor, iletisim 0, görüsmek istemiyolar, onlarin rizasini almadan, onlara uymayan bir evlilik yaptim diye..

gemiye fln gitmeyi düsündüm calismaya ama gözüm kestirmiyor, bu sehirde yeni bir Hayat kurmak istiyorum, tertemiz, yalansiz, dolansiz..neyse face sayfami yeniden actim, kapatmistim..yanliz kalmamak adina.. okuldan arkadaslarimin profillerini gezerken onu gördüm, ayni okuldaydik ama hic konusmadik, benden 1yas büyük.. zaten sokakta da nadirde olsa karsilasiyoruz, cok yakin oturuyor bana..ailesini, annesini taniyorum, gecmis zamanda ailemle gittigim dügünlerden fln, ordulu bir aile, biz egeliyiz, neyse..

profilini incelerken ne kadar güzel seyler paylasmis diye düsündüm hep..saatlerce baktim resimlerine, profiline..

arkadas listemde ekli degil ama sayfasi herkese acik.. bu arada is yerinide biliyorum, 20dklik bir yerde, (evet takip ettim) oto galeride calisiyor..

ben bu insana asik degilm, yada sevmiyorum, ama yakindan tanimak istiyorum, arkadas olarak .. yani düsüncem hemen iliskim olsun, sevgilim olsun degil..sadece tanimak.. ama nasil tanisabilirim hic bilmiyorum..

Garip bir sekilde cok isindim ona.. keske bu Kadar kör olmasaydim..yanlislarin pesinden kosmasaydim..

uyaniyorum ve onunla nasil iletisim kurabilirim diye düsünüyorum.. belki bazi seyler güzel giderse, ailemlede aram düzelir.. ?? cokmu sacma hersey?

faceden ekleyip bir merhaba mesajı her şeyi çözer... aa pardon boşanma olayını unuttum, gerçi hemen sevgilide olmayacağına göre arkadaşça konuşabilirsin, ancak sana pek arkadaşlık yetmeyecek gibi. iyisimi boşanmayı bekle

Son düzenleme:
çok saçma çilem.
seni üzmek istemem ama yanlış yaparsın.
bi dur lütfen.
her şeyi böyle acele yaşamayı çok seviyorsun.
önce eylül gelsin boşan.
o boşanmadan sonra bi süre tanı kendine.
sonra illaki karşına biri çıkacak.

sen şimdi eşin başkasıyla beraber diye içten içe intikam hırsı taşıyosun bilinçaltında.
annenler de seni affeder eğer müslüman türk biriyle olursan diye düşünüyosun.
ama bunları bi bırak, işine gücüne bak.
önünde tekrar sevecek sevilecek çok zamanın olacak inan ki.

tesekkür ederim yorum yazdigin icin, senin yorumlarini cok begeniyorum..

hayir ama inanki intikam duygusu yok icimde, hic bir sekilde onunla ilgili duygu beslemiyorum.. sadece pismanlik var.. onun ismi bile pismanlik duygularimi kabartiyor..

sadece yeni bir sayfa acmak istiyorum... beni fark ederse, oda benimle arkadaslik kurmak isteyecek bunu biliyorum..

tabiyki tanımak en doğal hakkın.ama henüz boşanmamış oldğun için adımlarını dikkattli at.suçsuzken suçlu duruma düşme bence.doğru zamanı bekle.bu arada onun seni farketmesini sağlayabilirsen çok daha güzel olur böyle bi şansın varmı bilmiyorum

iste bu yüzden actim bu konuyu.. beni nasil fark eder .. nasil tanisabilirm??

numarsini bilsem, calidirip kapatip, sanki yanlislik olmus gibi bir sekilde iletisim kurardim :33: ama yok numarasi.. bula bula Kücük kardesinin numarasini buldum oda isime yaramaz.. arayip abinin nosunu versene diyemem ya..

faceden eklemedim.. tanimadigim herkese ekledim sanar sonra.. böyle bir sey yapmiyorum ben..

ama bunlari simdi degil, gercekten eylülden sonra düsünücem.. 20 gün sonra türkiyeye gidiyorum.. ozaman Kadar bir sekilde oyalanmam gerek..

iste bu yüzden actim bu konuyu.. beni nasil fark eder .. nasil tanisabilirm??

numarsini bilsem, calidirip kapatip, sanki yanlislik olmus gibi bir sekilde iletisim kurardim :33: ama yok numarasi.. bula bula Kücük kardesinin numarasini buldum oda isime yaramaz.. arayip abinin nosunu versene diyemem ya..

faceden eklemedim.. tanimadigim herkese ekledim sanar sonra.. böyle bir sey yapmiyorum ben..

ama bunlari simdi degil, gercekten eylülden sonra düsünücem.. 20 gün sonra türkiyeye gidiyorum.. ozaman Kadar bir sekilde oyalanmam gerek..

yakın oturuyoruz dedin iş yerinide biliyorsun ne bileyim iş çıkışı gittiği bi yerler yokmu sende oralara takılırsın..

Yeniden sevilmenin yollarına bak boşver elalemi, tanışmak istiyorsan da tanış bi şekilde geceleri duvarlar üstüne üstüne gelirken buradakiler derman olmuyor.

