önyargılı davranmak istemıyorum

steril

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
228
4
96
40
hepinize merhaba öncelikle bundan 2 hafta önce bir erkek cıktı karsıma hakıkaten baya bi hoşlandım böle duygular yaşamayalı 1 sene olmustu herneyse arkadasımın arkadası olan bu insanı ben faceden buldum ekledım ki hayatımda hiç yapmadıgım birşeydir.bi kac gün konustuk arkadaşca daha sonra muhabbetın rengi tabı kaydı diğer tarafa ama sürekli ben ilgilenıyorum onunla o bana bir adım atıyorsa ben ona 10 adım yoruldum fakat kafaya koydum ya elde edicem.kendısı evt cok yakısıklı ve cok zengın ve sanırım bunun havası var üzerinde.bana sürekli ben ilgi isterım ilgi isterım ben buna sürekli msj atıyorum o bana cok sonra dönüyor ben cnm cicim diyorum ondan tık yok ama hoşlandıgı da belli yanı ki denemeye karar verdık söledı bana senı tanımak istiyorum artık gercekten die.ikimizde bursada yasıyoruz fakat bu tatile istanbula gitti ve suan hala ıstanbulda carsamba gelıcek ve carsamba günü buluscaz fakat şöle bişe oldu kızlar işte bundan dolayıda kafam cok karıısk dün facede fotograf yüklemiş bir kızla beraber yanyana hatta profıl fotosu yapmıs o fotoyu bende sordum sonucta suan aramızda belli bişe yok ama yınede kıskandım yanı eger biz bişeye başlıcaksak bu nedir hele de profıl fotosu yapacak kadar o da cok eski bi arkadasım dedı beraber büyüydük dedı ve fotografa annesı olmamasına ragmen onu etıketlemıs sırf annesı görsün dıe annesıde aynen şu yorumu yapmıs aa cnm oglum yanındakı x isim vermek istemıyorum o degılmı cok güzel çıkmıssınız dıe ve şöle bi durum var kız da profılde aynı fotoyu koymus ne kadar iyi niyetli düşünebılırım kı.bana telefon verıo kesınlıkle bikere bıle aramadı ben msj atıyorum ondan sora cvp verırse o da 1 saat sonra cvp verıo ve hakkaten cok sıkıldım bu durumdan zaten bu fotograf olayında başlamadan bitirdi acaba ne yapmalıyım gercekten bunlar dogrumu ben mi fesat düşünüyorum??

Ne yapmalıyım diye bitirmişsin ya cümleni'' Hiç bişey yapma '':)
Bırak istiyosa o zaten adım atar ve senin için uğraşır
Yalnış anlıcanı bile bile fotograf koyması biraz düşündürücü...

Dediğim gibi hiçbişey yapma kendini geri çek
Buluştuğunuzda herşey netleşir zaten !

öle ki bulusmak bıle istemıyorum nerdeyse sogudum ya resmen böle bi saçmalık varmı kesınlıkle zaten bişe yapmıyorum bugun msj dahi atmadım sabah actım face i ordaydı ben yazmadım ilk defa kendısı atladı yazdı yok artık gerı cekcem kendımı

sen aradıkca kendını bırsey sanacak beyzade,aman bırak Allah askına askından olsen bıle karsındakını boyle sımartmayacaksın,ıkı erkek kardesım var bıre bır gozlemledıgım sey aradıgında sana donmuyor ya da cok gec donuyorsa ılgılenmıyordur yedege atıyordur,hele hele profıl resmı yaptıgını soyledın ya ,hıc yorumsuz hayatına o kız gırmıs, gırecek ,yada olmazsa o kızla, sana donecek.kısaca demek ıstedıgım yol ver gıtsın .

Son düzenleme:

face de görürsem napim şimdi :S

Bir kız erkeğin peşinde koşuyor ise bunun sonu iyi değil , zamane kızlar neden gururlarını ayaklar altına alır anlamadım,?!

bence önyargılı düşünmekte haklısın... bence sen kendini geri çek ondan adım bekle hatta ben olsam buluşmazdım bile...

diyorum ya resmen sogudum konusmak dahi istemıyorum kendını öle bişe sanıo kı anlatamam tmm cok yakısıklı cok da zengın ama bunlar benım için hiçbişe ben ona da söledım ben aşk istiyorum kasıntı insanları napim ki

Kendini bulunmaz hint kumaşı mı sanıyomuş o arkadaş merak ettim :97:

Bir kız erkeğin peşinde koşuyor ise bunun sonu iyi değil , zamane kızlar neden gururlarını ayaklar altına alır anlamadım,?!

