funndy senin ameliyatının üzerinden dikkate değer bir zaman geçti. nasıl hissediyorsun. değişimlerin ne durumda. şişliklerin gözle görülür biçimde indi mi. nefes konusunda sıkıntın var mı? memnun musun?
Evet canım günden güne iniyo sislikler ucu hala sert ama genişlik azalıyor on profilden ve gun geçtikçe oturuyor suan memnunum burnusumdan nefes konusundada hic bı sıkıntım yok cnm cok rahat nefes te alabiliyorum ilk baslarda bide burun etlerim yakildigi icin burnumda kötü bı koku vardı o da gecti haftaya 2 aylık olcak ama ben yurt dısında oldugum icin kontrole anca 3 hafta sonra gidebilcem bakalım Emre bey ne dicek sislikler icin :)
bişi ne durumdasın yavrukuş:)
Çok geçmiş olsun herşey gönlünce olur umarım.Haberlerini bekliyoruz :)
Cnm şimdiden geçmiş olsun iyi dileklerimiz seninle :)
çok geçmiş olsun bişi. eminim çabuk atlatacaksındır. gülü seven dikenine katlanıyor malesef. burnun ortaya çıktığında çok memnun olacaksın inşallah. bizlerle fotoğraf paylaşımında bulun lütfen. tekrar geçmiş olsun.
.Emre beyin yaptığı burunlar sizin yorumlarınız sayenizde aklımdakı soru işaretlere cevap bulabildim Emre beyi bir senedir araştırıyorum ve burdaki hasta yorumarından çok iyi bir fikir edindim önemli olan doktorun yeteneği ve hastaya olan ilgisi bunlar ameliyatın en büyük yapı taşı bence en kısa zamanda emre beye burnumu yaptırmaya düşünüyorum..verdiğinizbilgiler için çok teşekkür ederim*bu arada burun ameliyatından sonra burna takılan silikonlar sayesinde nefes alınabılıyormuş bu tekniği kullanan arkadaşlar varsa bilgi versin lütfen
saol cnm ınsallah yarınıda atlattm mı rahatlıcm yarn tampnlrm fln alınck bırz toparlanıym evıme bı gıdıym fotogrf eklcm o zmn hem bırz dha kendıme gelıyım daha hıc bakmadım cnku yzume
önemli olan burada moralli olmak tabii. kesinlikle iyileşme sürecini etkileyen birşey. çabucak atlatacaksın inşallah.
yine de herşeye rağmen ameliyat olan birçok arkadaş gibi sen de, burada bekleyen meraklıları bilgilendirdin. teşekkürler.
tekrar geçmiş olsun.
çok kötüyümmm
2 gün önce ameliyat oldum. bütün yüzüm balon gibi. gözlerim o kadar şiş ki normalde kocaman olan gözlerim neredeyse kayboldular. çok saçma ama aylarca böyle kalacağımı düşünüyorum.
ameliyat olan arkadaşlar nolur nolur nolur bana bir şeyler söyleyin. sizin de yüzünüz böyle oldu mu???
çok korkuyorum((((((((
çok kötüyümmm
2 gün önce ameliyat oldum. bütün yüzüm balon gibi. gözlerim o kadar şiş ki normalde kocaman olan gözlerim neredeyse kayboldular. çok saçma ama aylarca böyle kalacağımı düşünüyorum.
ameliyat olan arkadaşlar nolur nolur nolur bana bir şeyler söyleyin. sizin de yüzünüz böyle oldu mu???
çok korkuyorum((((((((
çok kötüyümmm
çok korkuyorum((((((((
yeni üye görünebilirim amaa eski okuyucuyum:)) yeni ameliyat olmuşlara geçmiş olsun ve bunu fiilen başarabildikleri için tebrikler. burada yazılanlardan tahmin edemeyeceğiniz kadar çok insan faydalanıyor. bende ameliyat günü almış biri olarak yazmaya devam eden üyelere teşekkürlerimi sunmak istedim. takipteyiz:))
benim ameliyatıma çok var yorumlarımı ameliyattan sonraya bırakıyorum, yalnız benim sormak istediğim bir soru var; deviasyon ve estetik birarada oluyor peki bunlara bademcik eklersek halimiz ne olur? :)
yeni üye görünebilirim amaa eski okuyucuyum:)) yeni ameliyat olmuşlara geçmiş olsun ve bunu fiilen başarabildikleri için tebrikler. burada yazılanlardan tahmin edemeyeceğiniz kadar çok insan faydalanıyor. bende ameliyat günü almış biri olarak yazmaya devam eden üyelere teşekkürlerimi sunmak istedim. takipteyiz:))
benim ameliyatıma çok var yorumlarımı ameliyattan sonraya bırakıyorum, yalnız benim sormak istediğim bir soru var; deviasyon ve estetik birarada oluyor peki bunlara bademcik eklersek halimiz ne olur? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?