Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Emre Bey tasarım için ne kadar zaman ayırıyor? ve tasarım nasıl yapılıyor? Ben tam olarak ne istediğimden emin değilim. Düz mü istiyorum kavisli mi, hafif kalkık mı çok kalkık mı, kısa ve küçük olsun diye vurgu yapıyım mı yapmıyım mı hiç bilmiyorum ya. Bazen kavisli burunları beğeniyorum bazen kavissiz. Bazı kavisler o kadar oyulmuş oluyo ki korkuyorum. Kalkık burunları beğeniyorum ama domuzcuk olmaktan korkuyorum. Nasıl karar vericem bilmiyorum. Emre Bey yardımcı oluyodur diye umuyorum. Bi de Emre bey'in hastalarında ne domuzcuk burunlu ne de çok oyuk kimseyi görmedim çok şükür. Daha 2 buçuk ayım var. Her gün forumu inceliyorum. Emre Bey'in hastası olsun olmasın yüzlerce fotoya baktım hala karar veremedim. Siz nasıl tarif ettiniz istediğiniz burnu?

mesajini yeni görüyorum caniminsan böyle bi mesaji nasil atlar dimi hehheheh sagol canim yaa ben kendimi hic begenmem..ama yinede sagol öyle gördügün icin bende seni cok begendim..bantli ve sis halinle bile cok hosuma gittin...resimlerini koy en kisa zamanda...
Haaaa hatirladim!! Sen coook güzel bi bayansin, hayran kaldim sana :) senin kacinci ameliyatindi? Aslinda bi ameliyat daha hic gerek degilki, burnun hic kötù degil bence

merhaba ilk başta emre bey kafası karışık, ne istediğine tam karar verememiş hastaları pek onaylamıyor ne istediğini netleştirip öyle gitsen daha iyi olur..tasarım için tahmini 30 dk. falan ayırıyor.. tabi bu süre zarfında oturup sana burnunu tasarlamıyor bol bol konuşuyorsunuz tasarımı yapmasıda 5 dk falan sürüyordur:) tasarımı sadece yan prof. olarak yapıyor ve tasarımı asla sana vermiyor.. bana yaptığı tasarım pek aydınlatıcı olmamıştı benim için..benim tasarımcı olmamdan kaynaklanıyor olabilir bilmiyorum belki başka hastalarda tasarımı çok beğenmişlerdir kişiden kişiye değişiyor tabiki..ben biraz detaycı olduğum için yaptığı biraz basitleştirilmiş gibi geldi bana..bir sonraki randevuda ben kendim yapıp götürdüm onunla ilgili konuşup kararlaştırdık.ameliyatta zaten yaptığı tasarıma bakıp yapmadığını yazdığı notlara göre yaptığını söylemişti galiba...Diğer arkadaşları bilmiyorum ama benim deneyimin böyleydi...

herkes emre ilhan diyor demek ki çok ii doktor bnm de burnum kırık ameliyat olucam ama btçem kısıtlı üzülüyorum kendime güvenim yok

Hımm.. Bir iki alternatif tasarım yaparız, ben de üzerinde düşünüp birini seçerim diye düşünmüştüm ama tasarımı vermiyorsa öyle yapamam tabi. Dediğin gibi iyice karar verip gitmek en iyisi. Ben de çok detaycıyım. Profesyonel fotografçı ve photoshopla ilgilenen bir arkadaşım var onunla tasarım yapmayı planlıyorduk zaten. Karar vermek için iyi olur diye düşünmüştüm. Yaptığımız tasarımı götürerek gidersem ve üzerinden konuşup ne istediğimi iyi anlatabilirsem bir sorun olmaz heralde. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.

kıızlar tam 8 .gunumdeyım amelıyat olalı cok zor gectı 7 saat surdu kaburgamdan kıkırdak aldı emre bey ılk 4 gun cok zorlandım cok sıstım sabırsızlıkla sıslerımın gecmesını ve sargılarımın cıkmasını beklıorum umarım herkes ıstedıgını bır burna sahıp olur

kacinci ameliyatindi canim senin?kikirdak aldigina göre revizyon olmalisin dimi....

Ben yurt disindan geldigim icin bir gÜn ónceden hastaneye yattim, kanimi falan aldilar.
Kizlar benim 19. Günüm, artik 3 yastikla uyumam lazim degil demi?
Benim bandajlar ciktiktan sonra buirnum baya bi sisti, ve burnumda hala his yok

sana özelden mesaj attim aldin mi canim? sekli nasil oldu peki?begendin mi?

Ben yurt disindan geldigim icin bir gÜn ónceden hastaneye yattim, kanimi falan aldilar.

sana özelden mesaj attim aldin mi canim? sekli nasil oldu peki?begendin mi?

burnum hala sis ,bu sislikleri indirmek icin ne yapmam lazim?? hala hissizlik devam ediyor burnumun ici daralmis veya bir sey varmis gibi rahatsizim birde bandajlar ciksa rahatlasam 14,gunmu cikarticam bu bandajlari????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…