Arkadaşlar erkek arkadaşımı çok seviyorum ama çok ilgisiz biri. Haklı olduğum konularda bile tavır yapmama izin vermiyor kendi tavır yapıp beni haksız duruma düşürmeye çalışıyor. Konuştum kavga ettim her yolu denedim beni anlaması için ama anlamıyor. Ayrıldım odunluğuna dayanamadığım için ama dayanamadim yine barıştım.onsuz olmuyo ama onunlada olmuyo. Biraz ilgi istiyorum onun için değerli olduğumu göstermesini istiyorum bunu ona nasıl anlatabilirim. Ya da onun ilgili biri olmasını sağlayacak bir kaö taktik yok mu deneyimli arkadaşlarm yardım eder misiniz?
Odunluğun çaresi yok bebegim
Benim esimde oyle hafif bi trip atiyim diyorum bi bakiyorum adam bana dunden küsmuş
Bu sefer gicik oluyorum dahada sinirleniyorum
Yani can cikar huy çikmaz bu isin taktigi yok
Odunluğun çaresi yok bebegim
Benim esimde oyle hafif bi trip atiyim diyorum bi bakiyorum adam bana dunden küsmuş
Tavır yapmama izin vermiyor ne demek?
İzinli mi oluyor o iş.
Görünen o ki çok yüz vermişsiniz, sizi kaybetmeyeceğinden adı gibi emin. Yayılmış ha yayılmış.
Yaşınız genç sanırım. Ben olsam çekmem. Düzelir sanırsınız ama düzelmez. Can çıkar huy çıkmaz misali.
Tavır yapmama izin vermiyor ne demek?
İzinli mi oluyor o iş.
Görünen o ki çok yüz vermişsiniz, sizi kaybetmeyeceğinden adı gibi emin. Yayılmış ha yayılmış.
Yaşınız genç sanırım. Ben olsam çekmem. Düzelir sanırsınız ama düzelmez. Can çıkar huy çıkmaz misali.
Ayrıldım uzun bir süre görüşmedim ama bi an olsun aklımdan çıkmıyordu nitekim yine barştım. 25 yaşındayım güzel bir işim var bir yandan yüksek lisans yapıyorm bakımlı çevresi tarafından beğenilen biriyim ama yemin ediyorum gözüm hiç bir şey görmüyor. Sadece onun için değerli olduğumu hissettirsin o kadar geri kalan herşeyi ben yaparım
Ayrıldım uzun bir süre görüşmedim ama bi an olsun aklımdan çıkmıyordu nitekim yine barştım. 25 yaşındayım güzel bir işim var bir yandan yüksek lisans yapıyorm bakımlı çevresi tarafından beğenilen biriyim ama yemin ediyorum gözüm hiç bir şey görmüyor. Sadece onun için değerli olduğumu hissettirsin o kadar geri kalan herşeyi ben yaparım
Onun için değerli değilsiniz bu yüzden de olmayan bir duyguyu da size hissettiremez bence bunu kabullenmek başlayın
Kendinizi bu kadar onu bağlı hale getirmeyin
Böyle birinin ilgisine muhtaç değilsiniz
Odunluğun çaresi yok bebegim Benim esimde oyle hafif bi trip atiyim diyorum bi bakiyorum adam bana dunden küsmuş
Emin olun onsuz da yaparsınız. Hayata bir kere geliyorsunuz ya , birlikte bir ömür geçireceğiniz insan bu mu?
Haketmediği değeri verirseniz , hakettiğinizi göremezsiniz.
ben artık şu çıkarımı yapıyorum bu gibi durumlarda bu adamlar gerçekten ama gerçekten aşık değiller gerçek sevgileri ya bitmiş yada hiç olmamış.çünkü bu tür duygular aşk sevgi olunca odunluğa bakmıyor kendiliğinden gelişiyor.acı ama gerçek bana göre.çiçek yollama konusu vardı ordada öle gerçekten aşk sevgi varsa duramaz yollarlar çiçeklerini.insanın doğası gereği sevgisini bi şekilde gösterme ihtiyacı var.