Bende Onur Erol Beye ameliyat oldum, benimki cok bozulmus bir burnun revizyon ameliyatiydi. Yapilabilecek en iyi burnu yapti diyebilirim, ama zamanla burun ucu düstü. Daha sonra bunu okudum ben, revizyon ameliyat sonrasi burun ucundaki düsükler SIKCA rastlaniyormus.
Birde burun üstünde kikirdak kalmadigi icin, birince ameliyatimdan ötürü, burun üstünde asimetri olustu. ben ikinci bir revizyon yaptirmaliyim, onda bile korkuyorum simdi sirf burun ucu yapilacak, ameliyat narkoz falan degil, alinack sonuc beni endiselendiriyor. Kendi yaptigi burnun revizyonunu Onur Bey cok ucuza yapiyo, 400 Euro demisti bana bir sene öncesinde. Artik onun hastasi oluyosunuz ve sürekli ilgileniyo, kontrole gdiebiliyorsunuz bence bu cok iyi birsey..
Tek sikayetim Onur Beyin hastasini dinlememesi, oda deneyiminden kaynaklaniyor sanirim. Bilgisayar resmine gelince, benim bilgisayr resmim hic hos degildi, öyleki ameliyattan vazgecicektim, ama gercekte yukarda yazdigim igibi cok memnundum. Buarada kimseyi yanlis yönledndirmek istemem, sadece kendi yasadiklarimi paylasmak istedim :)