Onyargili insanlardan nefret ediyorum ..

azrammmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
714
39
53
İstanbul
Meraba arkadaslaar bugun size bir derdimi paylasicam kimileriniz belki simdi buda dertmi diceksiniz ama bi aralar iyice canim sikilmaya basladi ben 21 yasindayim 10 aylik evliyim ama minyon tipliyim kim gorse benibu kac yasinda cocuksun niye evlendin die beni azarliyo ben yasimi sooyliyince susuyolar ama biktim artik insanlarin herseye burnunu sokmasindan ozguvenim kalmadi ortamlara giremiyorum hastaneye bile gideiyorum bikere gittigimde kadinlarin arkamdan dedikodu yapmasini izlemistim cunki esimin yaninda bile ole dvraniyolar bode cok sessizim kimseye cevapda veremiyorum biktim artik yasimi gostemem icin ne yapmaliyim 53 kiloyum boyum 1 60 kilo alsam yasimi gosterirmiyim ne yapmaliyim biktim artikk ;((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Boş ver canım ne kafana takıyorsun sen 50 yaşına geldiğinde yine yaşından çok genç göstereceksin,senin dedikodunu yapanlar ise sen genç gösterdiğin için seni kıskanacaklar :) ben de 27 yaşındayım ve hep yaşımdan küçük gösterdiğimi söylüyorlar hatta bazı yerlerde imza durumları olduğu zaman kimliğime bile bakmadan sizin imzanız geçersiz anneniz yada abiniz imzalasın diyorlar abim dedikleride 18 yaşındaki erkek kardeşim.

Bi 5 sene sabret o zaman anliyacaksin ne minyon olmanin nasil güzel oldugunu.

Inanin herkez bnaa cok sannalisin diyo ama artik dayanmiyorum cok kotu bi durum psikolojim bozuldu demek bebegim olsa ne dicekler kimdden peydahladin falan derler heralde yigenimi gezdirirken bu cocuk seninmi aaaa yapiyolarr

Amaaaaaan boşver bende 26 yasindayim banada hangi liseye gidiyorsun falan diyorlar zerre umursamiyorum herkes yaslanirken ben genclesiyorum :)

benımde 15 aylık kızım var..

gören aa ne güzel genç anne olmuşsun dıyor..

yaşım 31 dıyemıyorum

Kilo almak kötü asla alma zaten hamilelikte nasılsa alacaksın benim boyum eşime göre kısa şimdi kızım bana değil eşim gibi manken gibi topuklu giyince bence çok basit şeylere üzülüyorsun sağlıklısın ,gençsin keyfini çıkar hem küçük beden kıyafetler daha ucuz oluyor pek çok avantajın var , kadınlar her konuda dedikodu yapar fazlada alınma memlekette boş insan çok

ama sen zayıf da değilsin ki,gayet normalsin.Mutlaka böyle konuşanlar iridir.Kilo alırsan pişman olursun,ilerde çocuk olunca,yaş ilerleyince zaten şu anki görünümünde olmayacaksın.Küçük göstermek her zaman avantajdır.Ben çok memnunum.

bana da öyle derlerdi zamanında
halbuki 24 yaşındaydım
şimdi de ne genç annesın diyorlar
çocuğum olduğunu öğrendiklerinde şaşırıyorlar yaşım 27
benim hoşuma gidiyor aslında niye takıyorsun ki
bodur tavuk her daim piliç
Kilo almaya çalışma 80 kilo olsan bu sefer büyük gösteriyorsun diyorlar diye dertlenirsin
boşver tadını çıkart

Haklisiniz evet kizlar bu ilerde avantajim olcak ama suan dezavantaj saygi duyulmuyo 14 yasindaki kizlar bana adimla sesleniyo cok sinir bozucu ..

ben de 21 yaşındayım, 155 boyunda ve 40 kiloyuum :) Bir de beni düşün, yüzüm desen çocuk gibi :)
5. sınıf öğrencilerim "öğretmenim benden zayıfsınız, benden kısasınız" diyorlar.

Biriyle tanışıp da yaşımız söylediğimde "ay çok küçük duruyorsun" demiyorlar mı, sinir oluyorum .
Ama ilerde bu avantaja dönüşücek diye takmıyorum kimseyi

ne güzel işte canım ya arkadaşın dedği gibi 5 sene sonra anlıcaksın avantajlı olduğunu :)

Benim boyum kilom iyi ama yuzden kaybediyorum cok masum bi yuzum varmis cok kucuk gorunuyormus allahtan makyaj denilen birsey var :)

ya birde yaşından büyük gösterdiğini düşünsene ne acı. bence çok şanslısın ne güzel . o dedikodunu edenler çekememişler seni.
ben uzun boyluyum hep yaşımdan önce büyüdüm şimdi tam yaşımdayım . ben yaşını göstermeyenlere hep diyorum çok şanslısınz diye. avantaj

Kilo alsan da "kilolu, sisman vs..." derler. Bu sefer buna uzulursun. Bosver takma. Ileride avantaja donusecek minyon olman. :)

Ben de 29 yaşındayım hala barlara girerken kimlik soruyorlar. Boyum da 1.75, boyla kiloyla alakası yok yani. Bi de kilo alıp iyice bozma psikolojini. Ama kusura bakma benim de karşıma senin gibi 20 yaşında evlenmiş biri çıksa ben de derim derdin neydi kızım, niye evlendin bu yaşta diye.

İyi de zayıf da değilmişsin ben 1.63'e 47 kiloyum bana da bi sürü şey söylerler başta umursardım ancak sonra ufak tefek olmaktan zevk almaya başladım :)
İnsanlar şişman olursun laf ederler zayıf minyon olursun yine laf ederler.
İnsanlar heep laf ederler yani.
Boşversene önemli olan sağlıklı olmak.

LG-P710 Tapatalk

Evet 21 yas belki erken ama 14 yasla asla kiyaslanilmaz deilmi beni 14 15 zannediyolar da..

ya tatlim ben de 23 yasindayim 17-18 gosteriyorum. bunun boyla da cok alakasi yok, benim boyum uzun degil ama en yakin arkadasimin boyu uzun ona ragmen ikimize de kimlik sorarlar hep. bizden kucuklere sormuyolar :) ama gercekten de bi sure sonra hosuna gidiyor insanin. ben bu sene sevmeye basladim kucuk gostermeyi.
ama dedigin gibi ciddiye alinmamak sinir bozucu olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…