Ameliyat olan var mi bu doktora,sonucundan memnun olan varsa bende onla görusecegim.Acaba ne kadar fiyat verdi
ben kendisine vaser hi def yaptırdım çok tavsiye ederim zaten annem kendisine karın germe yaptırmıştı sonucu baya iyiydi direk ona gittim o yüzden ben sonuçtan çok memnunum sadece bacaklarımda hala biraz ödem var oda gidecek inş ameliyat sonrası yememe hafif dikkat ettim 76 ile girdim şu an 66 yım acayip mutluyum ne istersem sorabilirsin bana canım lipo ile doktorla ilgili 2 haftadan sonra ağrı sızı bişey pek kalmıyor bide ben tüm vücut yaptım baya zordu yani ama iyi ki iyiki yaptım vaser bir nimetAmeliyat olan var mi bu doktora,sonucundan memnun olan varsa bende onla görusecegim.Acaba ne kadar fiyat verdi size?
ben kendisine vaser hi def yaptırdım çok tavsiye ederim zaten annem kendisine karın germe yaptırmıştı sonucu baya iyiydi direk ona gittim o yüzden ben sonuçtan çok memnunum sadece bacaklarımda hala biraz ödem var oda gidecek inş ameliyat sonrası yememe hafif dikkat ettim 76 ile girdim şu an 66 yım acayip mutluyum ne istersem sorabilirsin bana canım lipo ile doktorla ilgili 2 haftadan sonra ağrı sızı bişey pek kalmıyor bide ben tüm vücut yaptım baya zordu yani ama iyi ki iyiki yaptım vaser bir nimetBu doktora hi def yaptırmak istiyorum fikri olan ya da alternatif bir doktor önerir misiniz?herkes baska baska doktor söylüyor o kadar doktor var ki aklım karıstı:)
ben tüm vücut 12 bin tl ye yaptım mirza Fırat beyde bacak içi diz basen bel sırt ve karın hepsini tek seferde yaptım 8 litre yağ alındı benden biraz kilom fazlaydı çünküAmeliyat olan var mi bu doktora,sonucundan memnun olan varsa bende onla görusecegim.Acaba ne kadar fiyat verdi size?
Bende dalgalanma söz konusu olmadı açıkcası sadece karnımda bazı yerler sertti ödemden dolayı onlarında çoğu geçti tam düzelmesi için 2-3 ay arası gerekiyormuş en başta korktum böyle kalırmı diye çok şükür geçiciymiş çoğu sertlik geçti foto için bi buçuk ayım doldu 2 ayın bitmesini bekliyorum zaten mirza bey sayfasında paylaşacak bende sana özelden atarım canımAcaba herhangi bir dalgalan ma falan söz kinusu mu? Ve oncesi ,sonrasi fotograf yollayabilir misin canim?
ben de yaptirmak istiyorum 10 kilo fazlam var bcaklarda ozellikle.tavsiye ediyor musunuz?incelme oluyor mu belirgin olarak?yoksa siz diyetle filan mi verdinizBende dalgalanma söz konusu olmadı açıkcası sadece karnımda bazı yerler sertti ödemden dolayı onlarında çoğu geçti tam düzelmesi için 2-3 ay arası gerekiyormuş en başta korktum böyle kalırmı diye çok şükür geçiciymiş çoğu sertlik geçti foto için bi buçuk ayım doldu 2 ayın bitmesini bekliyorum zaten mirza bey sayfasında paylaşacak bende sana özelden atarım canım
Özel bi kliniği varSuan devlette mi yoksa ozel bir klinik mi acmis?
Suan devlette mi yoksa ozel bir klinik mi acmis?
Tabi ki baya fark oluyor şu an hala biraz ödem var onlarda geçerse süper olacak 42 den 38 im şu an beden olarak ben iç bacaktan çok şikayetçiydim bunu belirttim sürtünme vs. Mirza beyde orda yoğunlaştı baya yağ aldı ordanben de yaptirmak istiyorum 10 kilo fazlam var bcaklarda ozellikle.tavsiye ediyor musunuz?incelme oluyor mu belirgin olarak?yoksa siz diyetle filan mi verdiniz
Ben bi kaç doktorada sordum bana mı denk geldi bilmiyorum ama fiyatlar çoktu mirza Fırat beyin çok makuldü fiyatıFiyatlari degismistir o zaman cok?
Tmm canım tabi kiTesekkur ederim.resimlerini bekliyorum ona gore son kararimi verecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?