Sevgili ShebSheb arkadaşım,
Bana göre Emre beyin sitesinde yazan bir cümleyi çok yanlış olarak yorumlayarak gerçekten çok yanlış bir doktorun sayfasına bunları yazıyorsun...Bu işi tamamen ticari olarak ve hastayı müşteri olarak gören doktorlar olabilir ancak ben 2,5 yıl önce emre beye ameliyat olmuş ve mesleğim icabı da hala görüştüğüm ve tanıdığımı düşündüğüm bir insan olarak Emre bey bu sitede ismi geçen doktorlar arasında ticari olarak nitelendirilecek en son doktordur.
Tasarım ve fotoshop olayına takılmışsın bu durum tüm dünyada doktorlar tarafından ameliyat öncesinde yapılan bir işlem.Ancak bu imkan hastaları ikna etmek onlara bir burun taahhüt etmek için değil daha çok ameliyat öncesinde hastaya yapılabileceklerin görsel olarak anlatılması ve ameliyatın planlanması için kullanılıyor.
Dikkat ettiysen bir arkadaşımız Emre bey için tasarımı ancak ameliyat günü aldıktan sonra ayrı bir görüşme ile yaptığını ve yaklaşık 1 saat sürdüğünü yazmış.Ben bunları yaşadım EMre bey 2. görüşmemizde bana yapılabilecekleri ve benim isteklerimin hangilerinin gerçekçi olmadığını bana uzun uzun anlatarak ameliyat planı yapmıştı.Yani sen bu durumu hem yanlış anlıyor hem de çok hafife alıyorsun, yani ortada bir pazarlama stratejisi aracı yok.Yani sana ameliyat satmak için çabalayan bir doktor göremezsin.Bu işi çok ciddiye alan bir hekimdir.
Ayrıca yapılan tasarımı bana bile vermedi ki ben Emre beyle aynı hastanede de çalışmış biriyim.Yani kimseye çıktı falan vermez ve bana bu gördüğünün aynısı olmaz ama planlama açısından bunu yaptık diye uyarılarda da bulundu.
İnternetten tasarım yapıp yollamadığını daha önce de söylemiştim.Ben 2 yıl kontrollere devam eden bir hastası olarak hiç bir kontrolümde ne benden ne de tanıdığım hiç bir hastasından 5 kuruş istediğini duymadım görmedim.Yani bir kere ameliyat olursan Emre bey o burnu tam olarak sahipleni hastasına da çok düşkündür.Arar sorar...merak eder..hatta iş bulur..:) , kaza geçirirse ziyaret eder...aylar sonra burnunu kıran bir erkek hastasının burnunu yine 5 kuruş istemeden düzelttiğini ben biliyorum...
İmzalatılan kağıtlardan bahsetmişsin, ve bu durum sayesinde sorumluluktan kaçıldığını ima etmişsin ..ama bu tamamen eksik bilgin olduğunu gösteriyor..Bende bir sağlık çalışanı olarak şunu söyleyebilirim ki bir hastaya en küçük bir işlem dahi yapılacak olsa o hasta bilgilendirilmeli ve onun bu işlem için rızası alınmalıdır..(imza bu rızayı simgeler) yani doktorunun seni ameliyat etmesine izin vermelisin.Sonuçta seni kesecek...dikecek..Bu belgeler ve imzaların alınması kanuni yükümlülüktür ve sorumluluğu ortadan kaldırmaz....
Ayrıca Emre beyin hiç bir hastasından onun ilgisiz sadece para düşünen biri olduğunu duyamazsınn...ara sor istersen..
Yazmiim dedim ama kendimi tutamadım çünkü sadece bir tasarım ücretinden doktorumun bu şekilde itham edilmesine dayanamadım.Şunu da söyliim hemen ben ameliyat olduğumda tasarım için de ücret yoktu.Ama sonrasında insanlar ameliyat olucam diyip emre beyin saattlerini aldıktan (yani ameliyat olacakmış gibi emek verildikten sonra) ameliyat olmayan hastalar olduktan sonra emre bey diğer pl.cerrahlardan görerek bunu başlattı...ikinci görüşme sonuçta bir uzman görüşü..yani bir uzman sana bir proje çiziyo gibi düşün...bu görüşmeye bir ücret konuldu ve bu ücret ameliyat ücretinden düşülüyor...Yani bu ücret aslında sadece bir ameliyat kaporası gibi..sonuçta ayrı bir muayene ücreti değil ...kaldı ki muayene ücreti alsa ne diyebiliriz ki..sonuçta kira veriyor,insan çalıştırıyor,vergi ödüyor...ve bu parayı mesleğini icra ettiği için alıyor ...
Sonuç olarak ShebSheb arkadaşım, sen emre beyi tanımıyorsun, bir kez olsun bile görüşmemişsin, ameliyat olmamışsın, yaklaşımını ,nasıl bir insan olduğunu ve her şeyden önce gözlerinde bu işe duyduğu sevgiyi görmemişsin (onunla görüşenler ne dediğimi anlarlar), sadece bir cümleye ve ameliyat parasından düiülen bir ücrete takılmışsın...Bence yanlış...Çünkü Emre bey yaptığı iyi işlerle bahsedilen bir doktor...bunlara takılıp görüşmezsen de bence yine sen kaybedersin..Sevgiler..