Onyargili insanlardan nefret ediyorum ..

benim yazacağımı yazmışsınız..zaten 15 yaşında evlenen mi kaldı artık insanlar 20 yaşında evlenmeye erken diyordur....

aman aman.. kilo alma.. yaşım büyük olsun diyede uğraşma... ilerde pişman olabilirsin...

bende minicik tipli biriyim. çocukluğumdan beri hep küçük zannedildim. gıcık oluyordum. ünvden sonra işe başladığımda bile lise öğrencisi stajer çocuk arkadaşlık kurmaya çalıştı düşün artık o kadar minik görünüyorum.... benide lisdede okuyan stajerim sanmış...

şimdi 30 yaşımdayım millet halen küçük sanıyor beni. ve ben halimden memnunum...

bu arada evlenirken kadının biri kuaförde küçücük evlenmişsin yazık sana deye kızmıştı. halbuki 25 yaşımdayım. ben 25 yaşımdayım deyince kadının rengi kırmızı ve mor arasında gezmişti

ama en çok yanımdakilere zor oluyor. aa "ablan mı", aa "annen mi" deyince üzülüyorlar

Son düzenleme:
ciddiye alınmamakla ilgili sorunun varsa o duruşunla ilgili... özgüvenli durursan sana saygı duyarlar... çekinik ezik büzük durursan olmaz. ozaman saygı duyulmazsın...

Valla canim boyunda kilonda ayni ben sadece yasim 1 fazla :)) evli degilim ama..
Kot T-shirt giydim mi en fazla 18 gosteriyorum :))
Benim gorusum su yonde: insanin olgunlugunu fln kiyafetleri saci basi gosteriyor..
Giyinirsin guzel guzel..
Sac gosterir de dedigim oyle hep kuaforden cikmis gibi degil tabi hafif bi masa yaparsin iri iri dalgalar..
Yuzune renk gelsin diye hafif bi makyaj topukluyuda caktin mi ayagina is bitmistir.. :))
Ve daha ilk yorumdu sanirim 5 sene sonra minyonlugun degerini anlicaksin demis arkadas.
Kulak ver kesinlikle buna baskalari 20 yasindayken bile 30 gosteriyor biz 35 olsak bile 25 gostericez..
Hic takma kafana elalemin dedikodusunu o onlarin ayibi..
Ki donup o dedikodunu yapan ninelere teyzelere sorsan bakalim onlar kac yasinda evlenmis 15 mi 16 mi yoksa 17 mi

Bosveeeeeerr guzel seyler dusun esinle mutlulugunuza odaklan ve yasin ilerlesede gelecegin citiri olacagini unutma :)))

Son düzenleme:

Cok kirici oluyosunuz o ne demek tanimadan yargilaman cok yanlis .. severek evlendik allaha sukur hicte pisman degiliz aksine cok mutluyuz massaalah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Niye insanların ne düşündüğünü bu kadar umursuyorsunuz ki? En fazla hakkınıza girdikleri için günahınızı alırlar, gülün geçin.

Kilonuz boyunuza göre ideal. Sırf insanları susturmak için kilo mu alacaksınız?

.

Bekarken kimse yokmu ?
Nisanlanirsin ,dugun nzaman?
Evlenirsin,cocuk nezaman?
Cocuk yaparsin ikinciye onlar karar verir.biri yap der biri yapma:)

Hamile kalirsin karnin kucuk/buyuk
Sutun olmaz emzir gelir
Herkes herseyi konusmaya bayilir onlar senin hayatindan daha iyi bilir hayatina nasil yon verecegini.insanlari susturamazsin o yuzden sen duymayacaksin luzumduz konusmalari

Ben hamileyken rutin kontrol icin kan testine gittigimde kvalidemde yanimdaydi azarlamislar onu ben iceri girince.ufacik kizin parmaginda alyansin ne isi var diye.kvalidem o gelinim diyince dahada kizmislar .yasim 24 tu ozaman:) ben memnunum bu durumdan yasim 31 ama herkes 25 en cok 28 diyorlar:)

amann tek derdin bu olsun. bodur tavuk hep piliç kalırmış. daha ne

Cok kirici oluyosunuz o ne demek tanimadan yargilaman cok yanlis .. severek evlendik allaha sukur hicte pisman degiliz aksine cok mutluyuz massaalah

Kırıcı olacak birşey söylemedim. Burda da çocukluğun kendini göstermiş işte. Kimsenin mutsuz olmasını istemem zaten, allah daha da mutlu etsin.

