Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

yok canım ben tesettürlü değilim, o ben değilim, zaten öyle çok aşırı dışardan belli olan bir şişlik yok sol burun kanadım ve sağ kemer tarafımda var böyle sağlı sollu oluncada yamuk gibi gözüküyor ama inşallah düzelecek bakalım sabırla bekliyorum.

arkadaşlar her ne kadar olumlu yazanlar da olmuşsa da bu son yorumlar can sıkıcıydı karar aşaması yeterince zordu bu saatten sonra kendini bu kadar hazırlamışken vazgeçmek de zor. ne diyim moralim bozuldu ben son dönem ameliyat olanların fotolarını gördüm beğenmiştim ancak nefes problemini başlangıçta olan geçici bi sorun olarak bakıyodum. inanın çok şaşkınım.emre beyle görüşen arkadaş telefonla mı görüştünüz uzun uzun emre bey in muayenehanesi o kadar dolu oluyor ki uzun uzun konuşmak iginçti ben bilgileri burdan ve hemşire hn dan almıştım daha çok.!!!!

bence sen ameliyatindan önce bu tür olumsuzluklari takma kafana. Sonucta her insanin problemi, cildi, dokusu farkli ve her doktor da her ameliyati süper yapacak diye birsey yok, sonucta o da bir insan. Her doktorun illahaki memnun olmayan yani beklentileri karsilanmamis olan hastalarida vardir, bu demek degilki o doktor iyi degil. Sen kendin icin olumlu düsün ve positiv bak. Her doktorun herkeste yaptigi olumlu/olumsuz ameliyatlari kafamiza takarsak doktor bulamayiz.
Zaten doktorunuzda elinden geleni yapacaktir cünki o da hastasinin memnun olmasini ister.

evet haklısın canım galiba ya son demler ameliyattan önce o yüzden biraz garip bir haldeyim zaten. kendimi motive etmeye çalışıyorum .

arkadaşlar daha önce yazılmıştı ben biraz baktım bulamıyorum.ameliyata hastaneye giderken neler almalıyız. ya bir de emre bey in muayenehanede verilen kutu içindeki badem yağımıydı?

arkadaşlar daha önce yazılmıştı ben biraz baktım bulamıyorum.ameliyata hastaneye giderken neler almalıyız. ya bir de emre bey in muayenehanede verilen kutu içindeki badem yağımıydı?

cnm bnde daha gun sayıyorum ama aklımda kalanları soylıyım sana onden dugmelı pıjama ben 2 tane getırmeyı dusunuyorum nolur nolmaz dıye dudaklar kuruyomus agızdan nefes alındıgı ıcın o yuzden bı dudak nemlendırıcı (ben bı ılac kullanıyodum dudak kurumasını cok ıyı bılırım o yuzden nemlendırıcı bence cok onemlı cnm cunku burnumuz zatn o halde olck bıde dudagımızla ugrasmayalm dmı ama) bı cıft terlık bıde kulak cubugu yazmıstı bı arkadas smdılık aklımdakıler bunlar dahada gelırse yazarm bı ay fln sonrada ben sorcam bunları:)))

ben yazarım memnuniyetle yaklaşık bir aylık olarak inşallah herşey yolunda gider de yazarım cevaplarım...

teşekkürler cvp için.

teşekkür ederim cherry teşekkürler umarım sen de en iyi şekilde ve en iyi sonuçla atlatırsın bu süreci.dudak nemlendiricisi hiç kullanmadım ben hani şu ruj gibi olanlar mı niveanın falan görmüştüm sanki. onlar mı kastediliyo nemlendirici derken?
adailona insallah ameliyatin iyi gecer, sana simdiden gecmis olsun :)

