• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onurumuzu şehit verdik

başımız sağolsun..Diyecebilecek pek de birşey yok ne desek, az yetersiz kalıyor.Allah kalanlara sabır,sıhhat versin,kalan mehmetçiklerimizi korusun.

"oğlumuzu vatan torağıyla evlendirdik. mürveti bu" diyor baba

anne de "oğlumuz ölmedi ki, öldürmediler onu , o hep yaşayacak "diyor

Onur'un ailesi miydi hatırlamıyorum ama nasıl güzel anne ve babalar. bu insanların güzel evlatları

Mekanları cennet olsun. ailesi ile cennette buluşurlar inşallah
:Saruboceq:

Allah güç kuvvet versin o güzel insanlara:Saruboceq:

hayran oldum metanetlerine

başınız sağ olsun allahım sabır dayanma gücü versin:gitme:

"oğlumuzu vatan torağıyla evlendirdik. mürveti bu" diyor baba

anne de "oğlumuz ölmedi ki, öldürmediler onu , o hep yaşayacak "diyor

Onur'un ailesi miydi hatırlamıyorum ama nasıl güzel anne ve babalar. bu insanların güzel evlatları

Mekanları cennet olsun. ailesi ile cennette buluşurlar inşallah
:Saruboceq:

Allah güç kuvvet versin o güzel insanlara:Saruboceq:

hayran oldum metanetlerine

evet canım Zafer baba arkasında ağlama babacım bizde senin oğlunuz diye bağıran gençleri işaret ederek titreye titreye oğlumuzun mürveti işte biz onu vatan toprağıyla evlendirdik bir tane gitti binlerce geldi dedi

arkadaşlar şehitler vurulunca değil unutulunca ölür derler doğru ama bir eksik var kuru kuru hatırlayınca değil şehit asıl uğruna canını feda ettiği toprağa uğruna kanını döktüğü bayraktan başka bayrak dikilirse ölür zaten vatanı teslim eden millet şehidini namusunu bayrağını ezanını kitabını Allah'ını unutmuş demektir

başımız sağ olsun allah mekanını cennet eylesin çok zor allahım kimseye yaşatmasın..

Başımız sağolsun vatan olarak.Rabbim tüm sevdiklerini onun şefaatine nasip etsin.Kardeşiniz ve tüm askerlerimiz Allah'a emanet olsunlar.

Yeter artık yanan yürekler,harap olan yuvalar,sönen umutlar.Evet en güzel mertebe şehitlerimizin kimseye nasip olmaz ne mutlu onlara,ama içi yanan analara babalara yazık değil mi?Rabbim sabırların en büyüğünü şehit yakınlarına nasip etsin.ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ...

evet canım Zafer baba arkasında ağlama babacım bizde senin oğlunuz diye bağıran gençleri işaret ederek titreye titreye oğlumuzun mürveti işte biz onu vatan toprağıyla evlendirdik bir tane gitti binlerce geldi dedi

:1no2:

arkadaşlar şehitler vurulunca değil unutulunca ölür derler doğru ama bir eksik var kuru kuru hatırlayınca değil şehit asıl uğruna canını feda ettiği toprağa uğruna kanını döktüğü bayraktan başka bayrak dikilirse ölür zaten vatanı teslim eden millet şehidini namusunu bayrağını ezanını kitabını Allah'ını unutmuş demektir

sözün bittiği cümle:1no2:

başınız sağolsun.ben tv de izlemeye bile dayanamıyorum.canın gitmesinden öte bir şey var mı....Allah kalanlara engin sabırlar versin

mafoldumben Allah'ım ne büyük acı.Duyduk duymaz olaydık:gitme:
Çok iyi anlıyorum.Benim de kardeşim askerde.Mekanı zaten cennet Onur'un.senağlama
Allah'ım tüm askerlerimizi koru...:Saruboceq:

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır
Toprak,eğer uğrunda ölen varsa vatandır.

başınız sağolsun VATAN SAĞOLSUN
Rabbim peygamber sabrı versin ailesine

başımız sağolsun
rabbim ailesine sabırlar versin
sözün bittiği yer diyeceğim ama aslında söylenecek çok şey var ...........
rabbim tüm askerlerimizi korusun

Basiniz sag olsun, rahatla huzurla yatsin yerinde insallah, geride kalanlara sabir versin rabbim :(((
benim de esim nisanliyken orda askerlik yapiodu hakkari semdillide offf her saniye icimden korkular akiodu Allah sabirlar versin :((

Back
X