Üzülecek birşey değil.30 yaşından sonra hoşuna gitmeye başlar:)
Ama haklısın,üstüste gelince sinir bozucu oluyor.

Sana çocuk muamelesi yapanlara "teyze" demeyi dene :)
Neden evlendin diyenlere kısmet teyzecim deyip geçebilirsin.
Küçük görünmek kadar büyük görünmek de cansıkıcıdır:)))

senin gibi olmak için nelerimi vermezdim ..
deli misin sen 50 yasındaykende 17 lik oohh misssss

Ne kilo alması senin aksine boyuna göre kilo vermen gerek o yaşta ne yapacaksın kiloyu:26:
Yapacak pek bi'şey yok zira yaşın küçük zaten, 21 yaşında ne kadar büyük gözükebilirsin ki. Benim arkadaşım 22 yaşında evlendi o da ciddi anlamda 17-18 falan duruyo. Belki makyaj, topuklu, saç rengi vs etkileyebilir.

Bana da hep ayni seyi soylerlerdi. Liseye giderken orta okula gittigimi zannederlerdi. Sinir olurdum. 25 yasimda evlendim. Dugun gunu kuaforde kadinlar bana bakarak konusuyorlardi "18 ya vardir ya yoktur" diye. 27 yasimda dogum yaptim. Cocuk doktoru o gun yeni dogan bebekleri muayene icin gelmisti. Benim icin "bu genc kizin burda ne isi var" demisti. Simdi 30 yasindayim. Hala ayni seyleri duyuyorum. Okumak varken bu yasta evleniyolar bide cocuk yapiyolar diyenler bile cikiyor. Ama arti sinir olmuyorum tam tersi hosuma gidiyor :)

Kilo almakla olacak iş değil bu bence. Bende 153 boyunda 49 kilo ve 23 yaşındayım. Topuklu ve güzel giyinince durumu biraz kurtarıyorum ☺️ spor giyinince ve makyajsiz bende 17 gösteriyormuşum 😒 birde farklı giyinip gözlemle bakalım ne dicekler.. Gerci o zamanda birşey uydururlar, maksat zaten kusur bulmak.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

merhaba
ben de 21 yaşında evlendim
şimdi 24 yaşındayım.
ama görünüşüm 15-16 gibi malesef.
(boyum kısa ve çok zayıfım)
herkes daha sen çocuksun neden evlendin vs.
zannedersin ben çocuk gelinim.
artık bıktım.
bugün iş yerine bi öğrenci geldi, bana sen diye hitap ediyor aynı konumdaki iş arkadaşlarıma siz diyor.
görünüş malesef çok etkiliyor.
ben henüz bir çözüm bulamadım.

Ayy ayni kaderi yasiyoruz caniim bende oyleyim yaa firina giitik gecen kaynanmla kaynanm dediki bu da gelinim burun kivirarak bu kac yasinda dedi bende bagirarak 21 bi sorunmu var dedim ayyy nasil sinir oldumm yyaaa bi da gitcem o firina teyze diye hitap etcem gorsun nasilmis uyuzzz

Kırıcı olacak birşey söylemedim. Burda da çocukluğun kendini göstermiş işte. Kimsenin mutsuz olmasını istemem zaten, allah daha da mutlu etsin.

Kirici oldugun nokta tamda soyle " kizim derdin neydide bu yasta evlendin " bir derdim yoktu demek istedim

Son düzenleme:
Canim k.bakma ben sephoraya yazicaktim sana yazmisim derdin neydi de evlensin falan yazmis yorumlarinz benziyo karistirmisim tekrar ozur dilerim

Senin kafa bi dünya valla. Bana yazıyorsun zaten ha bire. Benden başka sephora var da haberim mi yok. Ayrıca sana demedim ben onu. Senin gibi biri karşıma çıksa derdin neydi diye sorarım dedim. Bunun neresi kırıcı?

Aaa ne oluyo ya kk kafayi yedi karisiklik oluyo kizlar k.bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…