ooofffff kaynana offfff ben biktim sen bıkmadın miiiiii ?????

Ne gerek var ki o kadar çiçeğe böceğe? Zevk sizin ev sizin tabii de ıncık cıncık temizlemesi, toz alması da zor olur.

Ahaha Allah seni ay güldüğüme bakma bu çok büyük bir günah biliyor musun bir yuvayı bile isteye dağıtmak
Ben de gülüyorum zaten sorun yok şaka bir yana, bir insanın akıl bile edemeyeceği kötülükleri yaptı kendisi o nedenle konu sahibi yanlış anlamasın ama yok eşyama örtü örtüyor falan bunlar sinir bozucu olabilir ama çok da üzerinde durulacak birşey değil kaldırırsın örtüyü olur biter. Manyak kadın benim eşyalarıma keserek, çöpe atarak, kırarak zarar verirdi bunu da bana direkt fiziksel zarar vermek isteyip de veremediği ve bu yüzden bana ait eşyalara zarar vererek kendini tatmin etmek için yaptığını düşünüyorum. Yaptığı kötülüklerin sayısı, türü akılalmaz inanın

Bu ruh hastalarının tedavi edilip salınması lazim.Ikinciye evlendi mi eşiniz şunu merak ediyorum 2. Ye de yapıyor mu

Sen yokken örtüyse ne güzel işte. Toz olmamıştır. İnsanlar uzun bi seyahate çıkarken örter koltukların üstünü filan. Eve gelince kaldır dolaba. Ev senin nasıl olsa bunu sorun etmene değmez bence. Sen varken yapıyorsa sorun olurdu. Bir de bizim evde hep örtülü kedilerimiz var malum tüy filan. Olmasa da desenli örtüler var artık asıl haliymiş gibi duruyor.

Bu ruh hastalarının tedavi edilip salınması lazim.Ikinciye evlendi mi eşiniz şunu merak ediyorum 2. Ye de yapıyor mu
Evet tam bir ruh hastasıydı, boşandığım adam tekrar evlendi mi bilmiyorum ama sanmıyorum da onda öyle anne ve aile olduğu sürece zor.

Her horoz kendi çöplüğünde öter. Ben istemiyosam evde bi iğnenin yeri değişemez. Değiştirenide harbiden pişman ederim. Çirkef olacagım tek konu
Çünkü biz kimsenin evine özeline karışmıyoruz. İstersem koltuklarıma makasla desen verrim be kimee ne...
Ayrıca siz yokken ne işi var.

Niye açıklama gereği duyuyorsunuz para sizini paranız istediginizi alırsınız böyle olduğunuz için kaynanada sizi saf görüyor demekki biraz dişli olmak gerekiyor

biz beraber oturuyoruz bir yere gitsem yada annemlere. hemen başlıyor heryeri örtmeye gerçekten sınır oluyorum ama

Niye açıklama gereği duyuyorsunuz para sizini paranız istediginizi alırsınız böyle olduğunuz için kaynanada sizi saf görüyor demekki biraz dişli olmak gerekiyor
evet ama eşim annesinden de beter. pis birisi olsam tamam diyicem ama evim pırıl pırıl bakarım ederim temizlerim her gün silerim yani gerek yok ki bu kadar kapamalara

Eğer salon çok kullanılmıyorsa, örtmesinde ne beyis var anlamadım. Hiç oturmuyorsanız eğer, kapının ardındaki koltukların nasıl olduğunun önemi yok. Zaten bu tarz durumlarda hele de yaz memleketindeyseniz örtmrniz en mantıklısı çünkü nemlenip tozlanıyor kullanılmayınca yazın. Salonu kullanıyorsanız da, kv siz yokken kirlenmesin istiyordur belki. Belki sizden çekiniyor? Çarşafları toplayıp götürmek zor olmasa gerek, bu kadar yaygara çıkarmak yerine. Herkes bir rüştünü ispatlama peşine düşmüş.
Başka sorun var mı bilmiyorum ama buradaki herkes bir gün kv olacak. Neden bu kv lara bu kadar karşıtlık anlamış değilim. Sizinle yaşıyorsa kadın fikir sahibi olması gerekmez mi sizinle? Bence böyle yapacaksanız ya siz gidin o evden ya da onu gönderin.

Nasıl neden başka sorunların var iken örtüleri dert etmen büyük problem onu da geçtim yani misafirin gelene kdr örtülü ne kalsa ne olur sanki çok büyük dert gbi ben yokken yapmış etmiş ben sevmiyorum da
Misafirin geldiğinde anne misafirim geleceği zaman kaldıralım böyle istemiyorum dersin olur biter

O kdr fevri sin ki başka sorunlarını kapatmak için buna yükleniyorsun resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…