Benim eski kv ben evde yokken eşyalarıma, çeyizime ciddi zararlar verirdi farkeder ama sesimi çıkarmazdım çünkü çok çirkefti, bırakın örtsün o gidince kaldırırsınız sonuçta eşyaya verilen bir zarar yok...kizlaarr şuan feci şekilde çıldırmak üzereyim yemin ederim... allahım bu kadin benim imtihanim mi ???? bir türlü anlam veremiyorum şu kadına.. ya 1 hafta annemlerde kaldım kizlar kaynanam olacak kadın evimi cekyatlari mi halıları mi bile sarmış örtü çekmiş heryereeee !!! arkamı ne zaman dönsem bu kadın böyle.. her zaman aynı şeyi yapıyor ya pis kadın olsam tamam diyicem ama evim pırıl pırıl mis gibi civil civil. neler yaptım bu ev için ekmek paramdan kistim o kadar çaba harcadım ki hayal ettiğim evi kurduğum icin. ama bu kadın mahvediyor her bir yere gidişimde. heryere örtü çekiyor kaç kere uyardım anne ben sevmiyorum yaşım daha küçük neden kapatıyorsun guzel evimizi. kadın nuh diyor peygamber demiyor. kizlarne yapacağım ben eşime söyledim o annesinden beter!!!! istemiyorum örtü. kimse örtü sermiyir ki artık kime gitsem salonları mis gibi örtüsüz misafir odası. bende asla kullanmıyorum salonu mu küçük odamız var orda oturuyoruz. salona ne zaman girsem heryer örtülü çıldırıyorum... ne yapmam lazım. kizlar ben örtü sevmiyorum. salonuma çok emekler verdim netten süsler aldım çok zorluklarla yaptım. lambader avize cicekler kelebeklerle donattım evimi. her gelen baka kalıyor vallahi ya... ama bu kadın hep örtme çabasında. örtüleri görsenz çarşafa benziyor aynı. nerden de buluyor anlamadım ki :) tamam eski toprak huy edinmiş. ama sevemiyorum ben örtü napayım elimde değil nolur bir çözüm yolu gösterin. yaşlı kalp kırmak istemiyorum günahşuan gorumcelerm de bizdeler onların yanında söylüyor bide meryem sevmiyor ama ben sererim diye!!! biri çıkıp desin lütfen anlıyoruz seni desin (
Eğer biseye harcama yaptıysam onun suyunu çıkarana kadar kullanma huyum var ben mi çok horum yaAtlanacak bir detay mi Allah askina. Konu sahibi ekmek paramdan kistim yazmis resmen...EKMEK parasindan kismis SÜS almak icin...
Bir de tv deki kadınlar için böyle karım olsun borcum olsun diyen...Eşin senin fikrini almadan anasını eve getiren, her giydiğine karışan hiçbirşeyini beğenmeyen. Sana şerefsiz diyebilen, dışarı çıktığınızda burnundan getiren adamdı dimi?
Sen hala örtüleri mi dert ediyosun?
Cinnet geçirmenin zamanı geldi de geçiyor bile.
Her seferinde daha saçma bir konu olamazdı diyorum.Ama her zaman daha saçması açılıyor.Maksimum saçmalığa sizin ulaştığınızı düşünüyorum şimdilik! Örtü çeken kaynana dehşeti!
Sizinle yaşasa bile evinin şekline semaline karışma cüretini nereden alıyor, ha yaşamıyorsa ne haddine evime girip değişiklik yapması.. Ornek vereceğim kv dem kendine yeni sehpa takımı almış, eski sehpasini bize yollamış ( deri desenli ucuz bok gibi mobilya yanında hediye diye verilenlerden) eve sokmadan kırıp çöpe attım, sorduğundada aynen söyledim. Odur daha birşey vermez. Sizde toplayın örtüleri basın çöpe, sorduğundada sevmiyorum attım deyin . Bu kadar hayata mudahele bunlar bu hakkı nereden buluyor ya terbiyesiz kadınkizlaarr şuan feci şekilde çıldırmak üzereyim yemin ederim... allahım bu kadin benim imtihanim mi ???? bir türlü anlam veremiyorum şu kadına.. ya 1 hafta annemlerde kaldım kizlar kaynanam olacak kadın evimi cekyatlari mi halıları mi bile sarmış örtü çekmiş heryereeee !!! arkamı ne zaman dönsem bu kadın böyle.. her zaman aynı şeyi yapıyor ya pis kadın olsam tamam diyicem ama evim pırıl pırıl mis gibi civil civil. neler yaptım bu ev için ekmek paramdan kistim o kadar çaba harcadım ki hayal ettiğim evi kurduğum icin. ama bu kadın mahvediyor her bir yere gidişimde. heryere örtü çekiyor kaç kere uyardım anne ben sevmiyorum yaşım daha küçük neden kapatıyorsun guzel evimizi. kadın nuh diyor peygamber demiyor. kizlarne yapacağım ben eşime söyledim o annesinden beter!!!! istemiyorum örtü. kimse örtü sermiyir ki artık kime gitsem salonları mis gibi örtüsüz misafir odası. bende asla kullanmıyorum salonu mu küçük odamız var orda oturuyoruz. salona ne zaman girsem heryer örtülü çıldırıyorum... ne yapmam lazım. kizlar ben örtü sevmiyorum. salonuma çok emekler verdim netten süsler aldım çok zorluklarla yaptım. lambader avize cicekler kelebeklerle donattım evimi. her gelen baka kalıyor vallahi ya... ama bu kadın hep örtme çabasında. örtüleri görsenz çarşafa benziyor aynı. nerden de buluyor anlamadım ki :) tamam eski toprak huy edinmiş. ama sevemiyorum ben örtü napayım elimde değil nolur bir çözüm yolu gösterin. yaşlı kalp kırmak istemiyorum günahşuan gorumcelerm de bizdeler onların yanında söylüyor bide meryem sevmiyor ama ben sererim diye!!! biri çıkıp desin lütfen anlıyoruz seni desin (
özür dilerim:)Salonu öyle bir anlattınız ki resmen gözüm kanadı
Öldü muBenim eski kv ben evde yokken eşyalarıma, çeyizime ciddi zararlar verirdi farkeder ama sesimi çıkarmazdım çünkü çok çirkefti, bırakın örtsün o gidince kaldırırsınız sonuçta eşyaya verilen bir zarar yok...
Merak ettim bak dosya yükle var ordan bas yükle :)ya çoğu arkadaşım beni yanlış anladı galiba kızlar ben ilk geldiğim de bir tane çöpüm yoktu inanın. eşim ekmek parası verirdi 5 lira diyelim (örnek veriyorum) 3 kira ekmek alırdım 2 lirayı atardım kenara. biriktirirdim esim de haclik verirdi onu da atardım kenara o süs eşyaları satan yerlerden n11 hepsi burada vs yerlerden alırdım asardım güzelce bide biraz sus eşyası seviyorum elimde değil gerçekten. beni yanlış anlamayın lütfen. bu arada kaynanamın eşi vefat edince bizde kalmaya karar vermiş . ama şimdi kızlarına ve eltime gidiyor sanki yazdıkları mi okudu :) :) yorum yapan herkese çok teşekkür ederim allah razı olsun. resim yükleniyor mu acaba evimi sizlerle paylaşmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?