Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Ajda Pekkan'i bu gun bir video da gordu o kadin konusurken ben yoruldum tama resimlerde guzel ama balik gibi bakiyor agiz kipirdiyor yuzde bir tek ifade yok cok ama cok cirkin yaslanmakta bazen guzeldir kendini maymuna cevirmis ,Estetik kusurlari duzeltmektir kendini bastan yaptirmis..

valla bende en iyisi diye senelerce ona gittim canim ama yanilmisim iste...doktorun ne kadar ünlü oldugu degilmis önemli olan,seni ve isteklerini ne kadar ciddiye aldigi ve isini severek yapmasi önemli....

´

ayy cok üzüldüm canim..
o doktorda en iyilerden birimis diyolar internette :/

yaa benim anlayamadigimda o iste,madem yapmak istemiyosun o zaman bizim gibi halktan kisileri ameliyat etme o zaman dimi..geride cevirmiyo..sagol canim, insallah kurtulurum artik bende....

ameliyattan sonra yemek yemede zorlandinizmi? kücük kücük kesip mi yediniz.
insallah kilo veririm ameliyattan sonra :) cok kilo aldim son aylar

aslinda kilo vermek icin cok iyi bi sürec ameliyat sonrasi ..aman kendini zorlama yemek icin,zaten cignemekte zorlaniyosun bunu iyi degerlendirirsen verirsin bi kac kilo.bende öyle oluyodu hep))

canım ameliyattan sonra agzını fazla açamıyorsun..ben 3-4 gün sıvı şeyler çorba puding mama bile yedim :)) aa ameliyat oldum yemek yiyemem kilo veririm diye düşünme 1 hafta sonra normal yasantına dönüyorsun.. asıl bu süreçde iyi beslenmen gerekiyor :)

geçmiş olsun simdiden canım>:) benım de 6 ağustostra amelıyatım 4 ağustos akşamına randevum var:)

ya çok yaklaştı 4 ağustos.... çok çok çok korkuyorum, allahım nolur bana yardım et, ölücem heyecandan.
ya sonuç kötü olursa ne yaparım ben o zaman. nerdesiniz arkadaşlar motivasyona çok ihtiyacım var...

ilk ameliyatin dimi senin..korkmana hic gerek yok canim ya..hele ilk ameliyatini emre bey yapiyosa,istedigini sonucu alirsin mutlaka..hic endise etme...güzel olur merak etme...cok güzel sonuclar aliniyo artik burun ameliyatlarindan,artik eskisi gibi degil...

inşallah arkadaşım, inan o kadar ihtiyacım varki bu sözlere, etrafımdaki herkes yorum yaparken mutlaka olumsuz bir iki cümle sıkıştırıyor araya, ya kötü olursa, ya tipine uymazsa,ben olsam cesaret edemem vs vs.. çok sinirlerim bozuluyor.

Hayırlı olsun ameliyatın.. :)
Çok yakında ameliyat olacak birine şunları söyleyebilirim.. hani artık korkacak bir şey yok, canın hiç acımayacak filan kısmını geçiyorum senin sorduğun ve kendimden hatırladığım şeyleri yazayım
1-“Ya pişman olursam?”endişesi mesela
İnan bu o kadar imkansız ki:)) Doktorun, -doktorumuz- zaten bizden önce yüüzzzzllerrceee kişiyi ameliyat etmiş.. yani bizim tahmin ettiğimizden çok çok daha fazla tecrübeye ve öngörüye sahip.. o yüzden şuan bulunduğun durumdan her halükarda daha iyi hale geleceksin zaten. 4 gün kalmış artık bence ‘pişman olur muyum?’ korkusunu kafandan tamamen çıkarıp atabilirsin.. İçini rahat tutmaya çalışırsan herşey çok daha güzel ve kolay oluyor
2-İnsanlar ne tepki gösterir, ‘ay bu kız estetikli’ der mi, garip garip bakarlar mı korkusu var bi de o fena..:) bu düşünce çok tuhaf bi şekilde ameliyat sonrasında aklınıza bile gelmiyo.. çünkü siz zaten kendinizle meşgul olmaktan başkalarının ne düşündüğünü çok önemsemiyorsunuz ilk başlarda.. ilerleyen günlerde de çevrenizdeki hemen herkes (size ısrarla karşı çıkan, kesinlikle yaptırma diyen tipler bile) olumlu şeyler söyleyip şaşırtıyorlar sizi:) bir de zaten dışardaki insan bizim gördüğümüz gibi görmüyor bu olayı.. yani ameliyat sonrasında, siz burnunuzun şeklini düşünürken onlar sağlığınızla ilgileniyor olacak.. Yine de bazen saçma yorumlar gelebiliyor tabii, onlara gülüp geçmek lazım.. sanırım benim 2. yahut 3. günümdü, en şiş ve mor olduğum günlerde bi arkadaşım, n’olmuşsun sen böyle kamyon çarpmışa dönmüşsün, bakamıyorum yüzüne ayy filan demeye başladı.. yoo bence çok tatlı oldum dedim ben de ne diyeyim yani arada arıza tipler çıkar böyle söylenmeyecek şeyler söylerse de gülün ve geçin onlar zaten herşeye olumsuz yaklaşan tiplerdir.. hiç bi önemi yok o yorumların.. biz kendimiz için istediğimiz şeyi yaptık, ya da yapacağız, bundan daha güzel daha önemli bir şey olamaz..
3-Şuanki hassasiyet dereceni bilemiyorum tabii, ne derece streslisin..(umarım benim o zamanki halim gibi değilsindir) ama eğer çok yoğun duygular varsa içinde, konuşmak istersen buraya yazabilirsin.. mutlaka cevap atan, destek olan birileri oluyor.. bizi bizden başkası da anlamıyor zaten;P

