- 21 Ocak 2018
- 8
- 2
- 1
- 38
- Konu Sahibi Muhasebecitazegelin
Önyargılı eltime gerçekten iyi bir niyetle yaklaşmak istiyorum.o kapıları tamamen kapatmış durumda.neyapmam gerekiyor anlamadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 neye önyargılı davranıyorÖnyargılı eltime gerçekten iyi bir niyetle yaklaşmak istiyorum.o kapıları tamamen kapatmış durumda.neyapmam gerekiyor anlamadim
Cilingir cagirÖnyargılı eltime gerçekten iyi bir niyetle yaklaşmak istiyorum.o kapıları tamamen kapatmış durumda.neyapmam gerekiyor anlamadim
Ağlayıp salonu terk etmedi ama eve gelince kapılaea vura vura aglamis eltim .. ne oldu bende bilmiyorum ki benim dugum memlekette oldu kimseyi tanimam etmem öncülük yapmasi gerekirdi bana buyuk olarak ... 10 yıldır evliyim yılda bir kac kez gorurruum numarası bile yok bende ..yakınlaşma gibi bir derdim yok Sadece 2 kardeşim arasının açılmasını istemiyorum.
kıskançlığından düğünümde ağladı zırladı düğünü yarıda bırakıp gitti.dugunum sıradan bir salon düğündü halbuki.