Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

benim yuzun zaten yuvarlak ve cökük duruyor, simdi dahada cok cökerse.. haha deprem olmus gibi naparim, ama fazla düsünmicem böyle seyleri, sadece iyi seyler düsüncem yoksa korkumdan ameliyat olamam benakannehir

:)) bu öyle tahmin ettiginiz gibi iceri dogru bi cökme degil ya, burdan nasıl tarif edilir onuda bulamadım ama korkmayın, sadece sizin farkedebileceginiz bi görüntü oluyo. dogal yaslanma sürecini bikac sene öne aldı sadece. egri bügrü, garip, anormal bi görüntü yok yani :) acıkcası o dönem maddi imkanım ve emre beyden haberim olsaydı ve bu yanak olayınıda yasayacagımı bilseydim yinede olurdum.

Dur daha pozitif bir mesaj yazayım. Bir de demek istiyorum ki "ben 6 ay-9 ay bekleyeceğim sanarken çok daha çabuk iyileşmiştim, 4 ayda neredeyse tüm ödem inmişti. Yanaklarım süper olmuştu, yüz hatlarım ve gülümsemem de 5-6 ayda düzelmişti" Gerçekçi olayım tabii abartmadan yazdım :)

Dur daha pozitif bir mesaj yazayım. Bir de demek istiyorum ki "ben 6 ay-9 ay bekleyeceğim sanarken çok daha çabuk iyileşmiştim, 4 ayda neredeyse tüm ödem inmişti. Yanaklarım süper olmuştu, yüz hatlarım ve gülümsemem de 5-6 ayda düzelmişti" Gerçekçi olayım tabii abartmadan yazdım :)

Cok iyi canim, insallah bizim de öyle olur. Bu arada ödem ne demek kizlar:utangac:

Yaa diyorlar ya, eskiden alçı ağırdı, tamponlar çok farklıydı, şimdikiler çok şanslı diye, ben de torunlarıma "şimdikiler çok şanslı, bizim zamanımızda biz ödem geçsin diye 6-12 ay beklerdik. Bizim zamanımızda o teknik/alet/ilaç yoktu, ya geçmezse diye aylarca tedirgin olurduk" demek istiyorum :)

offf 12 ay deme 6 aya nasıl dsayanacağım onu bile bilmiyorum

peki kizlar burun delikleri buyutulebilio mu bilginiz var mi?fazla kucuk gittikcede kuculuo:S

Benım kızkardesım emre beye revızyon amelıyatı oldu ve sonuc cok güzel.tekrar amelıyat olacagım dedıgınde aptal oldugunu söylemıstım ona bu kezde yıne hüsran olursa sonuc sasmasın ama öyle olmadı.havaalanından aldıgımda onu burnu sargılı oldugu halde cok güzel duruyordu.
Ben daha önce ıkı kez amelıyat oldum ve artık bende amelıyat olmayı düsünüyorum cünkü kızkardesımın burnunu gördükce hıcbırseyın ımkansız olmadıgını düsünüyorum ve emre beyın gercekten revızyonda cok ıyı bır doktor oldugu bır gercek nede olsa su an evın ıcınde onun yaptıgı daha önce ıkı kez amelıyat olmus bır burun dolasıyor ve öncekı sonrakı halını canlı gören bırıyım :-)

slm ben de revizyon olmak istiyorum ama çok kararsızım ve çok kötüyüm bana yardımcı olar mısnız? emre ilhan iyi mi bilimyorum revizyonda ama gerçekten resmen bunalımdayım

mutlu valla aynanın önünden ayrılmıyor artık. :-) emınım cok zor amelıyattır ve doktorlar baya ugrasması gerekıyor ama emre bey gıbı bır doktor ıcın böyle burunlar artık emınım hıcte zor gelmıyordur.

Bişey sorcam kıkırdaktan alınca iz kalıyo mu merak ettim. bi de kıkırdak burna oturuyo mu? nasıl oluyo. benimki nefes problemi de var ne yapcam bana yardımcı olun

Bişey sorcam kıkırdaktan alınca iz kalıyo mu merak ettim. bi de kıkırdak burna oturuyo mu? nasıl oluyo. benimki nefes problemi de var ne yapcam bana yardımcı olun

kulakta kalmiyor ama kaburga bilmiyorum ama cevoo söylemisti galiba kalmadigini. kikirdak burunla bir oluyor. farkina varilmiyor tabiki iyi yapildigi sürece. benim arkadasim almanyada ameliyat oldu kikirdak eklediler ve kikirdak resmen belli oluyor.

Back
X