Son görüşmede de ameliyatla ilgili bilgiler veriliyor, form dolduruluyor.

Şimdiden bol şans.. Umarım çok iyi geçer, çok mutlu olursun

eso canım cok sağol, inan ne kadar stresli olduğumu anlatamam ama paylaşımlarınızı okudukça bunları sizlerinde yaşamış olduğunuzu ve sonunda mutlu olan insanlarla iletişimde olmak çok rahatlatıcı oluyor. kafamda birsürü soru işareti var ama söylediğine kesinlikle katılıyorum ve bunu düşünerek kendimi motive ediyorum "kesinlikle şu anki durumumdan daha iyi olacağını düşünüyorum" inşallahda öyle olur.

ayrıca sana özellikle teşekkür etmek istiyorum, aylardır bu forumu takip ediyorum birçok kişi ameliyat olmadan önce heyecanını paylaştı ama ameliyat olduktan sonra çoğu yok oldu, tecrüberini paylaştığın için sağol canım.

canim seni cok iyi anliyorum, ben 2 agustosta ameliyat olcam :/ bu cuma türkiyeye ucuyorum, 1 agustos görüsmeye gidip ayni aksam hastaneye yatiracaklar. aslinda bende cok heyecanliyim ama ameliyati hic düsünmemeye calisiyorum yoksa panik olurum. su an cok iyim, ameliyati aklima getirmiyorum, ama tabi bendede korku var.
Zaten bende su an sanki bi ugursuzluk var, daha yeni 3 gün önce doktorum bana dediki sende anemi var, demir yetersizligi var.
dünde dis doktoruna gittim, en ön disimdeki dis köküm sismisti, diskökü tedavisi oldum o kücük igrenc ignelerle. simdi tabi dis eti sismis ve cok aciyo. silik tam burnum altinda ve yaninda. insallah ameliyata kadar gecer yada enfeksyon falan olmam. off sanki biri bana ameliyat olma demeye calisiyo :)

Son düzenleme:

:)))) korktugun icin boyle dusunuyorsun.Emre bey gerek gordugunude zaten ameliyat etmez seni.

)))) derya bende senin ameliyatini heyecanla bekliyorum.bak mutlaka resim ekle...senide cok merak ediyorum.benim 2.görüsme icin cevap bekliyorum 1 agustosa denk gelirse görürüm seni)))

öncelikle herkeze mrb bnde emre beye burun ameliyatı olmk istyrm ama mersinde oturuyrm ve istnbulda hiç tanıdığm yok bu ameliyatn bütün işlemleri bi günde biter mi? yoksa amelyt oldktn snra kontrollere gtmek zornda mıyım?Kalacak yer problemım olduğu için açıkcası çekiniyrm. Bu konuda bana fikir verirsenz çok sevnrm

)))) derya bende senin ameliyatini heyecanla bekliyorum.bak mutlaka resim ekle...senide cok merak ediyorum.benim 2.görüsme icin cevap bekliyorum 1 agustosa denk gelirse görürüm seni)))

tatilden sonra kesin resim eklerim, ameliyattan sonrada internet kafeye girip buraya mesaj atarim.
süper olur görüsürsek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…