Ahaha Allah seni ay güldüğüme bakma bu çok büyük bir günah biliyor musun bir yuvayı bile isteye dağıtmakHayır sayesinde oğlundan boşandım
Bir de tv deki kadınlar için böyle karım olsun borcum olsun diyen...
Ben de gülüyorum zaten sorun yokAhaha Allah seni ay güldüğüme bakma bu çok büyük bir günah biliyor musun bir yuvayı bile isteye dağıtmak
Bu ruh hastalarının tedavi edilip salınması lazim.Ikinciye evlendi mi eşiniz şunu merak ediyorum 2. Ye de yapıyor muBen de gülüyorum zaten sorun yokşaka bir yana, bir insanın akıl bile edemeyeceği kötülükleri yaptı kendisi o nedenle konu sahibi yanlış anlamasın ama yok eşyama örtü örtüyor falan bunlar sinir bozucu olabilir ama çok da üzerinde durulacak birşey değil kaldırırsın örtüyü olur biter. Manyak kadın benim eşyalarıma keserek, çöpe atarak, kırarak zarar verirdi bunu da bana direkt fiziksel zarar vermek isteyip de veremediği ve bu yüzden bana ait eşyalara zarar vererek kendini tatmin etmek için yaptığını düşünüyorum. Yaptığı kötülüklerin sayısı, türü akılalmaz inanın
Evet tam bir ruh hastasıydı, boşandığım adam tekrar evlendi mi bilmiyorum ama sanmıyorum da onda öyle anne ve aile olduğu sürece zor.Bu ruh hastalarının tedavi edilip salınması lazim.Ikinciye evlendi mi eşiniz şunu merak ediyorum 2. Ye de yapıyor mu
Niye açıklama gereği duyuyorsunuz para sizini paranız istediginizi alırsınız böyle olduğunuz için kaynanada sizi saf görüyor demekki biraz dişli olmak gerekiyorya çoğu arkadaşım beni yanlış anladı galiba kızlar ben ilk geldiğim de bir tane çöpüm yoktu inanın. eşim ekmek parası verirdi 5 lira diyelim (örnek veriyorum) 3 kira ekmek alırdım 2 lirayı atardım kenara. biriktirirdim esim de haclik verirdi onu da atardım kenara o süs eşyaları satan yerlerden n11 hepsi burada vs yerlerden alırdım asardım güzelce bide biraz sus eşyası seviyorum elimde değil gerçekten. beni yanlış anlamayın lütfen. bu arada kaynanamın eşi vefat edince bizde kalmaya karar vermiş . ama şimdi kızlarına ve eltime gidiyor sanki yazdıkları mi okudu :) :) yorum yapan herkese çok teşekkür ederim allah razı olsun. resim yükleniyor mu acaba evimi sizlerle paylaşmak isterim
biz beraber oturuyoruz bir yere gitsem yada annemlere. hemen başlıyor heryeri örtmeye gerçekten sınır oluyorum amaHer horoz kendi çöplüğünde öter. Ben istemiyosam evde bi iğnenin yeri değişemez. Değiştirenide harbiden pişman ederim. Çirkef olacagım tek konu
Çünkü biz kimsenin evine özeline karışmıyoruz. İstersem koltuklarıma makasla desen verrim be kimee ne...
Ayrıca siz yokken ne işi var.
evet ama eşim annesinden de beter. pis birisi olsam tamam diyicem ama evim pırıl pırıl bakarım ederim temizlerim her gün silerim yani gerek yok ki bu kadar kapamalaraNiye açıklama gereği duyuyorsunuz para sizini paranız istediginizi alırsınız böyle olduğunuz için kaynanada sizi saf görüyor demekki biraz dişli olmak gerekiyor
Bogazdan kisip salona sus almak?
Boyle boyle deliriyor bu insanlar,sonra da ortu fazla geliyor. Bir de kaynanaya sormak lazim[/QUOT keşke sorsan
nedenProblem sende bnce
gerçekten denedim ama hata veriyorAy nolur fotoğraf yükleyin çok merak ettim
en iyisini yapmışsınız :) bidaha ağrımaz başınızı agrıtmayın derim :)Hayır sayesinde oğlundan boşandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?