Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

resimlerin altına yorum yapamadıım için burdan yazıorum arkadaşlar, yorumlar için çok teşekkürler :) yeni ameliyat olanların hepsi teker teker birbirinden güzel ya...Herkes kendine giden, çok güzel burunlara sahip olmuş... Ne kadar şanslıyız, bu forum sayesinde çok iyi bi doktora ameliyat olmuş olduk.

Son düzenleme:
kızlaaar babamı razı ettim en kısa zamanda gidiyorum inşallah ameliyata uaaaaaaaaaa çok heyecanlıyım =)

teşekkür ederimmm NelaDora =) ya ben çenemi de törpületmek istiyorum Emre beyin yaptığı birsürü burun gördüm ama hiç çene görmedim o kafama takılıyor sadece inş istediğim gibi olurr =)

Bende istiyorum ikisi bi arada olsun, olmuşken. Eğer görürsen fikirlerini burayada yazarsın.

Arkadaşlar emre beyin revizyon ücreti ne kadar biliyor musunuz?
Arkadaşım rev olmayı düşünüyor ama fiyat konusunda bilgimiz yok , kaç gündür onu konuşuyoruz kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
2.revizyonu 7.500, 3.revizyon olarak değişiyor ama onun fiyatını bilmiyorum..

7500 MÜÜÜÜÜÜÜ akannehir akannehir akannehir akannehir hani 6500 dü ya 7500 benim 1- 1,5 sene sonraki olabilecek fiyat beklentimdi. simdidn 7500 olduysa ben revizyonu unutayım bi 3-5 sene :a015:

7500 MÜÜÜÜÜÜÜ akannehir akannehir akannehir akannehir hani 6500 dü ya 7500 benim 1- 1,5 sene sonraki olabilecek fiyat beklentimdi. simdidn 7500 olduysa ben revizyonu unutayım bi 3-5 sene :a015:

Aslinda fiyatlar cok ama avrupada dahada pahali ve doktorlar cok kötü.. yani ona bakilirsa yinede iyiyasakkelime

Aslinda fiyatlar cok ama avrupada dahada pahali ve doktorlar cok kötü.. yani ona bakilirsa yinede iyiyasakkelime

avrupa daha pahalı ama kisilerin gelir düzeyide ona göre. türkiye sartlarında ise, iyi doktorlardan iyi imkanlardan faydalanmak sadece parası olanın hakkı malesef. kimse yanlıs anlamasın lütfen, emre bey yaptıgı isin karsılıgını alıyo, fazlasını bile hakediyo ama imkanı olmayanlardan biri olarak benim icin üzücü bi haberdi simdiden 7500 olması.

kızlar ben ilk ameliyatı 4500 2. yi 5500 3. yü 6500 diye biliyorum,ama ilk ameliyat 5000 lira olduysa diğerleri de 500 farketmiştir,7500 belki 4. ameliyat falandır.

Back
X