Streil..Face den değil ama ben de eşimle nette tanışmıştım..Ancak sen durumu fazla abartmışsın,iyice tanımadan yelkenleri suya indirmişsin canım..Yok çok yakışıklı,yokk çok zengin..Nerden biliyorsun kendi fotosunu koyduğunu...?? Bunlar mı etkiledi yani seni..Yazdıklarından dolayı seni çok küçük sanmıştım ama küçük de değilmişsin..Eğer o adam başka bir kızla profil fotosu koymuşsa,kız da aynı fotoyu koymuşsa anlamak için daha neyi bekliyorsun ki ??? Sadece senin ilgin ve adamın üstüne fazlaca düşmen adamın egosunu okşuyor hepsi bu.....Biraz gururlu ol ve çek kendini....
hyr bız bı ortamda tanıstık zaten onunla arkadasımın yanındaydı bıraz sohbet etıık gördüm sonucta ondan sonra ekleme oldu
Herneyse artık...Adam profiline başka bir kızla birlikte olan fotosunu koymuş..Kız da aynı şeyi yapmış...Yani resmen gözüne sokmuş işte....Sen sadece arkadaşlar ,aralarında birşey yoktur mu diyorsun hala ???
canım benden sana bir abla tavsiyesi..ilk işin onu faceden silmek olsun..sonuçta bir ilişkiye adım atmışsınız..profile başka kızla çekildiği resmi koymak da neyin nesi..anladığım kadarıyla bu çocuk herkese yeşil ışık yakıyor...bence uzak dur..yoksa çok üzülürsün tatlım..
peki ne söleyım onaa hakkaten de sogum yanı yalan degıl
diger kiza karsi bos olmasaydi resmi eklemezdi.. atesle barut yanyana durmaz
gururun varsa hic yazma ve bulusmayi da iptal et isim cikti gibisine...
diger kiza karsi bos olmasaydi resmi eklemezdi.. atesle barut yanyana durmaz
gururun varsa hic yazma ve bulusmayi da iptal et isim cikti gibisine...
bu saatten sonra zaten yazmam ve bulusmayı da işim cıktı faan demem direkt yüzüne sölerım ben cok sabırlı bı ınsanımdır ama patlarsam kötü patlıyorum işte ve ben bu kızı sordugumda arkadasım vs dedı ya aradan 15 dk gectı bana dıokı hala aklın o kızda dimi dio
Amann hiç değmez yaaa.Şımarığın teki....Ne halli varsa görsün edepsiz...Bırak şunu...
suan sunları da okudum ya resmen iğrendım kendısınden ben zaten bunlara tav olan bi insan olsam o kızıda umursamazdım banane takılmama bakarım derdım ama benım derdım bu değil iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?