kızlaaarrr ben geldim :) zar zor yazıyorum şuan size.ağrım çok fazla.baştan kısaca bi özet geçeyim :)cumartesi günü saat 15:00 de ameliyata girdim.17:00 de çıktım. ameliyatım başarılı geçti çok şükür ama çok ağrılı. bende göğüs dokusu yok denecek kadar azdı.doktorum zühtü bey 300 cc mentor silikon kullanmış.dual plane yöntemi. ankarada oldum ameliyatımı.ankara dışında oturuyorum ama ertesi gün zor da olsa evime gelebildim ağrı kesici ve bulantı önleyici iğneler sayesinde.çünkü en korktuğum şey kusmaktı ve çok şükür başıma gelmedi.annem sağolsun en büyük desteğim.bugün yemeğimi kendim yiyebildim ama tuvalete hala annemle gidiyorum.kollarımı tam anlamıyla kullanamıyorum.gerginliğimde çok fazla çatlak oluşmasından korkarak ozon yağı sürüyorum sürekli. ama günden güne iyileşiyorum tabii.bol bol su tüketiyorum ödemleri biran önce atabilmek için.çok acı çektim hala da çekiyorum ama değer mi derseniz kesnlikle değer.ağrılarım tamamen geçmese de değdiğine eminim.elimi göğsüme koyduğumda avcumun içi doluyor artık :)) sık sık yokluyorum.canım yansa da yattığım yerden kafamı kaldırıp bakıyorum onlara :))) kendimi iyi hissettikçe yazıcam sizlere.bu anı hep iple çekmiştim.burdaki arkadaşlardan çok detsek gördüm ve ben de tecrübelerimi paylaşabilmeyi çok istemiştim:)) ben zor kısamı atlattım darısı tüm isteyenlerin başına :))) öpüyorum hepiniziiiiii