bayadır yazmıyodum emre beye ameliyatımı oldum tam 15 oldu çok yakında resimlerimi koyacağım ay ay merak eden arkadaşlar burdan bakabilir beni arkadaş olarak eklesinler :) burnum biraz şiş ama
ebru foton görünmüyor nasıl oldun ben hala nefes alamıyorum sol tarafım tıkalı doktor normal olduğunu söyledi bu arada ayın 20sine randevu almayı düşünüyorum denk getirelim merak ediyorum seni de
bayadır yazmıyodum emre beye ameliyatımı oldum tam 15 oldu çok yakında resimlerimi koyacağım ay ay merak eden arkadaşlar burdan bakabilir beni arkadaş olarak eklesinler :) burnum biraz şiş ama
albümünü kaldirdin mi cani,göremiyorum...
son halim yükledim kızlar.. =)
baktım canım çok güzel görünüyo zaman geçtikçe oturmuş daha güzel olmuş inş. bizimkilerde aynı güzellikte olur ben burnumu şimdi bir şeye benzetemiyorum
ebrulicim burnun çok güzel görünüyo şimdiki haliyle bile süper benimkin ilk zamanları çok fenaydı. valla kıskandımdemekki 3 ay sonra nasıl fıstık olacak burnun
kızlar resimleri koydum çok fazla değil ama kafanızda bir fikir oluşturmaya yeterli yorumlarınızı bekliyorum her türlü eleştiriye açığım çekinmeyin :)
burnun çok güzel olmuş minicik fındık gibi tam ıstedıgım gibi ama eski halınıde merak edıyorum cnm koyarmısın resım sımdı birazdaha şişlerin var bıkac ay sonra varyaa muhtesem bı burnun olucak maşallah cnm
tamam canım uygun bir zamanda eski bir resmimi de koyayım
çookkk teşekkür ederim canım inş. bende öyle olmasını çok istiyorum inş. herşey yolunda gider hepimiz için
bu arda burnunu su çekmeyi unutma doktor bey söylemişti hatırlatayım dedim
canım durumumuz aynı şişlikler nefes alamama devam ediyor burnumuz da benziyor birbirine ama önceki burunlarımızın şekli de yakın şu nefes hadisesi geçsin diye bekliyorum burnunun içinde bir sürü dikiş var ve zamanla düşecek tedirgin olma emre beyin hemşiresi söylemişti bu arada istanbula gelmeden önce ofisi ara bağdat caddesine taşınacaklardı sıkıntı olmasın benin de şişliklerim mevcut hatta seninkinden fazla olduğunu söyleyebilirim sağlıkla kal
Kizlar, ebru ve hazal, ikinizinde burunlari super. Ben cok begendim. Sizde sonuctan mutlumusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?