önyargı!!!insanları anlamıyorum birilerin hayatına yardım eli uzatmak istiyorum bu kadar

keşke öyle olsa insanlara yardım edebilsem çok isterim sizin istemediğiniz kadar :)
insanlara yardım satış aracılığıyla düşünüyorsanız, evet ben istemiyorum. Bir de sanırım kendinizi iyilik meleği olduğunu düşünüyorsunuz.Şimdi sakince egonu yere bırak, sadece kendi bildiğinin doğru olduğunu sanrısından vazgeç tamam mı tatlım?

Of boyle urunleri pazarlamaya calisan hep dolandiricilardir kimse kusura bakmasin.
Millet satacak sen prim kazanacaksin ohh ne guzel...

bu ara forumda da bu moda oldu.. yardım istemeyen insanlara yardım etmeye çalışmayı görev adletmek..
neyse en azından siz yoldan çıkmış adamlara sarmamışsınız :KK70:
RABBİM BÜYÜK YÜREĞİMİZİ BİLİYOR.BİR KIZ ÇOÇUĞUM VAR BANA BİRİNİN EL UZATTIĞI GİBİ BENDE GÜZEL YÜREKLERE DEĞMEK İSTEDİM.AMA SİZİN KADAR ÇİRKİN AHLAKSIZ OLMAYACAĞIM.RABBİM SEN GİBİ İNSANLARA AKIL İHSAN EYLESİN.

RABBİM BÜYÜK YÜREĞİMİZİ BİLİYOR.BİR KIZ ÇOÇUĞUM VAR BANA BİRİNİN EL UZATTIĞI GİBİ BENDE GÜZEL YÜREKLERE DEĞMEK İSTEDİM.AMA SİZİN KADAR ÇİRKİN AHLAKSIZ OLMAYACAĞIM.RABBİM SEN GİBİ İNSANLARA AKIL İHSAN EYLESİN.
sen öyle yüksek mertebeden insanlara hakaret edemezsin. Mune Mune !!! çok acil uzaklaştırılman gerek diye düşünüyorum.

herkes herşeyi beğenip onaylayacak diye bir şart mı var?
neden hiddetlisin bu kadar?
gereksiz ve yersiz.
aklına yatan olur olmayan olur.
bunda garip olan ne.
herkes beğenmek onaylamak ve almak-satmak zorunda mı?
nedir mesele???

amin amin..
yalnız çirkinliğimi ve ahlaksızlığımı yüzüme vurmasaydınız bu niyetiniz inandırıcı gelebilirdi belki..

Of boyle urunleri pazarlamaya calisan hep dolandiricilardir kimse kusura bakmasin.
Millet satacak sen prim kazanacaksin ohh ne guzel...
YOK CANIM SENIN DÜŞÜNDÜĞÜN SAADET ZİNCİRİ DEĞİL,DOLANDIRICILIK DA DEĞİL,BOŞVER SENİN GİBİ İNSANLARA GÖRE DE DEĞİL :)

Ban geliyo. Ban ban bann. Kazen Kazen

Git baska sitede sat parepensiz urunleri rolonlari:KK70:

DERLER DERLER !!!

Bi işi başında yakalarsın,en sevdiğin dostlarına anlatırsın,sen yapda biz bi görelim DERLER

insanlara sağlık kazandırmak istersin ,bizim sağlığımız yerinde DERLER

Uluslararası seyehatlere gidersin,yeni insanlarla tanışırsın ,ben zaten o ülkeye gitmiştim DERLER

Son model bi arabaya binersin,senin değilki DERLER

Birçok insanın duasını alırsın,bu iş caizmi DERLER

Vergini ödersin,bu iş yasalmıki DERLER

Pazartesi sabah erken kalkmassın,
Ben zaten çalışmayı çok seviyorum DERLER

Ülkeyi karış karış gezersin,
Yaptığın iş çok zor DERLER

Bir kişinin emeği yerine binlerce kişinin emeği ile birlikte hepberaber kazanırsın ,ben tek başımada kazanırım DERLER

En sonunda binlerce TL para kazanır ve kazandırırsınız,bize bu işi 1-2 yıl önce üzülürek birileri anlatmıştı DERLER :)))

Ne yaparsanız yapın hep birşey DERLER

ÇÜNKÜ

Toplum olarak günde 10 saat patronun yanında çalışıp 2-3 bin tl kazanmaya alıştırmışlar bizleri

ÇÜNKÜ

yıllarca bize güvende olmanın yolunu,sabit ,sigortalı bi iş olarak öğretmişler

ÇÜNKÜ

yıllarca bize zengin olmanın kötü olduğunu,zenginlerin düzenbaz,karektersiz olduğunu,fakirliğin iyi ve asil olduğunu öğretmişler,psikolojik olarak kendimizi hiçbirzamam zenginliğe hazırlatmadılar ( izlediğimiz tüm filmlerde zengin kötü ,fakir iyi )

