Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

evet bende merak ettim nasil aklinda kaliyor diye :)

Tugce bende seni bastan beri hatirliyorum nasil cabuk gecti zaman dimi? :)) canim cok sagol. Sende artik tarih ayarla git emre beye yaptir kurtul :) hersey seninde gonlunce olsun. Fazla bekleme bak fiyatlar artiyormus :))

Evet canim cok haklisin. Artik bende tarih alip bir an once yaptirmam lazim :) Cok az kaldi :) Insallah bende sonuctan cok mutlu olurum.

Arkadaşlar ben 12 Nisan'da Emre beye ameliyat oldum. Bu gün 10.gün ve ben işe başladım. Emre bey tasarımı şöyle yapıyor. Sizinle üç-dört kere görüşüyor. En son tasarım görüşmesinde size özel dosya hazırlıyor. O dosyada yapılması gerekenler ve sizin isteklerinizle ilgili detaylı notlar alıyor. Kişiye özel çalışma yapmış oluyor. Siz yeterki o aşamada ne istediğinizi doğru bir şekilde dr. anlatın. Ben kısa sürede forumdaki bilgileri değerlendirip karar verdim ve çok doğru bir karar verdiğim için Allaha şükür mutluyum.

albümüme foto ekledim merak eden arkadaşlar için.çok kötü görünüyorum ama ameliyat olmak isteyen arkadaşları anladığım için birkaç tane ekleyeyim diye düşündüm.hem bana biraz moral verirsiniz belki.masum yalanların kime zararı olmuşki:)))

Sagol canim tsk ederim, bir kac foto daha eklemek istedim ama evde foto cektigin zaman burnunu isiklardan baska gösteriyor önden olsun yandan olsun. Birtane önden cektim koydum isiklardan gercekten tuaf gözüküyordu ondan o fotoyu cikardim. Bir kac foto daha koyarim zaman buldugumda :)

kızzlar merhabaa tekrar.. yarın tam 8 ay dile kolay:) yeni ameliyat olan arkadaslara çok geçmiş olsun inanın zaman o kadar çabuk geçiyo ki..

Yepyeni resimler ekledim fikir edinmek isteyenler için bakın bakalım :) kalın sağlıcakla görüşmek üzere..

Erdemlik72 arkadaşlık teklif ettim kabul edersen sewinirim görmek isterim bendeee=)):81:

canım çok doğal bir burnun var çok yakışmış

Emre bey bu ayin 28. de almanya FRANKFURT sehirine geliyormusss :) :) Kübracimm nerdesinnnnnnnnnnnnnnn :)

anliyorum seni...keske önce emre ilhana gitseydin,ona yaptiran herkes cok memnun...ama gec kalmis sayilmazsin bence,git bi göster....

Eylemcik frankfurta bi Termini varmis bi kac hastasida frankfurtan oldugu icin onlarida gelmisken görmek istiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…