oofff offff

xAyx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
5.277
30
88
Diğer
selam kızlar
burnumu beğenmiyorum yaptırmak istiyorum
ama etrafımdakiler boşver ne gerek var diyor
hatta bunu demeyerek bakışlarıyla hayırdan beter kelimeler türetiyorlar
burnumda eğrilik var ve yandan bakınca iğrenç duruyor
işin kötü tarafı yeni mezun oldum iş güç sahibi değilim onca parayı veremem
hadi para kısmı tamam diyelim yaşadığım şehirdeki drlara güvenmiyorum
zaten plastik cerrah da yok doğru düzgün
ayrıca bünyem dayanır mı onu da bilmiyorum masada bile kalabilirim :9:
bu arada normal hayata ne zaman dönülüyor şu morluklar filan ne zaman geçiyor ya o da ayrı bi sıkıntı
yardım ederseniz çok sevinirim
bu arada konuyu bdvye mi açsam buraya mı karar veremedim
neyse ilgililer halleder sanırım

Oncelikle cnm ssni cok iyi anliyorun cunku bende senin durumundaydim benimde cevremde hic kimse destek vermedi birtek bir kac arkadasim okadar ama hersey ragmen hic umudumu yitirmedim para konusunda kendim calistim herseyi hal etmeye calistim ve benim memlekete hic iyi doktorlar yok diye saniyordum ama aradim bitane buldum cunku diyer sehirlede olmam imkansizdi ve bu sene geldim tr de ameliyat oldum hemde elazig gibi bi yerde suan 20 gunumdeyim bi sorunum yok cok sukur tek sisler var onlarda insallah gecer bakalim yanj egerki olmak istiyorsan sakin umudunu kaybetme kim ne derse desin simdi herkez bana diyor cok guzel olmus iyikide olmusun felan

Oncelikle cnm ssni cok iyi anliyorun cunku bende senin durumundaydim benimde cevremde hic kimse destek vermedi birtek bir kac arkadasim okadar ama hersey ragmen hic umudumu yitirmedim para konusunda kendim calistim herseyi hal etmeye calistim ve benim memlekete hic iyi doktorlar yok diye saniyordum ama aradim bitane buldum cunku diyer sehirlede olmam imkansizdi ve bu sene geldim tr de ameliyat oldum hemde elazig gibi bi yerde suan 20 gunumdeyim bi sorunum yok cok sukur tek sisler var onlarda insallah gecer bakalim yanj egerki olmak istiyorsan sakin umudunu kaybetme kim ne derse desin simdi herkez bana diyor cok guzel olmus iyikide olmusun felan

canım cevapladığın için teşekkür ederim öncelikle
ben de biliyorum yaptırdıktan sonra herkes beğenecek
ama şimdi diretiyorlar..
acaba bi ara gidip büyük bi şehirde yaptırsam ameliyatımı
sonra evime dönsem sorun olur mu ya çok mu kalmak gerekiyor hastanede filan
bide sargılar ne zaman açılıyor morluklar ne zaman düzeliyor canım onu da söyler misin
ameliyat olduktan sonra normal hayatıma dönmem lazım hemen öbür türlüsü yaş :9:

Simdi cnm ben acik konusim herkezin bunseyi cok farklidir ben ilk ameliyat oldugumda 1 gun kaldim hic morluk olmadi cunku ben hastanede hic buzu indirmedim yuzumden ama 3 gun yapmadim hep uyudum yuzum gozum sisti ve morardi zaten sonra buz koydum gecti bir kac gune ve tamponlar burnumdayken yuzum.cok sisti ve benim.agrilarim cok vardi acikcasi bide benimde bunyem.cok zayif hic agriya bile dayanmiyorum elim kucuk kesilse bile panik yapan biriyim dusun sen artik :D tam.normal hayata ben 10 dondum 2 kere alci yapti doktor ve hersey 15 gunde cikti ve iyi oldum yani ben 15 gun sonra tam nornal hayata dondum sargi alci hepsi cikti korkma yani