Bu ne acele Allah aşkına daha boşanmamışsınız bile ve bu insanı okul zamanından beri görmemişsiniz tanımıyorsunuz sadece facebook paylaşımlarından bir insan değerlendirilmez ki çoğumuz başkalarının paylaşımlarını beğenip paylaşıyoruz kendş paylaşımlarımız değil ağzınız yanmış artık iyice ölçüp tartmanız gerekirken bu şekilde bir insanı değerlendiriyorsunuz. Yani illa hayatınızda biri mi olması lazım bilemiyorum yani ben boşanma aşamasında olsam bir müddet erkek lafı duymak istemem. Hiç mi kız arkadaşınız yok okul arkadaşlarını görüyorsanız kız arkadaşlarınızı ekleyin hiç mi samimi arkadaşınız yoktu bir tane olsun tam olsun çalışın önce bir kendinize gelin. Belki kız arkadaşı var nereden biliyorsunuz. Hadi eklediniz konuştunuz filan ya anlaşamazsanız. Ya o da sona ererse daha kötü değil mi.

Daha Türkiye'ye bile dönmemişsiniz resmi olarak boşanmamışsınız bile cidden daha çok şaşırdım pes doğrusu. Daha yalnızlık çekecek sevgili yokluğunu hissedecek bir zamana bile gelmemişsiniz soruyorum size Türkiye'de bile değilseniz iş yerini, yakınlığını, davranışlarını, hayatında biri var mı yok mu nereden biliyorsunuz bunları demek ki yeni birşey değil dediğiniz gibi, daha öncesinden takip edip haber alıyorsunuz kendisinden. Çaldırp kapatıp sonra yanlış oldu dediniz diyelim tamam deyip kapataak nasıl muhabbet kuracaksınız hadi kurdunuz ben filancayım deyince sizi tanımayacak mı, özellikle yaptığınızı anlamayacak mı, facebookta her önüne geleni ekleyen kız gibi görülmek istemem diyorsunuz ama böyle daha kötü olmayacak mı hele ağabeyinden telefonunu almak ne saçma. Erkekler yapsa boşanmadan bir kızla görüşmek istese topa tutmayı biliyoruz ama biraz ayaklarınız yere bassın daha bir evlilik bitmeden iyi cesaret.

kizlar selam benn..

kesinlikle acele ediyorsun bence bunu düşünme ailenle nasıl barışacağını düşünmelisin önemli olan aile ama onlar da acımasız mış gerçekten evlat affedilmez mi

Yeniden sevilmenin yollarına bak boşver elalemi, tanışmak istiyorsan da tanış bi şekilde geceleri duvarlar üstüne üstüne gelirken buradakiler derman olmuyor.

orasi öyle ama nasil tanisicam onu bilmiyorum.. ilk adimi atmak istemiyorum hani böyle pesinde kosuyormusum izlemi olmasini istemiyorum..

spontane bir tanisma.. yada süpriz ne bilyim degisik bir tanisma.. ama zor..

yoksa facebooktan gercekten istemiyorum.. mesaja cevap vermezse hersey suya düser..

Daha Türkiye'ye bile dönmemişsiniz resmi olarak boşanmamışsınız bile cidden daha çok şaşırdım pes doğrusu. Daha yalnızlık çekecek sevgili yokluğunu hissedecek bir zamana bile gelmemişsiniz soruyorum size Türkiye'de bile değilseniz iş yerini, yakınlığını, davranışlarını, hayatında biri var mı yok mu nereden biliyorsunuz bunları demek ki yeni birşey değil dediğiniz gibi, daha öncesinden takip edip haber alıyorsunuz kendisinden. Çaldırp kapatıp sonra yanlış oldu dediniz diyelim tamam deyip kapataak nasıl muhabbet kuracaksınız hadi kurdunuz ben filancayım deyince sizi tanımayacak mı, özellikle yaptığınızı anlamayacak mı, facebookta her önüne geleni ekleyen kız gibi görülmek istemem diyorsunuz ama böyle daha kötü olmayacak mı hele ağabeyinden telefonunu almak ne saçma. Erkekler yapsa boşanmadan bir kızla görüşmek istese topa tutmayı biliyoruz ama biraz ayaklarınız yere bassın daha bir evlilik bitmeden iyi cesaret.

ben zaten türkiyede yasamiyorum.. nereye dönecegim ki ..tatile gidiyorum sadece

kizlar selam benn..

hiçde saçma düşünmüyorsun, boşver milleti hem yarın evleneyim bu adamla demiyorsun ki.. belki adam senin için çok iyi bir arkdaş olacak danışacağın güveneceğin birisi olacak.. arkadaş ediniyorsun diye düşün bence.. facebookdan ekleme talebi yolla birde mesaj yaz, okuldan tanıdığını falan anlat görünce merhaba demek istedim de.. zaten oradan anlarsın tepkisini.. baktın cevap vermiyor tepki yok, anlarsın ki adam ya ilgilenmiyo yada hayatında birisi var.. seninde aklında acaba kalmaz :)

Back
X