Op. Dok mirza fırat Lipocastion

Bana da gönderebilir misiniz rica etsem
Tabi ki bu hafta kontrole gidicem mirZa Fırat beye fotolarım çekilecek paylaşım için buraya link koyacam bi kaç güne isteyen herkes bakabilir çünkü insan bi öncesi sonrası görmek istiyor hemde çok karar vermede çok önemli. Öncesi fotolarıma bakmaya Daha cesaret edemedim

Merhaba sayfalarca liposactuon hikayesi okudum memnun olan neredeyse gormedim sonrasinda dalgalanma olmus hep.ben cok kucuk bir bolgeden yag aldirmak istiyorum resimde ekleyeyim.az alinacak yine agri sizi cok olur mu?

Eklentiler

• 20170723_171311.webp
    5 KB · Görüntüleme: 608
Merhaba sayfalarca liposactuon hikayesi okudum memnun olan neredeyse gormedim sonrasinda dalgalanma olmus hep.ben cok kucuk bir bolgeden yag aldirmak istiyorum resimde ekleyeyim.az alinacak yine agri sizi cok olur mu?
yok canım küçük bi bölge bu ağrısı sızısı pek rahatsız etmez bi iki gününü alır bende yaptım o bölgeyi hiç dalgalanma Yok sadece ödemin sertliği vardı onunda yarısı geçti yarısı kaldı iki ayın sonuna tam iyi olur diye düşünüyorum bi ayım doldu benim

Iyi oldum diye yazana rastlamadim da hic baska yontem mi arastirsam diyordum.bu dusuk belli pantolonlardan oldu resmen iz gibi o bolge.tesekkurler

Iyi oldum diye yazana rastlamadim da hic baska yontem mi arastirsam diyordum.bu dusuk belli pantolonlardan oldu resmen iz gibi o bolge.tesekkurler
Yok valla bence en iyisi vaser lipo ben çok araştırdım

Tabi ödem var hala 3 aya kadar bitiyor çoğu gitti azı kaldı inş

bence cok iyi olmus.karin cevresinde basarili oluyor da ben bacaklari merak ediyorum.genelde bacak liposuction yaptiranlar memnun degil

bence cok iyi olmus.karin cevresinde basarili oluyor da ben bacaklari merak ediyorum.genelde bacak liposuction yaptiranlar memnun degil
Yok benim bacaklarda çok iyi oldu çok şükür foto atarım ben zaten en çok onun için yapmıştım basen iç bacak doktorumada söyledim oraya yoğunlaştı baya uğraştı şekil bozukluğu olmasın diye çok güzel oldu ben çok memnunum

Doktorunuz kimdi bir de fiyat ogrenebilir miyim?

Sonradan kilo aldiginda ayni yerlerde yaglanma olmuyor mu sekilsiz bir sekilde?sonucta butun yag hucrelerini cekmiyor diye biliyorum.

yaaa cok sevindim fotograf paylasmaniz mumkun mu acaba cok rica ediyorum

Sonradan kilo aldiginda ayni yerlerde yaglanma olmuyor mu sekilsiz bir sekilde?sonucta butun yag hucrelerini cekmiyor diye biliyorum.
Benim şu an bi şekil bozukluğum yok kilo alınca ne olur bilemem canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…