birde hastnade toplam ne kadar yatıcam.. ameliyattan sonra 1 gün herkesi yatırıyolar mıhande melek ameliyat öncesinden buz torbamı filan hazır ediyim mi? önreceğiniz bişeler var mı? ilaç harici şişlikler için yapmam gereken bişey falan? birde tam olarak ne kadar süre yatmam lazım,dinlenmem.. 10 gün sonra rahat rahat gezip dolanabılırmıyım
burun derisinin kalın oluşu nasıl anlaşılıyor son zamanlarda şişlik ve asimetrik yakınmalara çokça rastlıyorum emrebeyin hastalarında diğer forumları da takip edityorum soru işaretleri oluştu kafamda 6 ay sonra mi normale dönecek 2 3 ayında normale dönen hastalar var emre beyin hastalarında yok mu
Kızlar ya benim bibuçuk ayı geçti ancak gözlerimin altına bi morluk çöktü.. Ameliyat sonrası morluklar gibi de değil böyle çok fazla değil ve sağ tarafta oluştu sadeceee
ben avusturyadan gelcem ameliyata, 1-2 hafta istirahat etmek yeterli degilmi acaba? cünkü alis verisede gitmek istiyorum :)
kızlar yarın son gorüşmem var ve çarşamba günü ameliyatım.:26:
Bence bir an önce arayın ve randevu alın Burcu Hanım sizi bilgilendiricektir,ne zaman olucagınız konusunda ben bir yorumda bulunamam ama yogun bir çalışma içinde oldugunu biliyorum.3 hafta iyileşmek için süper bir zaman şiş olucagınzı sanmıyorum fakat her bünyede bir degildir bunuda belirtmek isterim.
ne kadar sürede ameliyat için gün aldın muayeneden sonra ne kadar sonraya ameliyat randevu su
veriyor
ıyı geceler kızlar. Ya ben heyecandan arrtık uyuyamıyorum. Ruyamda burun goruyorum hep.:18: carsamba amelıyatım acaba yanıma ne alsam. Ne lazım olur kıyafet olarak yıyecek olarak ne bılım baska her turlu sey. Yazarsanız sevınırım. Varya bır amelıyat olayım her hafta resım koyacagım buraya. Ayrıca burada resım koyup bızlere arastırmamızda yol gosteren arkadaslarımıza tsk edıyorrum. Amelıyat gunu kac kısı gıttınız. Benım aılemden 5 6 kısı gelmek ıstıyoda.
ıyı geceler kızlar. Ya ben heyecandan arrtık uyuyamıyorum. Ruyamda burun goruyorum hep.:18: carsamba amelıyatım acaba yanıma ne alsam. Ne lazım olur kıyafet olarak yıyecek olarak ne bılım baska her turlu sey. Yazarsanız sevınırım. Varya bır amelıyat olayım her hafta resım koyacagım buraya. Ayrıca burada resım koyup bızlere arastırmamızda yol gosteren arkadaslarımıza tsk edıyorrum. Amelıyat gunu kac kısı gıttınız. Benım aılemden 5 6 kısı gelmek ıstıyoda.
merhaba sembur
size bir şey danışmak istiyorum doktoruna nasıl karar verdin kadınlar kulübündeki tecrübelerden mi yararlandın yoksa birisi mi önerdi forumlardaki fanatik yorumlara rastladığımda treddüte düşü yorum burnum eğri ama olsun eskisine göre iyi bu tuhaf bir yorum oluyor ameliyat olutorsanız eskisinden de iyi olmali şimdide iyi olmali yanilıyor muyum
sembur bizde sarılalım sıkı sıkı olmuşuz resmenteletabiler gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?