Ya bu aralar cogu kisi ameliyattan 1 3 ay sonra bile rahatlayamdigini tas gibi sisi olduğunu falan yazıyor, başka drlain forumlarına bakıyorum hastaları 1 hafta sonra böle cok mutlu fazla mprarmadim sismed falan diyor o drlarin eli mi hafif acaba anlamadım Emre beyin hastalarından az şiştim diyeni görmedim de hic, hatta en cok şikayet edilen
Konu da bu cok mu fazla hirpalaniyor bütün acaba

sanirim insanlarin cildi ve dokusuyla alakali birsey. Benin ilk ameliyatimda hatirlamiyorum ama ikinci ameliyatimda burnumun ucu baya bir uzun süre uyusuk gibiydi. Birde sabahlari kalktiginizda burnunz daha sis oluyor

tsk canim. Amiiiiiiiiiiiiiiin :) Evet benimde bu defa son olur insallah diliyorum, cünki ücüncü ameliyatim olacak ve doktorum zor bir ameliyat olacagini söyledi. Ben dudak nemlendiricisi falan kullanmadim ama fena fikir degil aslinda

ameliyat olanların her biri şu soruyu cevaplarlarsa çoook büyük bir iyilik yapmış olurlar. çünkü bir türlü kafamda netleştiremediğim bi şey bu...

nefes problemi kaç ay sürüyor?

soru bu arkadaşlar, şimdiden teşekkürler :)

2 3 ay kadar sürüyor . Ama öyle çok sıkıntı yaratacak kadar nefes alamama gibi bir durum değil sadece hani ameliyat oldum iyi nefes almalıyım beklentisinde olunca insan bir telaşa düşüyor. ama şişliklerin indiğini zaten farkediorsunuz nefes almanız düzeliyor. Bence bu da tüm diğer şişlikler gibi geçici bir durum kafaya takılacak bir şey değil içiniz rahat olsun

Birde belki sacma oluccak ama birini öpersen mesela diyelim cocuğumu koklaya koklaya opucem o zaman burun boyle yamuluyor ya ameliyattan sonra bunlara faln dikkati edicem ya da yastığa kafamızı gömür uyuyamayacak miyiz valla cocuğum kucağıma atlar da opemezsem cok üzülürüm ne zaman bunları yapabiliriz Handemelek?:)

:) saçma olur mu hiç. burun 6 ayda oturuyor o yüzden ilk 6 ay dikkat etmek gerekiyor malesef. Darbeler kötü sonuç doğurabiliyor. Bir darbe alıyorsunuz ilk başta bir şey yok gibi görünüyor ama sonradan sorun çıkmya başlıyor. Sen yine öp kokla ama dikkatli ol yüz üstü yatamazsın bir süre demek istediğin oysa yoksa yan yatmakta yüzünü yaslamakta sorun yok ama burnunun şeklini bozacak şekilde uyumamak lazım. Ben mesela kendiliğimden abartıorumdur belki ama 1 sene geçmesine rağmen dikkat etmeye çalışıorum. Annem bile kolluyor yolda yürürken biri çarpar falan diye ama siz bana bakmayın ben hazine gibi koruyorum artık 6 aya kadar dikkat sonrası daha rahat )

ben sunu söyleyebilirim. En büyük sikinti tampondu bende. Iki ameliyatimdada 1 Ay icinde burnum iyilesti ve nefes problemim kalmadi. Belki sununlada alakali birseydir. Sigara kullanmadigim icnde olabilir (bunu dr´lar söyledi). Burnumun alcisi ciktiginda cok sis bir burnum yoktu (dokularim cok iyidi). Bence her insanda farkli. Bazi insanlarin burnu alci alindiktan sonra cok sis oluyor ve zamanla iniyor, belki o yüzdende nefes problemi oluyordur. Benim cok sükür nefes problemim olmadi

benimde cocugum var, aman dikkat edin, cocugunuzun bir anda ne yapacagi belli olmaz birden kafa atar (benimki kafa atmayi sever) veya onunla oynarken onun bir ani hareketinde burnunuza darbe alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…