amcası üst komşum gerçekten perişan durumda hele yeğenleri 13 yaşında ki amcaoğlu Akın heyecanla tezkereyi bekliyorlardı 52 günleri kalmıştı kardeşimde aynı izne bile gelmediler yaa . kardeşimde tv den öğrenmiş arkadaşının şehit olduğunu çok ağlamış tel de annemde kahroldu çünkü asker pisikolojisi intikam yeminleri ediyorlarmış onlarda tam kuzey ırak sınırında silopideler diğer bir arkadaşlarıda yüksekovada hatta onun 2 yaşında kızı var şimdi kanları deli gibi akıyor içlerine sinmiyor hiçbirinin arkadaşlarının kanlarının yerde bırakmayacaklarmış yaa bu çocuklar daha dün kapıda top oynayıp bizden azar işitirlerdi şimdi canlarını bizim içinmi feda ediyorlar ne denir bu çocuklara bilmemki Türk kanı işte kim ne derse desin Ne Mutlu TÜRKÜM diyene bu kelimiyi bile yasaklayacaklar neredeyse halbuki can arkadaşımın kocası çok rahat ben kürdüm diyebiliyor ve yine benim can arkadaşlarım olarak kalabiliyor ama biz kimsenin yanında Türk desek ayrımcı oluyoruz bizlere ne yaptılar böyle yaaa
başımız sağolsun. ne desem boş. Allah rahmetini esirgemez. mehmetçiğimiz. onlar hepimizin canı,kardeşi. yakınlarına sabırlar diliyorum. şu terör belası son bulsun artık. rabbim diğerlerini korusun. onların sayesinde hayatımıza devam edebiliyoruz.