Arkadaşlar çoğu insanlar yeni doğum yapıyor.evde oturduğu için kafası dağılsın diyoruz.işsiz kalıyor.ne bileyim iş arıyor bulamıyor.illa patron olcak birileri onlarfı ezecek onu istiyolar.GELİN DİYORUM BÖYLE BİR İŞ VAR ÇALIŞMA SAATİNİ SEN AYARLA,KAYBEDECEK BİRSEY YOK SERMAYE YOK,MÜKEMMEL ÜRÜNLER SAĞLIK BAKAN ONAYLI,ALMAN MARKASI VE BENIM ANNEM AILEM ALMANYADA YETİŞMİŞ ÜRÜNLERİNİ ÇOK SEVERİM.AMA DİNLEMEDEN AMA BEN YAPAMAM Kİ UĞRAŞAMAM Kİ KUSURA BAKMA 2 KURUŞA TALİP OL OZAMAN BU ŞİRKETTE MÜKEMMEL PRİMLER DÖNÜYOR HİÇ BİRŞEY YAPAMAZSAN INTERNET AĞIN VAR SOR İNSANLARA MUTLAKA BU İŞLERİ SEVEN MEĞİLLİ OLAN İNSANLAR VARDIR?ARKADAŞLAR GÜÇLÜ KADIN OLUN NE İŞ YAPARSANIZ YAPIN,KOCANIZA DAHİL KENDİNİZİ EZDİRMEYİN.MUHTAÇ ETTİRMEYİN.BU İŞİ YAPANLARIN ÇOĞU BEBEKLİ ANNELER BAHANE YOKTUR HEYCANLA MUTLULUKLA YAPIYORLAR 5 AYLIK KADIN AZIM ETMİŞ VE 3 MILYAR PARA ALIYOR HEDIYELER DESEN O BİÇİM KAYBEDECEK BİŞEYİMİZ YOKKİ İNANAN İNSANLARA YARDIM EDİYORSUNUZ BU SAYEDE ÇÜNKÜ ALMAN FİRMASI EURO ÜZERİNDEN ÖDEMENİZİ YAPYIOR.HARİKA GÜZEL YORUMLARI VAR KREMLERLE İLGİLİ ALOE VERA VE SEDEF EGZAMA YANİ NELER NELER GELİN BİR DENEYİN İHTİYACI OLAN OLMAYAN AVRUPA SAĞLIK BAKAN ONAYLI SACMA SAPAN ÜRÜNLERE PARA DÖKMEYIN COCUGUNU GELİN PAREPEN İÇERMEYEN ŞANPUANLA YIKAYIN.BU ÜRÜNLERDE ASLA HAYVALSAL ÜRÜN YOK VE HERKES KULLANABLİR BEBEKLER DAHİL BUNA....MİSAFİRLİĞE İLLA GİDİYORSUNUZ İLLA EVİNİZE OTURMAYA GELİYORLAR.DENEDIKTEN SONRA SİZ İSTİCEKSINIZ ZATEN O DERECE SUPER BENIMDE BIR BEBEGIM VAR 1 GÜNDE ½6 YÜKSELDIM YA %21 OLUNCA ARABADA VERIYOLRAR DAHA NELER NELER AMA ŞUNU SÖYLEMEK ISTERIM EVINIZE ZATEN DIŞ MACUNU SANPUANİGÜNEŞKORUYUCU,ROLON ALIYORSUNUZ GELİN BUNLARI BITKISE KULLANIN DENEYIN SORUN ARAŞTIRIN.İNTERNET ÇOK DEĞERLİ BİR UNSUR ÇALIŞANA EKMEK FAZLASIYLA VAR...GÜÇLÜ KADINLARI SEVIYORUM
arkadaş aslında iyi bir şey yapmaya çalışmış ama becerememiş :KK70:
kusura bakma arkadaşım bu dediğin başka markalarda da var. ve yazı daha az büyük harfle olup sonra ki yazılarında daha sakin olaymış iyiymiş...
ama şunu eklemeliyim : evet insanlar evlerinde oturarak arkadaşlarına tanıdıklarına gidip gelerek birşeyler satabilir, para kazanabilir.

Yani ne yapalım bizden ne istiyorsun bi anlasam. Ne istiyor ??

DERLER DERLER !!!

