ne güzel ya ben de 1 yılımı doldursam...
benim de bugün 2. ay kontrolüm vardı, ben de kendimi bişy sanıyorum 2 ayı doldurdum diye
emre beyde yaptiriyorsanizz hic korkmaniza gerek yok cünkü tipa tip ayni o burnu yapiyor hatta dahada güzeli oluyor. Yeterki daha dogrusu önemli olan gercekten istediginiz burnu ona anlatmak ucundan tut burun deliklere kadar eger istediginizi anlatirsaniz daha iyi olur. Zaten emre bey söylüyorda daha dogrusu yardimcida oluyor ne size yakisir böyle olmasin söyle olsun dedigi zaman buna biraz olsada kullak verin.
Bununla ilgili birşey sormak istiyorum,
emre bey ameliyattan hemen önce mi görüşüyor burunlu ilgili konuşmak için? yani ameliyat yapacağı herkese tasarım mı yapıyor? nasıl aklında kalıyor söylenenler?
Mesela benim görüşmem mayısta ama ameliyatım temmuzda !!
bana doktor 2 gün önce Email yazdi 8500 dedi revizyon icin
ama burnun durumuna göre degise biliyomus
senin burnun ama 1 yillik buruna benziyo zaten :) cok güzel oturmus
senin kacinci revizyon olacak canim?
Tugce bende seni bastan beri hatirliyorum nasil cabuk gecti zaman dimi? :)) canim cok sagol. Sende artik tarih ayarla git emre beye yaptir kurtul :) hersey seninde gonlunce olsun. Fazla bekleme bak fiyatlar artiyormus :))
İnşallah ameliyatın çok güzel, sonrası da çok kolay geçer ve burnun çok güzel ve sağlıklı olur canım. Dualarım seninle.
emre beyde yaptiriyorsanizz hic korkmaniza gerek yok cünkü tipa tip ayni o burnu yapiyor hatta dahada güzeli oluyor. Yeterki daha dogrusu önemli olan gercekten istediginiz burnu ona anlatmak ucundan tut burun deliklere kadar eger istediginizi anlatirsaniz daha iyi olur. Zaten emre bey söylüyorda daha dogrusu yardimcida oluyor ne size yakisir böyle olmasin söyle olsun dedigi zaman buna biraz olsada kullak verin.
Bununla ilgili birşey sormak istiyorum,
emre bey ameliyattan hemen önce mi görüşüyor burunlu ilgili konuşmak için? yani ameliyat yapacağı herkese tasarım mı yapıyor? nasıl aklında kalıyor söylenenler?
Mesela benim görüşmem mayısta ama ameliyatım temmuzda !!
Bu yazıyı albümdeki resmine yazmıştım ama şuraya alıyımda herkes okusun,
Tek kelimeyle harika olmuş zaten benim favorim di senin burnun daha 9 günlük resimlerini gördüğümde anladım çok güzel olacağını tam benim istediğim gibi senin resmini göstermek istiyorum emre beye böyle bir burun istiyorum diye..
Ayrıcada sanada çok yakışmış resmen tipin değişmiş güzelliğine güzellik katmış ellerine sağlık emre beyin.
Böyle fotoları görmek biz ameliyat olmak için zaman sayan insanlar için ne kadar güzel bir motivasyon anlatamam resimlerini paylaştığın için teşekkürler.
albümüme foto ekledim merak eden arkadaşlar için.çok kötü görünüyorum ama ameliyat olmak isteyen arkadaşları anladığım için birkaç tane ekleyeyim diye düşündüm.hem bana biraz moral verirsiniz belki.masum yalanların kime zararı olmuşki:)))
kızzlar merhabaa tekrar.. yarın tam 8 ay dile kolay:) yeni ameliyat olan arkadaslara çok geçmiş olsun inanın zaman o kadar çabuk geçiyo ki..
Yepyeni resimler ekledim fikir edinmek isteyenler için bakın bakalım :) kalın sağlıcakla görüşmek üzere..
Remziye evet Emre Bey benide aradi bende frankfurtanim cünkü... Sansliyiz...
canım çok doğal bir burnun var çok yakışmış
ben doğan bi burun istiyodum ucu sivri olmasın diye söyledim kaç defa doktora oda sen bana bırak ben yüzüne yakışan burunu yapıcam dedi. ama ameliyat sonunda benim taleplerimle hiç uyuşmayan bi burun çıktı meydana.uzun ve aşırı sivri
ameliyatımı da boğaziçi estetikten ismail bey yaptı tanıyomusunuz bilmiyorum. kk da hiç onun hakkında bilgi yok.keşke ameliyattan önce üye olsaymışım buraya daha bilinçli hareket ederdim ozaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?