Hazal k,
Evet gozlerim kuculdu, yuzum sisti ve gozlerimin alto morlasti. Kendimi agir bir sekilde nezle olmus gibi hissediyorum. Agrim pek yok cok sukur. Oda benimkisi septorinoplasti. Planladigindan daha cok sey duzeltti. Mesela burnumda kirik varmis, kucukken falan iyi bi darbe yemisim duserken falan. Yillarca o kirik ile yasamisim ve herzaman bir agrim olmustur. Ama bu agri hep "normal" gibi gelmistir. Bu arada herkesin gecmis olsun dilekleri icin cok tesekkur ederim! Darisi olmayanlarin basina. Inanin bu prosedurde stress agridan daha kotu. Ben cok stress yaptim gereksiz yere.. :))
kizlar merak edenler icin resim ekledim albüme hihoyyyt
kizlar merak edenler icin resim ekledim albüme hihoyyyt
henuz ameliyat olmamis birinin nasil bi memnuniyetsizlii olabilir ki tasarimi mi begenmedi emre beyin ilgisini mi begenmedi ortada bi dengesizlik var iste kararsiz kaldim ama vazgecmem dio:) ciddiye almayin olanlarin yorumlarina bakin gereksiz tepkiler bunlar.
sagolun kizlarr cok mutlu oldum . darisi ameliyat olmak isteyenlerin basina opuyorumnanaktan
valla benimde postlarim silinmis ? fake olan annesininbitanesinden baska ne? anliyammadim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?