onur kırıcı söz ve davranışlar nasıl ispatlanir

_KaMeLyA_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
663
95
Merhaba arkadaşlar.. Ben birsey sormak istiyorum boşanma davasında onur kırıcı sözler ve davranışlar nasıl ispatlanir bilen var mı ? şahit yoksa ve yazılı olarak kanıt yoksa yani kişinin yüzüne hakaret edilip,küfür ediliyorsa bu nasıl ispatlanabilir kameraya almak suc mudur?

Merhaba arkadaşlar.. Ben birsey sormak istiyorum boşanma davasında onur kırıcı sözler ve davranışlar nasıl ispatlanir bilen var mı ? şahit yoksa ve yazılı olarak kanıt yoksa yani kişinin yüzüne hakaret edilip,küfür ediliyorsa bu nasıl ispatlanabilir kameraya almak suc mudur?

bilisim sucuna girer..

siz bence bunu bir araştırın
kanunlar düzenlendi diye biliyorum
geçen gün bir radyo programında dinlemiştim
eğer hakareti, şantajı vb. başka türlü ispat edemeyeceğiniz aşikarsa telefon kaydı yapabiliyorsunuz artık
ve delil olarak kabul ediliyor
fakat başka türlü kanıtlayamayacak olma şartı var
ben böyle hatırlıyorum
bence inceleyin bir.

siz bence bunu bir araştırın
kanunlar düzenlendi diye biliyorum
geçen gün bir radyo programında dinlemiştim
eğer hakareti, şantajı vb. başka türlü ispat edemeyeceğiniz aşikarsa telefon kaydı yapabiliyorsunuz artık
ve delil olarak kabul ediliyor
fakat başka türlü kanıtlayamayacak olma şartı var
ben böyle hatırlıyorum
bence inceleyin bir.
Sonuçta evin içini kimse bilemez. Komşular duysa bile duymadık şahitlik edemeyiz derler. Ailesi zaten çocuklarının aleyhinde şahitlik etmez başka türlü ispatlamak ki. Arastiracagim tsk ederim

ablam X eniştemle boşanırken telefondaki hakaret ve aldattığını anlatan konuşmaları kayıt edip mahkemeye sunmuştu.yasak değil canım

Sonuçta evin içini kimse bilemez. Komşular duysa bile duymadık şahitlik edemeyiz derler. Ailesi zaten çocuklarının aleyhinde şahitlik etmez başka türlü ispatlamak ki. Arastiracagim tsk ederim

link yazdım sana, bir önceki yorumda

X