iyiymiş aslında yaa o kadar dayanabilirim sanırım
beni korkutan tampon..onlar çıkarıldığı zaman da ağrı oluyomuş sanırım
bide gözaltımdaki morluklar kalır da gitmez diye çok korkuyorum :9:
inşallah bi gün yaptırabilirim bende :31:
burnum eskiden bu kadar batmıyordu gözüme

selam kızlar
burnumu beğenmiyorum yaptırmak istiyorum
ama etrafımdakiler boşver ne gerek var diyor
hatta bunu demeyerek bakışlarıyla hayırdan beter kelimeler türetiyorlar
burnumda eğrilik var ve yandan bakınca iğrenç duruyor
işin kötü tarafı yeni mezun oldum iş güç sahibi değilim onca parayı veremem
hadi para kısmı tamam diyelim yaşadığım şehirdeki drlara güvenmiyorum
zaten plastik cerrah da yok doğru düzgün
ayrıca bünyem dayanır mı onu da bilmiyorum masada bile kalabilirim :9:
bu arada normal hayata ne zaman dönülüyor şu morluklar filan ne zaman geçiyor ya o da ayrı bi sıkıntı
yardım ederseniz çok sevinirim
bu arada konuyu bdvye mi açsam buraya mı karar veremedim
neyse ilgililer halleder sanırım

cnm benım ameliyat olmaya karar vermem ve olmam oldu bıttıye geldı .12 yasında burnum kırıldı su an 23 yasındayım nefes almakta zorlanıodum devamlı ama amelıyat olmak istemıodum olmaya karar verdım bır ay sonra oldum .hastaneye nasıl gittiğimi anlamadım benı bı odaya aldılar koluma iğne taktılar ben cok saskındım ameliyat giysilerini giydirdiler yeşil önlük basıma bone sedir getirp beni alıp ameliyat odasına götürdüler .doktorun benım yüzüme bakıp bayılması bi oldu:) ameliyattan çıktığımda odamdaydım ve titriyodum . migdem bulanıodu çok kötü serum taktıkları an kesildi .doktor burnumdan çıkarttıkları kemikleri bir kabın içine koymus bana gösterdi migdem daha da kötü oldu:) o gun hastanede kaldım.amelıyattan çıkınca değilde gece burnum yuzum birbirine girdi çok kötü şişti.gece uyuyamadım yemek zor yedim sıvı seyler yıyosun ztn su,meycesuyu,çorba, gibi pipetle içiosun suyunu.dudakların kuruo devamlı gece boyunca nemlendırıcı elımde kaldı dudaklarım kurudukça surdum .herneyse hastaneden çıktım eve geldım bir hafta o zorlu sürece dayandım .sonra gun gun hersey normale dondu .

Benimkisi zordu ya ameliyathaneyi bile gordum orda vazgectim ama is isten gecti uyandigimda odamdaydim ve 3 kere kaan kustum cok kotuydu ve dudaklarim benim ustu yara oldu sonrada haylen bile cok kuruyor benimde bide birsey sorcam sen suan sert birsey yiyebiliyormusun ? Bayada usuyordum

pardon doktorun yüzüme bakıp bayılması yazmışım (bayıltması):1::1::1:
:9::9: teşekkürler cevap için canım
bakalım olursam nasıl dayanıcam buna

Benimkisi zordu ya ameliyathaneyi bile gordum orda vazgectim ama is isten gecti uyandigimda odamdaydim ve 3 kere kaan kustum cok kotuydu ve dudaklarim benim ustu yara oldu sonrada haylen bile cok kuruyor benimde bide birsey sorcam sen suan sert birsey yiyebiliyormusun ? Bayada usuyordum

bide kan kusma işi var tabi bunu unutmuştum hatırlatman hiç iyi olmadı valla :9:
canım peki ilaç filan alıyor muydun ağrı için

