canım bende sinuzit de var.bide ilk muayene etmiyor mu? yani ilk gorusmede ne yapılıyor sadece konusucaz mı? daha once kimsele konusmadım.bi fikrim yok.tecrubelerinizle bana yardımcı olur musunuz:/
arkadaşlar son zamanlarda muayene olan varmı ameliyat ücreti ne kadar
ilk görüşmede muayene yok cnm ön görüşme gibi oluyor ameliyat hakkında bilgi verior doktor bey siz sormak istediklerinizi soruyorsunuz. Eğer karar verirseniz ameliyat tarihi kararlaştırılıyor. İkinci görüşmede muayene oluyor. İçi dışı muayene ediliyor burnun orda sen sölersin zaten sinüzitin olduğunu da bende sinüzitim var sanıodum ama alerji çıktı mesela :) Muayeneden sonra resimlerin çekiliyor ve bilgisayarda tasarm yapılıyor. Emre Bey her şeyi en ince ayrıntısıyla dikkate alıyor inceliyor. Orda karar veriosunuz nasıl bir burun olacağına. Bu şekilde üçüncü görüşme ameliyattan 1 veya 2 gün önce oluyor üstünden geçiliyor her şeyin. Daha sonrasıda ameliyat malum :))
Ben buradan gercekten cok yardim aldim surekli aktif olarak yorum yapmasamda arkadas olarak ekleyip resimlerinize baktim karar vermemde etkili oldu.1 ay kadar once ameliyat oldum Emre Ilhan'a.Suanda her sey yolunda gidiyor.Fotografta ekledim 4 tane isteyen arkadaslar bakabilir.Bende birilerine yardimci olabilirsem ne mutlu bana.Hepinize tesekkurler :)
hadii yaa..sagol canım bakarsın benimde sinuzit cikmaz fln bende sevinirim ama sanmıorm bas agrım fln cok oluyor cunku:/ birde hastane konusunu soruckatım.bir gece kalınıyor herlde.hangi hastanede yapıyor emre bey? fiyatta oynama oluyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?