Ne yapmalıyım diye bitirmişsin ya cümleni'' Hiç bişey yapma '':)
Bırak istiyosa o zaten adım atar ve senin için uğraşır
Yalnış anlıcanı bile bile fotograf koyması biraz düşündürücü...
Dediğim gibi hiçbişey yapma kendini geri çek
Buluştuğunuzda herşey netleşir zaten !
sen aradıkca kendını bırsey sanacak beyzade,aman bırak Allah askına askından olsen bıle karsındakını boyle sımartmayacaksın,ıkı erkek kardesım var bıre bır gozlemledıgım sey aradıgında sana donmuyor ya da cok gec donuyorsa ılgılenmıyordur yedege atıyordur,hele hele profıl resmı yaptıgını soyledın ya ,hıc yorumsuz hayatına o kız gırmıs, gırecek ,yada olmazsa o kızla, sana donecek.kısaca demek ıstedıgım yol ver gıtsın .
bence önyargılı düşünmekte haklısın... bence sen kendini geri çek ondan adım bekle hatta ben olsam buluşmazdım bile...
Bir kız erkeğin peşinde koşuyor ise bunun sonu iyi değil , zamane kızlar neden gururlarını ayaklar altına alır anlamadım,?!
Kendini bulunmaz hint kumaşı mı sanıyomuş o arkadaş merak ettim :97:
bu bahsettiklerini yapan bir erkeğin ben en başta kişiliğinden şüphe duyarım bence çokta düzgün kişilikli biri değil gibi seni üzeceği ortada peşinde sürünmeye değecek biri mi sence kişisel fikrim boşuna zamanını sevgini emeğini harcama...
kıvanc tatlıtuğ aynı yani yolda gelip gecen bakıyordu o zaman tanıştıgımızda o derece benzıo ama benı ilglilendırmıo bende hafife alıncak biri degılım yani
bu erkekler hep aynı işte diyicem sanki çok tecrübeliymişim gibi olacak ama..
her çiçekten bal almak istiyorlar, bütün kızlar bunun peşinden koşssun arasın sorsun
yalnız kalınca birisine sarsınlar..
çanta da keklik olmaya niyetin yoksa arayıp sorma sendeki inat, alışkanlık bence sevgi değil..
bırak kendi haline emin ol bursaya dönünce sen aramasan bile o seni arar
Canım hiç uğraşma bence bununla, sen de onun davrandığı gibi davran facebookta sana bir şey yazdığında bie saat sonra cevap ver, mesaj attığında geç cevapla ve ya bir şey yazma, ne olup bittiğini sorduğunda ise yazdıklarını geç görüyorum telefonumu şurda unutmuşum vs de.
Anladığım kadarıyla bu kişi ilgi istiyor, halbuki ilgi istemek biz kızlara mahsustur. Cıks, yok öyle yağma.
Sen bu çocuğu boşver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?