hayatımda ilk defa böle bişe yaptım ki normalde hiç böle bişe basıma gelmedı hep benım peşimden koştular ve ben ıstemedım bu ılk oldu ve son da olucak

Kendini bulunmaz hint kumaşı mı sanıyomuş o arkadaş merak ettim :97:

kıvanc tatlıtuğ aynı yani yolda gelip gecen bakıyordu o zaman tanıştıgımızda o derece benzıo ama benı ilglilendırmıo bende hafife alıncak biri degılım yani

bu bahsettiklerini yapan bir erkeğin ben en başta kişiliğinden şüphe duyarım bence çokta düzgün kişilikli biri değil gibi seni üzeceği ortada peşinde sürünmeye değecek biri mi sence kişisel fikrim boşuna zamanını sevgini emeğini harcama...

bu erkekler hep aynı işte diyicem sanki çok tecrübeliymişim gibi olacak ama..
her çiçekten bal almak istiyorlar, bütün kızlar bunun peşinden koşssun arasın sorsun
yalnız kalınca birisine sarsınlar..
çanta da keklik olmaya niyetin yoksa arayıp sorma sendeki inat, alışkanlık bence sevgi değil..
bırak kendi haline emin ol bursaya dönünce sen aramasan bile o seni arar

ben 1 sene bekledım o kadar cok insan cıktı ki hep bundan sora hata yapmıcam dedım 26 yasındayım ve hayatımda dogru düzgün bir insan istiyorum kafamda soru işaretleıyle yaşayamam ben o yuzden karar verdım aslında bundan bana bişe olmaz zaten agustosda askere gıdıcek

kıvanc tatlıtuğ aynı yani yolda gelip gecen bakıyordu o zaman tanıştıgımızda o derece benzıo ama benı ilglilendırmıo bende hafife alıncak biri degılım yani

Çakma kıvanç diyosun yani

Şaka bir yana da bence sen kendini geri çek bu kadar bir erkeğin peşinden koşulmaz cnm :97: sana ilgisi varsa bırak o senin peşinden koşsun :97::97:

Canım hiç uğraşma bence bununla, sen de onun davrandığı gibi davran facebookta sana bir şey yazdığında bie saat sonra cevap ver, mesaj attığında geç cevapla ve ya bir şey yazma, ne olup bittiğini sorduğunda ise yazdıklarını geç görüyorum telefonumu şurda unutmuşum vs de.
Anladığım kadarıyla bu kişi ilgi istiyor, halbuki ilgi istemek biz kızlara mahsustur. Cıks, yok öyle yağma.
Sen bu çocuğu boşver.

zaten buraya gelınce arıcagına yüzdeyüz emınım şuan istanbulda tabı beyımız gezıo rahat rahjat takılıo ev de ortaköyde yanı rahatlıgı kımsede yok ama gelıcek enınde sonunda bakalım ben ozmaan buluşmak isticekmıyım suan kesınlıkle düşünmüyorum

kendı söledı zaten ben ilgi isterım dıe bende dedım hersey karsılıklı tmm ilgi gösterırımde bizde insanız sonucta sırf sohbette olur dıe onlıne bıle olmuyorum o derece oldum zaten msj attıgı falan yokkı ben yazmadan o yuzden rahatım

kendini harcama derim ayrıca sana güzelsindir eminim arkadaşımın annesinin bir lafı vardı kulağı çınlasın ağır taş ol ağır taşı kolay kolay kimse yerinden kaldıramaz ama hafif taşlarla biyerlerini siler atar... harcama kendini bırak o düşsün peşine ben buna gurur demiyorum doğanın kanunu kültürümüz bu yönde sen kadınsın sen gitme o gelsin sana ne zamanki bir ilişkiye başlarsın ozaman fedakarlık yaparsın ama başlamamış bir aşka sevgiye ilişkiye emek verme

Streil..Face den değil ama ben de eşimle nette tanışmıştım..Ancak sen durumu fazla abartmışsın,iyice tanımadan yelkenleri suya indirmişsin canım..Yok çok yakışıklı,yokk çok zengin..Nerden biliyorsun kendi fotosunu koyduğunu...?? Bunlar mı etkiledi yani seni..Yazdıklarından dolayı seni çok küçük sanmıştım ama küçük de değilmişsin..Eğer o adam başka bir kızla profil fotosu koymuşsa,kız da aynı fotoyu koymuşsa anlamak için daha neyi bekliyorsun ki ??? Sadece senin ilgin ve adamın üstüne fazlaca düşmen adamın egosunu okşuyor hepsi bu.....Biraz gururlu ol ve çek kendini....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…