Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Ben de fotoğraf yükledim. Ben daha çok önden görüntüsü için yaptırdığım için daha çok önden fotoğraf koydum. Tam gülümseyemiyorum. O çok fark ediyor. Yandan görüntüsünde ise zamanla ucunun daha aşağı inmesini bekliyorum. Burnumun başlangıç açısını seviyorum. Ama uca doğru gelince daha çok kavis yapıyor, ucu kalkık duruyor. Zamanla şişlikler indikçe burunda normal pozisyonuna inecekmiş.

Şu an yandan görüntüyü hiç takmıyorum. Tek derdim şu an operasyon geçirdiğimin önden bakınca çok belli olması. O da sanırım gülümsemeyle ilgili problemden kaynaklanıyor. 8-9 gün sonra işe başlayacağım. Umarım o zamana kadar biraz olsun düzelir.

Bu arada doktorumuzun dediği gibi kendi burnumu aylar içinde kendi burnumla kıyaslayacağım. İnşallah birkaç ay içinde çok daha güzel fotoğraflar yükleyeceğim.

vallahi ortalık karıştı supernose ve fadeout ikinize birden yanıt vermek istedim bende unuttum kime ne yazıcağımı:) supernose konuşmuştu emre beyle ve onunla aynı zamandı ameliyatımız..so soo sorry:)

bu arada eso'nun ameliyatı bugündü..çıkmıştır muhtemelen ameliyattan..umarım iyidir..aramıza dönmesini bekliyoruz dört gözle..
Canlar selam:) bugn 11de gırıp 3te cıktım amelıyattan, benım acımdan cok ıyı gıttı hersey, asırı mutluyum:) hatta suan bı yanımda jude law bır yanimda chrıstıano ronaldo olsa bu kadar mutlu olmazdım herhalde:p suan maskeden gorundugu kadarı bıle yeter be:p morluk ve sıslık yok nerdeyse, en onemlısı de amelıyat sonrası Emre beyın ıyı gectıgıne onay vermesı oldu, coo..k sevındım:)

Canlar selam:) bugn 11de gırıp 3te cıktım amelıyattan, benım acımdan cok ıyı gıttı hersey, asırı mutluyum:) hatta suan bı yanımda jude law bır yanimda chrıstıano ronaldo olsa bu kadar mutlu olmazdım herhalde:p suan maskeden gorundugu kadarı bıle yeter be:p morluk ve sıslık yok nerdeyse, en onemlısı de amelıyat sonrası Emre beyın ıyı gectıgıne onay vermesı oldu, coo..k sevındım:)

:)))

Çoook sevindim. Hayırlı olsun! Tebrikler!

Bol bol sıvı tüketmeyi ve spreyi 2 saatte bir yapmayı unutma esocum.

eso_ gecmis olsun, insallah istedigin gibi olmustur hersey..

eso,iyi olmana cok sevindim..canim insallah hersey istedigin gibi olur..

canim,benim bunumun yeni halide seninkine benziyo,seninkinin onden goruntusunun aynisi diyebilirim...yandan seninki daha iyi:)..sabir dedi dr bey..bekleyelim bakalim

Evet canım sabredicez.

Seninki de ne kadar gülümsersen o kadar kötü mü görünüyor? Yani ne kadar diş, o kadar şiş durumu sende de var mı? Bir de sen çalışmaya başladın mı? Asık suratlı mı olsam ne yapsam :)

supernose sekil olarak cok güzel burnun ama sis oldugu belli, sende benim gibi ince derili olmayan hastalardansın sanırım. benim ilk haftalarda hic abartmıyorum senin burun ucunun 4-5 katıydı 1,5 ay sonra anca inmeye basladı. günlerdir forumda bu ameliyatı geciren kisilerin burunlarına bakıyorum daha ilk dönemi benim kadar sis ve sekilsiz birini görmedim. inse inse ne kadar iner bu burun ucu hep böyle pinokyo kalıcam diyodum. ilk 1 ayım aglayarak gecti hep ama cok sükür o görüntü hızla gitmeye basladı. ben bu hale geldiysem o burundan, seninki 20 gün sonra mükemmel olur, simdi bile güzel gözüküyo.

supernose sekil olarak cok güzel burnun ama sis oldugu belli, sende benim gibi ince derili olmayan hastalardansın sanırım. benim ilk haftalarda hic abartmıyorum senin burun ucunun 4-5 katıydı 1,5 ay sonra anca inmeye basladı. günlerdir forumda bu ameliyatı geciren kisilerin burunlarına bakıyorum daha ilk dönemi benim kadar sis ve sekilsiz birini görmedim. inse inse ne kadar iner bu burun ucu hep böyle pinokyo kalıcam diyodum. ilk 1 ayım aglayarak gecti hep ama cok sükür o görüntü hızla gitmeye basladı. ben bu hale geldiysem o burundan, seninki 20 gün sonra mükemmel olur, simdi bile güzel gözüküyo.

Canım benim çok teşekkür ediyorum. Bekliyorum bakalım. İnşallah dediğin kadar kısa sürede olur.

supernoseee bayııııldıııııııııııııım canım ya,valla emre ilhandan başkasına ameliyat olmam!daha şişlerin çok,biraz daha sabret,ama bu haline bile bayıldım,ben 3 kez ameliyat oldum 4. yü düşünüyorum canım :2:

supernoseee bayııııldıııııııııııııım canım ya,valla emre ilhandan başkasına ameliyat olmam!daha şişlerin çok,biraz daha sabret,ama bu haline bile bayıldım,ben 3 kez ameliyat oldum 4. yü düşünüyorum canım :2:

Ciddi misin canım yaa, çok sağol. Bu şişlerin altından süper bir burun çıkacak, yüzümdeki şişler de inecek, çok güzel olacağım biliyorum. Ama inşallah o zamana kadar işyerimde insanlar beni huzursuz etmezler.

Emre Bey'e revizyon yaptırmaya gelen çok fazla insan var canım. Her doktor yapamıyor revizyon. Emre Bey bu konuda da çok başarılı.

Back
X