Canim evet ilac veriyorlar sana burun temizlek icin bana bi krem bide bi ilac verdi suyla karistirmam gerekirdi burnuma cekiyordum ama.onu kulanamiyorum korkuyorum keske deniz suyu verseydi sikiyorsun rahat ediyorsun ama benimkisi deyisik cekiyorsun bide agir kesici tabi verdi benim agrilarim gec gidiyordu ekradan baska bi ilac aldim o iyidi yani twk bunda degil normalde biyerim agirse cok zor geciyor agrisi bide doktor bana sabah 8de gel dedi hic birsey yemem ama biraz aksilik oldu ben 4 de girdim ameliyata tabi ondan once dayanamadim acliga yedim birseyler :D ondan kusmus olabilirim ama demedim doktora yedigimi iptal olur diye

iyisi mi ben araştırmalara başlayım
belki iyi bi doktor bulurum
inşallah şartlar da elverir de aklımdakini uygulamaya geçirebilirim
teşekkürler kızlar aklıma takılan bişi olursa yazarım yine:16:

Bencede arastir cnm egerki cok istiyorsan helede aileden destek veriyorlarsa hic kacirma ama.iyi doktorlara bak sen birsey olursa ben cevaplamaya calisicam veya diger arkadaslarda eminim yardim eder iyi geceler

diğer kızlar hiç böyle sıkıntılar anlatmadılar bu sitede burun estetiği olan bir sürü kişiyle konuştum herkes memnun öyle çok zor oldu diyen yok
ben lazerle oldum ağrı sızı uyuşma şişme morarma hissislik kan kusma hiç birşey olmadı acaba burnumda bir değişiklik var mı merak ediyorum :) görünen kısmında yok ama :(

Merabalar arkadasim oncelikle sunu soyleyeyim okuyunca resmen kendi hikayemi buldum orda diyebilirim yani ben de yeni mezunum ve burnumu eskiden b7 kadar takmazdim ama son gunlerde nolduysa aynaya bile bakamaz olmustum konuyu aileme actim birak ailemi hicbir arkafasim bile destek olmadi o sorunlu burnuma cok guzel nei var fln diyolardi(kor musunuz diodum icimden:)) neysee bn kafaya koydum ama sehrimde de iyi bi dr yok yinede sehrmdeki devlet hastanesinn kbbcisiyle goruseim once dedim ailemede bunu cok taktigimi mutsuz oldugumu anlatayim dedim brz yumusadilar ya ameliayta bisy olursa dediler bn de onlara 5 dk sonra yasayacagimizin garantisini verin bn de vazgeceyim fln gbi seyler soledim ikna ettim ama gttiim dr bana hc guven vermedi bn de ztn calismiorum suan icin devlet hastanesi bedava olur cozum die dusunuirdum hazr ikna etmsken bzmkileri ama babsm sagolsun madem bu konuda kararlisin yakin bi sehirdeki drlari arastr die yesil isik yakti:) ben hmn netten buldum randevu ayarladim doktorum sagolsun cok yardimci oldu annmgili pesimde surukledim ve doktorun konusmalari onlari ikna etti fiyatta da yardimci oldu kendisi cok iyi bir plastik cerrah demem o ki ameliayati oldum dun alcimm alindi ve eski burnumu cok begenen ailem biz sana vazgec die soylemiyorduk ama kotuydu be gercekten simdi cok guzel olmussun diyor arkadasim bnce kararli ol ama sakin her hekime guvenme yaptrp kurtuliym die sakin burun bu ince iscilik beceri tecrube vs istio o kadar aciya katlaniyorsun bari sonunda pisman olma;) brz uzun yazdim ama ayni halde oldugumuz icin paylasmak istedim kararli ol gerisi geliyorr;))

:9::9: teşekkürler cevap için canım
bakalım olursam nasıl dayanıcam buna

bide kan kusma işi var tabi bunu unutmuştum hatırlatman hiç iyi olmadı valla :9:
canım peki ilaç filan alıyor muydun ağrı için

ama şunuda soyleyım burnunda bir sorun yoksa ve senı cok mutsuz edecek bır durum yoksa olma derım sana cunku ben hala keşke olmasaydımda o nefes sorununa katlansaydım dedıgım cok oluo . sitedede cok okudum pişman olan cok var eski halini özleyen vs.

