hayırlı olsun şimdiden canım.eğer site olsun diosan genelde siteler merkezden uzak oluyor.ama arabanız varsa bence merkezde oturmanıza gerek yok.madem ev alıcaksınız yeni evlerden tercih edin.eski evlerin tamiratı işi bitmiyor bence.orandaki evlere bakabilirsiniz.yıldız tarafına.ama site olsun derseniz çok var .
teşekkür ederim öncelikle.
arabamız var iş yerinin servis sıkıntısı da yok. oran çok pahalı ya ankara pahalı oran daha da kat kat pahalı. merkezde olursa çıkar gezersin bakkalın marketin cafen yakın olur yollarda vaktin geçmez diyorum bir de sessizlik sukunet de iyidir ev güzel olsun ferah olsun diyorum.
çok kararsızım işin açığı
elvankent,sincan eryaman tarafında sitede çok güzel evler var istersen değerlendirebilirsin[sıze=3]
burda yazılanlar gibi şükür bir dert değil. Yaza düğünüm var epey de vaktim var aslında ama evim olsun yavaş yavaş eşyamı alayım döşeyim stresimi azaltayım istiyorum.
2-3 yıldır ankaradayım bilmiyorum ankaranın nerelerinden bakayım hangi semtler iyidir, nasıl bi ev tercih etmeliyim site olsun ama uzak mı olsun yoksa merkezde normal eski evlerden mi olsun bahçeliyi düşündüm bi ara ama çok eski evler. Ne yönde karar vermeliyim ankaranın yerlisi olanlardan öneri bekliyorum. Yaza doğru emlak piyasası yükseliyor deniyor hemen mi almalıyım bekleyim mi?
Bütçemiz maksimum 400 bin bu arada.
önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler:26:[/sıze]
burda yazılanlar gibi şükür bir dert değil. yaza düğünüm var epey de vaktim var aslında ama evim olsun yavaş yavaş eşyamı alayım döşeyim stresimi azaltayım istiyorum.
2-3 yıldır ankaradayım bilmiyorum ankaranın nerelerinden bakayım hangi semtler iyidir, nasıl bi ev tercih etmeliyim site olsun ama uzak mı olsun yoksa merkezde normal eski evlerden mi olsun bahçeliyi düşündüm bi ara ama çok eski evler. ne yönde karar vermeliyim ankaranın yerlisi olanlardan öneri bekliyorum. yaza doğru emlak piyasası yükseliyor deniyor hemen mi almalıyım bekleyim mi?
bütçemiz maksimum 400 bin bu arada.
önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler:26:
işyerin nerdeyse evini dibinden al. arabam var falan deme o trafikte o kadar yoruluyorsunki bütün enerjini alıyor.
Bu da cok doğru. Zamandan kazanmak gibisi yok
kesinlikle evimle işim karşı karşıya, çocuğumu kendim büyüttüm. yorgunluk falan kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?