• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önyargılı eltim

Ağlayıp salonu terk etmedi ama eve gelince kapılaea vura vura aglamis eltim .. ne oldu bende bilmiyorum ki benim dugum memlekette oldu kimseyi tanimam etmem öncülük yapmasi gerekirdi bana buyuk olarak ... 10 yıldır evliyim yılda bir kac kez gorurruum numarası bile yok bende ..

Ama hic yakinlasma gibi huyum olmadi ki abimi baskadir . Iki kardeş arasi hic bozulmadı herkez huyunu bilir lafin nereye gideceğini bilmez ama hiç muhattap bile olmam . Memlekete gidince bile bi hoşgeldin demez
Hemen hemen aynı karakterde insanlarmis.

Hemen hemen aynı karakterde insanlarmis.
Aynen benzer olunca yorum yapmak istedim . Hic dert etme zaten zaman nasil davranacağını gösterir bende yillardan beri ne olduğunu cozememdim ki ilk nisanda gormustum oyle husumette olmadi . Yapısı oyle dedim ... hala kiskanir mi evet aile bana duskun saka falan kaldırım ki küçük kaynim görümcelerime uyaririm onun yaninda ciddi olun diye sonra onlara laf çakıyor

Bende elti, kv, görümce, kayin, didisinin sol kaşinda cikan kıl sevdalısı insanlari anlamiyorum.
Kendi cevreniz yokmu? Niye eltiyle kuzu sarmasi olma derdindesiniz?

yakınlaşma gibi bir derdim yok Sadece 2 kardeşim arasının açılmasını istemiyorum.

kıskançlığından düğünümde ağladı zırladı düğünü yarıda bırakıp gitti.dugunum sıradan bir salon düğündü halbuki.
iki kardeşin arası açılmaz merak etme illa siz görüşünce görüşmek zorunda değiller iki kardeş kendi arasında görüşür ne alaka yani ayrıca belki cidden bir sorunu vardı ondan ağladı? Kötü bir şey oldu belki bunu bilemezsin ki belki eşi bir laf dedi zoruna gitti böyle özel şeylerden haberin olmaz ki direk kıskançlık niye diyorsun

zaman verin birbirinize :)

yani komik oluyor elti deyince ama olabilir, ilişkilerin başlarında başka kişilerin de etkisi ile kişiler birbirlerine karşı önyargılı davranabilirler.
zamanla ya iyiye ya kötüye gidecektir zaten. siz özellikle bu süreci hızlandırmak için bir şey yapmayın, yavaş yavaş olsun ne olacaksa, her şekilde en sağlıklısı bu çünkü.

Eltini niye bu kadar önemsiyorsun ki? Tamamen aynı konumda değil misiniz? Hadi kv kp'ye saygı önemli bir şey de elti için kendini yıpratmak saçma bence.

Bende ilk nisan da
Aynen benzer olunca yorum yapmak istedim . Hic dert etme zaten zaman nasil davranacağını gösterir bende yillardan beri ne olduğunu cozememdim ki ilk nisanda gormustum oyle husumette olmadi . Yapısı oyle dedim ... hala kiskanir mi evet aile bana duskun saka falan kaldırım ki küçük kaynim görümcelerime uyaririm onun yaninda ciddi olun diye sonra onlara laf çakıyor
gordum

Bende ilk nisanda gördüm.aldigim iğneyi bile kıskandı.babam yardım etti bize ev aldık.bunu duyunca bankadan 300 milyar kredi çekti ev aldi 3 ay icinde.en sonda düğünde krize girip çekti gitti.4 aydır kayınvalide kayinbaba hiç kimseyle konusmuyor

Valla bizde bı laf vardır peynir gemisi yururde elti gemisi yürümez diye çok kasmayin her zaman mesafe iyidr

Bu kadınlar kulübünde de mıllet Eltisini ne kadaaan takıyor anlamadım ya :) elti kim ki konuşmuyorsa sen de konuşma çokta tın

yakınlaşma gibi bir derdim yok Sadece 2 kardeşim arasının açılmasını istemiyorum.

kıskançlığından düğünümde ağladı zırladı düğünü yarıda bırakıp gitti.dugunum sıradan bir salon düğündü halbuki.
ayh işte yaşamaktan en korktuğum olay çünkü sonrasında boğazına yapışma ihtimalim olabilir:sinirli:

Yani kendi adıma söyleyim eğer birilerine kapıyı kapatmışsam, kafamda bitirmişem o kişinin yakınlaşma çabası, arayıp sormasından rahatsızlık duyarım. O yüzden kapıları kapatmışsa bırak canım zamanla belki aralanır o da tek tarafla zorla olmaz

Bu şekilde ne söylememizi bekliyorsunuz ? Bir cümle yazıp yorum bekliyorsunuz.
Anlatmadan doğru düzgün tavsiye bekliyorsunuz .
Şu konuyu acsaniz biraz daha nasıl olur?

Senle yakinlik kurmak istemeyen kisiyi niye onemseyip illa yakin olmak istiyorsun.

Seni takmayani sen hic takmayacaksin yokmus gibi davranacaksin.
Boyle kiymetli olursun

Back
X