Merabalar arkadasim oncelikle sunu soyleyeyim okuyunca resmen kendi hikayemi buldum orda diyebilirim yani ben de yeni mezunum ve burnumu eskiden b7 kadar takmazdim ama son gunlerde nolduysa aynaya bile bakamaz olmustum konuyu aileme actim birak ailemi hicbir arkafasim bile destek olmadi o sorunlu burnuma cok guzel nei var fln diyolardi(kor musunuz diodum icimden:)) neysee bn kafaya koydum ama sehrimde de iyi bi dr yok yinede sehrmdeki devlet hastanesinn kbbcisiyle goruseim once dedim ailemede bunu cok taktigimi mutsuz oldugumu anlatayim dedim brz yumusadilar ya ameliayta bisy olursa dediler bn de onlara 5 dk sonra yasayacagimizin garantisini verin bn de vazgeceyim fln gbi seyler soledim ikna ettim ama gttiim dr bana hc guven vermedi bn de ztn calismiorum suan icin devlet hastanesi bedava olur cozum die dusunuirdum hazr ikna etmsken bzmkileri ama babsm sagolsun madem bu konuda kararlisin yakin bi sehirdeki drlari arastr die yesil isik yakti:) ben hmn netten buldum randevu ayarladim doktorum sagolsun cok yardimci oldu annmgili pesimde surukledim ve doktorun konusmalari onlari ikna etti fiyatta da yardimci oldu kendisi cok iyi bir plastik cerrah demem o ki ameliayati oldum dun alcimm alindi ve eski burnumu cok begenen ailem biz sana vazgec die soylemiyorduk ama kotuydu be gercekten simdi cok guzel olmussun diyor arkadasim bnce kararli ol ama sakin her hekime guvenme yaptrp kurtuliym die sakin burun bu ince iscilik beceri tecrube vs istio o kadar aciya katlaniyorsun bari sonunda pisman olma;) brz uzun yazdim ama ayni halde oldugumuz icin paylasmak istedim kararli ol gerisi geliyorr;))

mrb hangı doktora oldunuz mahsuru yoksa yazarmısınız

iyisi mi ben araştırmalara başlayım
belki iyi bi doktor bulurum
inşallah şartlar da elverir de aklımdakini uygulamaya geçirebilirim
teşekkürler kızlar aklıma takılan bişi olursa yazarım yine:16:

canım DR.TEVFIK SOZEN(KBB UZMANI) hacettepe hastanesı ankara bayagı ıyı oldugunu fıyatınında uygun oldugunu yazıyorlar
bı arastır ıstersen

diğer kızlar hiç böyle sıkıntılar anlatmadılar bu sitede burun estetiği olan bir sürü kişiyle konuştum herkes memnun öyle çok zor oldu diyen yok
ben lazerle oldum ağrı sızı uyuşma şişme morarma hissislik kan kusma hiç birşey olmadı acaba burnumda bir değişiklik var mı merak ediyorum :) görünen kısmında yok ama :(
zamanla oturmuyor mu iyce şekli canım sen yaptıralı ne kadar oldu
bence güzel olmuştur zamanla gözün alışır yaa

çok sevindim yaa inşallah ben de bigün hallederim bu işi
biliyorum yaptırdıktan sonra herkes daha çok beğenecek yeni halimi
aslında önden seviyorum burnumu hoş duruyo ama yandan ıı ııhhh:9:
iyce bi araştırıcam uygun bi zamanda umarım hayalimi gerçekleştiririm

canım DR.TEVFIK SOZEN(KBB UZMANI) hacettepe hastanesı ankara bayagı ıyı oldugunu fıyatınında uygun oldugunu yazıyorlar
bı arastır ıstersen
evet forumda da yaptıran çok Tevfik beye
ben de iyce bi araştırayım bana pek uzak da kalmıyor
Ankara olması iyiymiş..
aslında Emre beye yaptırmayı da çok isterim
arada bakıyorum ona yaptıran arkadaşların burnu çok hoşuma gidiyor

Back
X