Bi işi başında yakalarsın,en sevdiğin dostlarına anlatırsın,sen yapda biz bi görelim DERLER

insanlara sağlık kazandırmak istersin ,bizim sağlığımız yerinde DERLER

Uluslararası seyehatlere gidersin,yeni insanlarla tanışırsın ,ben zaten o ülkeye gitmiştim DERLER

Son model bi arabaya binersin,senin değilki DERLER

Birçok insanın duasını alırsın,bu iş caizmi DERLER

Vergini ödersin,bu iş yasalmıki DERLER

Pazartesi sabah erken kalkmassın,
Ben zaten çalışmayı çok seviyorum DERLER

Ülkeyi karış karış gezersin,
Yaptığın iş çok zor DERLER

Bir kişinin emeği yerine binlerce kişinin emeği ile birlikte hepberaber kazanırsın ,ben tek başımada kazanırım DERLER

En sonunda binlerce TL para kazanır ve kazandırırsınız,bize bu işi 1-2 yıl önce üzülürek birileri anlatmıştı DERLER :)))

Ne yaparsanız yapın hep birşey DERLER

ÇÜNKÜ

Toplum olarak günde 10 saat patronun yanında çalışıp 2-3 bin tl kazanmaya alıştırmışlar bizleri

ÇÜNKÜ

yıllarca bize güvende olmanın yolunu,sabit ,sigortalı bi iş olarak öğretmişler

ÇÜNKÜ

yıllarca bize zengin olmanın kötü olduğunu,zenginlerin düzenbaz,karektersiz olduğunu,fakirliğin iyi ve asil olduğunu öğretmişler,psikolojik olarak kendimizi hiçbirzamam zenginliğe hazırlatmadılar ( izlediğimiz tüm filmlerde zengin kötü ,fakir iyi )
Basi guzel baslamista, sonu pek olmamis.
Yani bu ise girersek zenginlik vaat ediyosun. Hımm. Benim işin aylık kazancını söyliyim mi sana?

40000-50000tl

arkadaş aslında iyi bir şey yapmaya çalışmış ama becerememiş :KK70:
kusura bakma arkadaşım bu dediğin başka markalarda da var. ve yazı daha az büyük harfle olup sonra ki yazılarında daha sakin olaymış iyiymiş...
ama şunu eklemeliyim : evet insanlar evlerinde oturarak arkadaşlarına tanıdıklarına gidip gelerek birşeyler satabilir, para kazanabilir.
Benim hayallerim var,ailem için çoçuğum için babam için,annem için eşimin ailesi için ve kuzenlerim arkadaşlarım için.Neden olmasın çalışmadan nasıl elde ederiz.Gerçekleştirebiliriz.Büyük insanlar büyük hayaller kurar.Kadınlar yeter ki kafasına koysun yer yerinden oynar. Gelin sizlerde benim gibi birilerinin hayatlarına dokunun,size dua etsinler.İyki oldu desinler...AmA BEN UĞRAŞAMAM PARAYI SEVMEM HAYALLERİM YOK 2 GÜNLÜK DÜNYA DİYORSAN.Baştan kaybettin bence hiç arama smile ifade simgesi EVET HAYAT KISA OYÜZDEN GÜZEL YAŞAMAK LAZIM HERGÜN BORÇ HARÇ DÜŞÜNEREK DEĞİL İNSANLARA YARDIM EDEREK YAŞAMAK LAZIM...MALESEF YANILIYORSUN ARKADAŞIM BU İŞ İÇİN :)AVRUPAYLA YAHUDİ MALLARINI KARIŞTIRMA ARASTIR ÖĞREN ÖYLE GEL

Basi guzel baslamista, sonu pek olmamis.
Yani bu ise girersek zenginlik vaat ediyosun. Hımm. Benim işin aylık kazancını söyliyim mi sana?

40000-50000
NE KADAR ÇOK KAC YILDIR CALISTINDA BUNU HAKETTİN BİZDE 5.AY ALIYORSUN BU PARAYI :)

Benim hayallerim var,ailem için çoçuğum için babam için,annem için eşimin ailesi için ve kuzenlerim arkadaşlarım için.Neden olmasın çalışmadan nasıl elde ederiz.Gerçekleştirebiliriz.Büyük insanlar büyük hayaller kurar.Kadınlar yeter ki kafasına koysun yer yerinden oynar. Gelin sizlerde benim gibi birilerinin hayatlarına dokunun,size dua etsinler.İyki oldu desinler...AmA BEN UĞRAŞAMAM PARAYI SEVMEM HAYALLERİM YOK 2 GÜNLÜK DÜNYA DİYORSAN.Baştan kaybettin bence hiç arama smile ifade simgesi EVET HAYAT KISA OYÜZDEN GÜZEL YAŞAMAK LAZIM HERGÜN BORÇ HARÇ DÜŞÜNEREK DEĞİL İNSANLARA YARDIM EDEREK YAŞAMAK LAZIM...MALESEF YANILIYORSUN ARKADAŞIM BU İŞ İÇİN :)AVRUPAYLA YAHUDİ MALLARINI KARIŞTIRMA ARASTIR ÖĞREN ÖYLE GEL
ee sen yap sen kazan.
senin aklına yatmış yapıyosun.
milletle sorunun ne.
herkes sana uymak zorunda mı.
kazan harca arkadaşım mesele ne????

Back
X