Merhabalar, ben burun estetigi olmak istiyorum. Iki isim arasinda karar vermis degilim, bunlar Dr. Naci Celik ve Dr. Emre Ilhan beyler. Lutfen bilgi veriniz. Saygilar, Zara.
canım bende emre beye ameliyat oldum kesinlikle emre beye olmanı tavsiye ederim. gerçekten çok güven verici bir doktor.
acıbadaem hastanedeki odanın fiziki durumu nedir acaba ben annem ve eşimle ameliyata gidiceğim ve 1 gün önceden yatış yapmamız gerekiyor bilgi verirmisiniz
canım bende emre beye ameliyat oldum kesinlikle emre beye olmanı tavsiye ederim. gerçekten çok güven verici bir doktor.
2 aylık resimlerimi yükledim isteyen bakabilir
kızlar benim kafama en çok takılan bi konuyu sormak istiyorum..ameliyattann sonra burnunda kesi izi kalan oldumu hiç _??:26:
ekledim sizi kızlar
2 aylık resimlerimi yükledim isteyen bakabilir
ekledim sizi kızlar
hastanede refakatçinin kalabileceği bir yatak söz konusu mu bir kişi mi yanında kalabiliyor
hani şu açılınca çift kişilik yatak olan koltuklar var ya çekince onlardan var odada.2 kişi rahatlıkla yatabilir.refakatçi 1 kişi sanırım ama ücrete tabi 2.kişide kalabilir gibime geliyor.hastanedeki odamın fotolarını çekmiştim ben burada yayınlarım diye sonra unuttum gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?