ooofffff kaynana offfff ben biktim sen bıkmadın miiiiii ?????

Benim eski kv ben evde yokken eşyalarıma, çeyizime ciddi zararlar verirdi farkeder ama sesimi çıkarmazdım çünkü çok çirkefti, bırakın örtsün o gidince kaldırırsınız sonuçta eşyaya verilen bir zarar yok...

Ekmek parasıyla süs püs alma işine takılmaktan konuya odaklanamadim :)) ne gerek var ? Temel ihtiyaçlar alındıktan sonra evlenince hepsi yapılır .neyse :)

Kayınvaliden örttükçe sen kaldır . Onu vazgecirene kadar üşenme ,yap bunu .ayrıca kalp kırmakla ne alakası var ? Orası senin evinse, istediğini yaparsın ,kimse de ses çıkaramaz .olmadı örtülerin üstüne fosforlu kalemlerle örteni örterim yaz :)

Eşin senin fikrini almadan anasını eve getiren, her giydiğine karışan hiçbirşeyini beğenmeyen. Sana şerefsiz diyebilen, dışarı çıktığınızda burnundan getiren adamdı dimi?
Sen hala örtüleri mi dert ediyosun?
Cinnet geçirmenin zamanı geldi de geçiyor bile.

Bir örtü üzerine makale yazıldığını ilk kez görüyorum. Hayatım boyunca duyamayacağım kadar “örtü” yazmışsınız. Bi sakin olup nefes alın valla eşinize de böyle anlatıyorsanız derdinizi o da dinlemez bıkar.

Kayınvalideyle yaşıyorsanız evinizi ayırın.
Beraber yaşamıyorsanız kapının kilidini değiştirin.
Ayrıca o odayı süs olarak tutmazsanız üstünü örtmenin mantıksızlığını anlar.

Bir de tv deki kadınlar için böyle karım olsun borcum olsun diyen...

Valla kv haklı ben bilakis misafir geldiğinde koltuk takımıma örtü seriyorum, çoluğu çocuğu geleni gideni oluyor daha hijyen bence. Kaldır yıka miss gibi.
Sen sevmiyorsun kaldır örtüleri sakla bulamasın :)

Her seferinde daha saçma bir konu olamazdı diyorum.Ama her zaman daha saçması açılıyor.Maksimum saçmalığa sizin ulaştığınızı düşünüyorum şimdilik! Örtü çeken kaynana dehşeti!

Ben kaynanaya degil, ekmek parasından kısılıp alınan ıvır zıvır kelebeklere böceklere, pembiş gelin dekorasyon evi ozentisine dehşete düştüm.

Sizinle yaşasa bile evinin şekline semaline karışma cüretini nereden alıyor, ha yaşamıyorsa ne haddine evime girip değişiklik yapması.. Ornek vereceğim kv dem kendine yeni sehpa takımı almış, eski sehpasini bize yollamış ( deri desenli ucuz bok gibi mobilya yanında hediye diye verilenlerden) eve sokmadan kırıp çöpe attım, sorduğundada aynen söyledim. Odur daha birşey vermez. Sizde toplayın örtüleri basın çöpe, sorduğundada sevmiyorum attım deyin . Bu kadar hayata mudahele bunlar bu hakkı nereden buluyor ya terbiyesiz kadın

Ben anlamiyorm bu kv ler nasi bukdr evinize kdr karisabiliyo

ya çoğu arkadaşım beni yanlış anladı galiba kızlar ben ilk geldiğim de bir tane çöpüm yoktu inanın. eşim ekmek parası verirdi 5 lira diyelim (örnek veriyorum) 3 kira ekmek alırdım 2 lirayı atardım kenara. biriktirirdim esim de haclik verirdi onu da atardım kenara o süs eşyaları satan yerlerden n11 hepsi burada vs yerlerden alırdım asardım güzelce bide biraz sus eşyası seviyorum elimde değil gerçekten. beni yanlış anlamayın lütfen. bu arada kaynanamın eşi vefat edince bizde kalmaya karar vermiş . ama şimdi kızlarına ve eltime gidiyor sanki yazdıkları mi okudu :) :) yorum yapan herkese çok teşekkür ederim allah razı olsun. resim yükleniyor mu acaba evimi sizlerle paylaşmak isterim

Öldü mu

Merak ettim bak dosya yükle var ordan bas yükle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…