Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Merhabalar, ben burun estetigi olmak istiyorum. Iki isim arasinda karar vermis degilim, bunlar Dr. Naci Celik ve Dr. Emre Ilhan beyler. Lutfen bilgi veriniz. Saygilar, Zara.

Merhabalar, ben burun estetigi olmak istiyorum. Iki isim arasinda karar vermis degilim, bunlar Dr. Naci Celik ve Dr. Emre Ilhan beyler. Lutfen bilgi veriniz. Saygilar, Zara.

canım bende emre beye ameliyat oldum kesinlikle emre beye olmanı tavsiye ederim. gerçekten çok güven verici bir doktor.

canım bende emre beye ameliyat oldum kesinlikle emre beye olmanı tavsiye ederim. gerçekten çok güven verici bir doktor.

acıbadaem hastanedeki odanın fiziki durumu nedir acaba ben annem ve eşimle ameliyata gidiceğim ve 1 gün önceden yatış yapmamız gerekiyor bilgi verirmisiniz

acıbadaem hastanedeki odanın fiziki durumu nedir acaba ben annem ve eşimle ameliyata gidiceğim ve 1 gün önceden yatış yapmamız gerekiyor bilgi verirmisiniz

süper bir hastane hemşireleri odası yemekleri mükemmel ben çok beğendim açıkcası.yemekleri okadar lezizdiki ameliyattan sonra her serviste yedim =) ben ameliyat günü hastaneye gittim .şimdiden bol şans

kızlar benim kafama en çok takılan bi konuyu sormak istiyorum..ameliyattann sonra burnunda kesi izi kalan oldumu hiç _??:26:

kızlar benim kafama en çok takılan bi konuyu sormak istiyorum..ameliyattann sonra burnunda kesi izi kalan oldumu hiç _??:26:

canım diğer doktorların ameliyatlarını bilmiyorum ama emre beyin muayenehanesinde gördüğüm kişilerin hiçbirinde iz kalmamıştı ve şikayet edeni de hiç duymadım. o konuda emre beye kesinlikle güvenebilirsin.

hastanede refakatçinin kalabileceği bir yatak söz konusu mu bir kişi mi yanında kalabiliyor

hani şu açılınca çift kişilik yatak olan koltuklar var ya çekince onlardan var odada.2 kişi rahatlıkla yatabilir.refakatçi 1 kişi sanırım ama ücrete tabi 2.kişide kalabilir gibime geliyor.hastanedeki odamın fotolarını çekmiştim ben burada yayınlarım diye sonra unuttum gitti.

Canim resimleri gorebilirsek cok memnun oluruz.

selam kızlar, ben emre beye 13 mayıs sabahı ameliyat oldum. kendisi gerçekten çok ilgili ve işini çok ama çok severek yapıyor. ilk görüşmemizden itibaren kafamda hiçbir soru işareti kalmamıştı. tasarımımın yapıldığı görüşmede bile herşeyi ona bırakmıştım çünkü bir çok hastasını hem burada hem de muayenehanesinde yüzyüze görmüştüm ve gerçekten hepsi de birbirinden güzeldi. ameliyata büyük bir güvenle girdim hatta ameliyathaneye girerken neredeyse kahkaha atıcaktım:) hemşire ilk defa böyle bi hasta görüyorum demişti:) bugün tamponlarımı ve alçımı çıkardı ve hiç ama hiiç acı hissetmedim işini gerçekten çok iyi yapıyor ve hiç yorulmuyor. ben hayatımda bu kadar enerjik bir insan daha görmedim. iyiki bulmuşum kendisini ve rahatlıkla kendinizi ona emanet edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…